REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Consilierii locali, întâlnire cu Decebal Făgădău pe tema preluarii magistralelor CET. Ce condiții pun liberalii pentru a vota proiectul!

Consilierii locali, întâlnire cu Decebal Făgădău pe tema preluarii magistralelor CET. Ce condiții pun liberalii pentru a vota proiectul!

Replica API 22 august 2019 | 13:20 227

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, i-a invitat pe consilierii locali la o întâlnire informală pe tema preluării magistralelor de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A, întâlnirea având loc joi, ora 14.00, în Sala Remus Opreanu. Ulterior, aleșii locali vor supune la vot proiectul privind preluarea magistralelor CET în vederea modernizării cu bani europeni. Acestă modernizare ar reduce pierderile uriașe pe care constănțenii le plătesc cu vârf și îndesat. Înainte de ședință, liberalii au transmis un comunicat de presă, prin intermediul căruia și-au anunțat intenția de a vota proiectul, însă cu o singură condiție.

”Consilierii locali PNL Constanța vor participa astăzi atât la întâlnirea informală, cât și la ședința extraordinară a Consiliului Local convocată de primarul municipiului care are pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța SA. Problema încălzirii este extrem de importantă pentru Constanța și noi o vom trata cu maximă atenție. De aceea, condiția ca proiectul inițiat de Decebal Făgădău să primească votul liberalilor este ca documentul să conțină un amendament formulat de consilierii PNL și care va fi depus și citit în cadrul ședinței extraordinare. Scopul amendamentului este de a ne asigura că proiectul de reabilitare a rețelei de termoficare a orașului va fi implementat.”, a transmis liderul consilierilor locali PNL Constanța, Adriana Arghirescu.

Reamintim faptul că proiectul privind cumpărarea rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale a fost pus, inițial, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare din 14 august, însă PNL a votat împotrivă, fapt pentru care proiectul nu a trecut.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia uite in poza, se pupa, numai cumetrii, sefuti de birouri si inspectorasi de specialitate cu facultatea la privat
1
1
Ajuns la capatul liniei 102 N , ma intrebam de ce acolo unde sunt parcate pe bani cam 40 de auto , nu se construieste o parcare etajata si subsol unde ar putea intra sute de masini... Poate posibil cu fonduri europene. Astia de la pnl au trecut pe acolo ?!?
0
0
In curand Fagadau la Puscarie ! Atentie la Banii ascunsi , prin interpusi !
1
0
Gigi contra
1
2
De mediu pe centralele pe pe gaze!
3
0
daca sunteti cuminti, va da fatalau rechizite
2
2
care sunt conditiile pana la urma?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369