REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilierii judeţeni îşi vor exprima acordul pentru demolarea fostei clădiri a Bibliotecii Judeţene din Coiciu

Consilierii judeţeni îşi vor exprima acordul pentru demolarea fostei clădiri a Bibliotecii Judeţene din Coiciu

Replica API 19 mai 2017 | 00:00 578

O veste proastă și una bună pentru constănțeni! Filiala Bibliotecii Județene Constanța aflată în cartierul Coiciu va fi demolată. Fapt ce-i revoltă mai ales pe oamenii din zonă. Totuși, reprezentanții Consiliului Județean îi liniștesc: se va ridica o nouă clădire!

Consilierii județeni se reunesc marți, 23 mai, începând cu ora 13:00, în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se regăsesc în prezent 23 de proiecte de hotărâri, printre care și proiectul „Demolare imobil din str. Izvor nr. 23, Constanța”, fiind vorba despre fosta clădire a Bibliotecii Județene „I.N. Roman”. Mai mulți constănțeni s-au arătat nemulțumiți de faptul că CJC a decis ca biblioteca aflată pe strada Izvor din cartierul Coiciu va fi demolată. Asta după ce clădirea a ajuns o ruină și nu mai există nici o șansă de reconsolidare. “Consiliul Județean Constanța începe demolarea filialei din cartierul Coiciu, Str. Izvor, a Bibliotecii Județene Constanța. Clădirea bibliotecii este în condiții bune fiind construită în 1977. “Noi avem un raport de expertiză făcut în anul 2015 și în urma acestuia, cea mai bună soluție tehnică pe care au constatat-o respectivii a fost aceea de a se demola actuala clădire. Însă, se va ridica una nouă în același loc, pe același teren”, a precizat în trecut Ovidiu Chirca din cadrul biroului de presă a CJC.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e vreun machidon dornic sa investeasca?vreo clinica dentara,cabinet,birouri?hai ma baieti,ca se poate!
0
0
Crezi ca degeaba au marit impozitele in Constanta? acum au excedent bugetar care trebuie furat cu acte in regula sub denumirea de investirii.
0
0
cladirea pare destul de solida, dar probabil ca cineva trebuie sa construiasca si sa primeasca niste bani; punand in balanta costurile unei noi cladiri si costurile reconsolidarii....Nu stim sa valorificam ce avem...Probabil ca o fi cum spun ei, nu stiu ce sa zic...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367