REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilierii liberali din Crucea au vrut să ofere pachete cetățenilor. PSD le-a pus piedică: au refuzat să intre în ședință

Consilierii liberali din Crucea au vrut să ofere pachete cetățenilor. PSD le-a pus piedică: au refuzat să intre în ședință

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:19 433

Consilierii Partidului Național Liberal din comuna Crucea au solicitat administrației publice locale convocarea unei ședințe de îndată a Consiliului Local pentru discutarea proiectului de hotărâre privind „sprijinirea populației din comună prin acordarea de pachete conținând alimente, având valoarea unitară de 50 de lei”.

Potrivit declarațiilor viceprimarului comunei Crucea, Iulian Tudorache, consilierii locali liberali au luat această inițiativă pentru a veni în sprijinul tuturor cetățenilor înaintea sărbătorilor de Crăciun. „Pentru că vin sărbătorile și pentru că mulți dintre localnici nu au o situație materială deosebită, consilierii locali liberali ai comunei Crucea au convocat în ședință ordinară Consiliul Local pentru astăzi, 19 decembrie a.c., de la ora 09.00. Fiind conștienți de faptul că administrația locală nu dispune de fondurile necesare pentru un astfel de demers, primăria acordând ajutoare de acest fel doar categoriilor defavorizate, consilierii PNL au identificat și un sponsor dispus să acopere diferența de bani, astfel încât fiecare familie din comuna Crucea să beneficieze de un astfel de ajutor”, a declarat viceprimarul Iulian Tudorache.

Inițiativa consilierilor liberali nu a fost însă primită cu entuziasm de aleșii locali social-democrați. „În această dimineață ne-am prezentat la ședința de îndată convocată de secretarul comunei, dar, din păcate, am fost singuri în sala de ședință. Deși prezenți în primărie, consilierii PSD nu au dorit să participe la ședință pe motiv că nu există rațiunea urgenței. Urgența constă în posibilitatea acordării unei mici bucurii tuturor locuitorilor comunei înaintea Crăciunului! Nu ne rămâne altceva de făcut decât să așteptăm ședința ordinară a CL din data de 22 decembrie și atunci vom vedea ce hotărâre vor lua primarul și consilierii PSD. Aceasta este încă o dovadă a nepăsării administrației publice din Crucea față de problemele cetățenilor acestei comune”, a mai spus viceprimarul PNL Iulian Tudorache.

De menționat este faptul că reporterii de la Cotidianul "Replica de Constanța" au încercat să ia un punct de vedere de la edilul din Crucea, însă acesta nu a putut fi contactat, telefonul fiind închis.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca de obicei psd se ocupa cu furatul nu cu gesturi dintrastea. Ei dau cadouri numai la alegeri cu marca psd pe sacose.
0
0
tudorache , iar fura curent , daca asta vreodata crede ca iese primar . basini de martafoi hahahahaha
0
0
cum , inca ciuma rosie, nu a reusit sa faca nimic in afara de a-si marii salariile si a-si angaja amantii si amantele?
1
1
Mai bine faceti trotuarele sa nu mai moara oamenii pe carosabil. Organizati si puneti paza in localitati ca au intrat hoti peste noi si vor veni ori au venit si pe la voi, stimulati munca nu puturosenia si pomana. Lasa-ti pomenile electorale ca s-au invechit ?
2
0
Nu acesta este rolul politicului intr-o comunitate.Scuturati-va de naravurile usl-iste si puneti mana la treaba.Daca nu stiti cum ,dati-va demisi si mergeti acasa.Dezvoltati localitatile,atrageti investitori si creati locuri de munca.Oamenii daca au servici nu au nevoie de pomenile voastre mizerabile.
4
0
PNL da spaga electorala se pricepe , doar asa a castigat la Pantelimon
2
2
Doar noi putem cumpara cu pachete voturi
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367