REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilierii municipali, convocaţi în şedinţă extraordinară. Iată ce se discută!

Consilierii municipali, convocaţi în şedinţă extraordinară. Iată ce se discută!

Replica API 11 octombrie 2017 | 00:00 402

Decebal Făgădău

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, convoacă Consiliul Local Municipal Constanța în ședință extraordinară joi, 12 octombrie a.c., de la ora 14:30, în sala „Remus Opreanu”.

Pe ordinea de zi sunt vizate 3 proiecte de hotărâri de consiliu:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferent obiectivului de investiții „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage - Miniature Park” în faza documentație tehnico-economică (studiu de fezabilitate, documentație obținere avizuri)

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuției proprii aferente proiectului „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage - Miniature Park”

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CU OCAZIA ACESTEI CONVOCARI A CONSILIERILOR MUNICIPALI AR TRE SA AVETI IN DISCUTIE SI O EVENTUALA COTA DE MOTORINA PT UNELE DIN MASINILE INSTITUTIILOR DIN SUB ORDINE.MA REF LA AS SOCIALA ACELE DOAMNE FUNCTIONARE SPUN CA NU AU MOTORINA PT A FACE ANCHETELE SOCIALE ACASA LA ACEI BOLNAVI.EU NU CRED ASA CEVA DAR AR FI OK SA LUATI MASURI.ANCHETELE SOCIALE IN UNELE CAZURI NU AU FOSTA FACUTE DELOOC ASTA ANI SI ANI.NU AS VREA SA MA COTRAZICETI.AM CAZURI CONCRETE.
1
0
Mai bine ar discuta pretul gcal ptr oameni si cit sbventioneaza primaria -nu bazaconii
3
0
Un om ce nu are nimic in comun cu un gospodar de urbe,se simte mentalitatea regimului Mazare.Mamaia este o harababura unde se construieste haotic si nu se lasa spatii verzi , lafel si in Constanta.
3
1
Primul incompetent al orasului o sa distruga si parcul asta!
3
1
Mai bine ai discuta reabilitarea podului de la Cora, cat mai repede ca, s-a degradad si cealalta parte!
5
0
ce fata de oligofren areeeeee
5
1
Machedonasul are emotii, daca pica Dragnea.....!?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218