REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilierii locali din Năvodari iau în discuţie înfiinţarea unui parc public pentru câini

Consilierii locali din Năvodari iau în discuţie înfiinţarea unui parc public pentru câini

Replica API 18 iunie 2018 | 00:00 275

Convocaţi în şedinţă

Convocaţi în şedinţă

Consilierii locali din Năvodari sunt convocaţi în şedinţă, pe data de 20 iunie, începând cu ora 16.00. Ei se vor reuni, în premieră, la Centrul de Afaceri Năvodari, foarte mulţi cetăţeni exprimându-şi deja intenţia de a participa la această şedinţă publică.

Pe ordinea de zi figurează aprobarea unei noi liste de litigii în care administraţia locală doreşte să fie reprezentată de avocaţi în intanţă. Totodată, se va înfiinţa Direcţia de Asistenţă Socială, cu personalitate juridică, prin reorganozarea direcţiei cu acelaşi nume care funcţionează în directa subordonare a primarului. De asemenea, va fi dezbătută modificarea organigramei aparatului de specialitate al primarului.

Nici sensurile giratorii nu sunt uitate, ele urmând să fie “botezate”. Interesant că pe ordinea de zi a fost introdus şi un proiect iniţiat de consilierul PMP Costel Aurelian Dumitraşcu, privind înfiinţarea unui parc public exclusiv pentru câini!

Alte proiecte se referă la lucrări de asfaltare ori licitaţii publice pentru mai multe terenuri.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DUMITRASCU taci ca orium nu te voteaza nimeni numai aberatii scoti pe gura analfabetule
0
0
toti cei care ati sarit ca arsi sigur aveti afaceri cu statu, nu de putine ori s-a aratat ce averi impresionante s-au facut din afacerile astea cu caini, adaposturi, si multe altele.Va inteleg revolta. Daca n-ar fi cainii astia sigur v-ati reprofila pe drepturile pisicilor sau sobolanilor din canalizare.
3
2
Pentru iubitorii de animale: oferiti-va voluntari, faceti donati-i consistente lunare, luati macar 10 acasa la voi. Daca nu sa va moara rudele muscati de ei. F..Y.. Eu nu-mi pot plimba cainele pe strada fara un par ca sare haita pe mine. Dar pe Don Primare nu-l deranjeaza ca el viziteaza orasul doar la alegeri si atunci cu masina, stim noi de ce.
5
3
da de ce in parc? ca s catei in tot orasul liberi, in frunte cu cei de la psd.
4
2
iti da cutu pulica in gura sa i-o sugi, nu? De aceea pupi in cur sau te futi in cur cu javrele adica cu cainii! Iubesc oamenii nu javrele care musca si ucid copii!
2
3
sa ai tu drepturile de care beneficiaza acesti caini ecarisaj, sa mori cu injectie in inima, sa stai cateva zile in cacat si pisat, sa fii batut si udat cu apa, iar cadavrul sa iti fie ars in cuptor.. retardati imbecili care in viata voastra nu ati ajutat un om..dar sariti cu gura ca au caini drepturi.. da, in romanika au cainii drepturi ca in china..
3
4
oamenii au capacitate de decizie, de a munci de a-si planifica viata. Cainii sunt animale de companie dependente de om. In occident cainii sunt considerati membri ai familiei. Numnai la barbari si schizofreni cainii nu se castreaza si se omoara. lasati-ma naibii cu oamenii vostri mai "cineva" aia care dorm pe strada fie sunt ei de vina fie parintii care se cotaie si abandoneaza copiii prin orfelinate.
7
4
exista oameni care dorm pe strada, oameni care nu au ce manca, majoritatea oamenilor se descurca greu cu banii, dar uite ca sunt bani de parcuri pentru caini, atatea drepturi au cainii astia ca or sa ajunga oamenii sa-si doreasca sa fi fost caini nu oameni
7
3
DUMITRASU este praf....un rebut al orasului
3
4
Pai cine putea initia o asemenea aberatie, normal ca O JAVRA. Nu avem pentru oameni ceva ce trebuie, ne trebuie acum pentru caini. Cat de prost poti fii? Raspuns Ca Dumitrascu
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367