REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierii locali Rezeanu, Căliminte şi Băisan, EXCLUŞI din PNL

Consilierii locali Rezeanu, Căliminte şi Băisan, EXCLUŞI din PNL

Replica API 9 iunie 2017 | 00:11 451

Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal a decis, în această seară, retragerea sprijinului politic și excluderea din partid a consilierilor locali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte, precum și a consilierul județean Remus Cristy Băisan.

Retragerea sprijinului politic și excluderea celor trei consilieri din Partidul Național Liberal a fost propusă de Comisia de Anchetă constituită la nivelul Filialei PNL Constanța pentru analizarea activității aleșilor locali. Biroul Politic Local al PNL Constanța a luat act de raportul comisiei și a votat pentru retragerea sprijinului politic și excluderea din PNL, în toate cele trei situații.

Concluzia comisiei a fost că Romeo Rezeanu, Horia Căliminte și Remus Cristy Băisan au încălcat în mod repetat prevederile Codului Etic, ale Regulamentului și ale Statului Partidului Național Liberal.

Romeo Rezeanu și Remus Cristy Băisan au dat dovadă de o lipsă totală de considerație față de imaginea Partidului Național Liberal. Mai mult decât atât, Romeo Rezeanu și Horia Căliminte au votat împotriva colegilor liberali din Consiliul Local Constanța, nerespectând decizia politică (pe care au spus inițial că o vor respecta) luată în ședința de armonizare a poziției consilierilor.

„Biroul Politic Local a luat o decizie fermă, dar corectă în ceea ce privește retragerea sprijinului politic și excluderea din organizație pentru cei trei aleși locali din partea Partidului Național Liberal. Nu a fost o decizie pe care să o luăm ușor, nu ne face niciun fel de plăcere, dar uneori astfel de decizii sunt necesare. Vorbim despre o situație extremă în care s-a ajuns cu atitudinea celor trei membri, prin urmare soluția BPL nu avea cum să fie alta.Nu aș vrea să transmitem ideea că în PNL Constanța este numai disciplină cazonă, dar în schimb mi-aș dori să se știe că respectul, colegialitatea și bunul-simț reprezintă fundația acestei organizații”, a declarat președintele Organizației Municipale PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină.

Reamintim că atât Romeo Rezeanu, cât și Horia Căliminte au votat, în ședința Consiliului Local Constanța din 31 mai a.c., împotriva colegilor liberali la două proiecte importante de pe ordinea de zi. Cu toate că grupul consilierilor liberali a decis și comunicat, cu puțin timp înaintea ședinței, poziția partidului cei doi consilieri locali nu au respectat-o, în condițiile în care au spus că o vor respecta, votând în sens contrar, încălcând nu numai disciplina de partid, dar și cuvântul dat.

Decizia Biroului Politic Local al Organizației municipale PNL Constanța va fi comunicată Biroului Politic Județean al PNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai si vai cum Baisan sa nu mai faca smenuri zisese sa reprezinte.Vaai sa trebuiasca sa merga in privat la munca.Sau sa dep pt an social.Mke mila tare vai vai regurgitez.Mars la munca japitelor.
1
1
recunostinta este haina grea si incomoda. A fost bun Baisan in campanie? Daca da, da-i cu sutu in dos ca sa se invete minte. Bravos, bravos!
1
0
doar asa vom prospera daca leprele vor pleca incluzand basistii, multi ne lucreaza pe la spate din ordinul capcaunului ce inca ai are la comanda, se stie ......
0
2
Bravo,PNL! Poate asa se trezeste si dl. Rezeanu care plutea in asa zisul balon de sapun al liberalismului! Romeo,credea-i prea tare in PNL care pana la urma te-a mazilit!
2
0
BRAVO DOMNILOR , ATI FOST ALESI DE CONSTANTENI , CA SA-I AJUTATI SI SA ORGANIZATI ACEST ORAS ALATURI DE CEILALTI . VA DORESC SA AVETI MEREU FATA UMANA , DA-L IN PULA MEA DE PARTID STRICAT ! SUCCES IN CONTINUARE ALATURI DE NOI , CONSTANTENII .
4
0
PNL A AJUNS DE FAPT UN PARTID ACAPARAT DE UN GRUP DE INTERESE CARE NU VOR DECAT SA SUBORDONEZE PARTIDUL DAR NU REALIZEAZA CA SE INDREAPTA CATRE PNT-CD.VOR FACE IMPREUNA ALIANTA ...PA...
3
1
sa ma pupati in penis voi pnl-isti infecti.
1
0
Cine i-a dat afara ? Un personaj ales de salariatii lui si acolitii acestora.In sala la alegeri n-am vazut decat 12 liberali restul .....!!!!Cine esti d-le Muhscina noi liberali nu te-am ales, nu te cunoastem?
4
0
Domnule Rezeanu va apreciez ca votand pentru cele doua proiecte v-ati gandit la constanteni si nu la"disciplina de partid"!
8
0
Jigodia asta de machidon imputit numit Muhcina e un securist notoriu apropiat al lui Talpes. Un arivist care va duce PNL la 3%. El impreuna cu carnatul Boroianu, un cacat in ciorapi de matase.
10
0
I-am dat afara pentru ca au votat pt binele Constantenilor, iar eu nu imi doresc asta !
12
0
Incepe boroienizarea filialei, tineti-va de nas.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614