REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Consilierii PDL Techirghiol calcă pe urmele celor din Mangalia: trec la PSD!

Consilierii PDL Techirghiol calcă pe urmele celor din Mangalia: trec la PSD!

Replica API 7 octombrie 2014 | 01:15 123

Ordonanţa „lui Dragnea” înroşeşte judeţul

Ordonanţa „lui Dragnea” înroşeşte judeţul

Cristian Darie şi Cristinel Dragomir

Lista aleşilor locali care depun adeziuni la PSD creşte pe ultima sută de metri. Toţi conslierii PDL din Techirghiol au decis să calce pe urmele colegilor de la Mangalia şi vor trece în barca PSD. Anunţul a fost făcut luni, la Venus, de către Cristinel Dragomir, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Constanţa.

„Odată cu Ordonanţa privind migraţia aleşilor locali, pe noi, la Constanţa, nu ne-a preocupat să batem recordul de primari sau consilieri care să-i regimentăm la PSD. Ne-a preocupat, făcând o analiză punctuală, ca în fiecare localitate să ne consolidăm poziţia, să ne creăm o majoritate. De aici a pornit şi discuţia vizavi de Mangalia. Noi am mai avut discuţii între grupruile de consilieri şi înainte de această ordonanţă, dar acum am considerat că acum cel mai bine este să ne reîntregim la PSD. Cred că este un lucru pozitiv. Lucrul acesta l-am făcut în tot judeţul unde am putut şi mă refer aici la Murfatlar, Hârşova, localităţi importante. Ne-am preocupat să creăm aceste majorităţi. Până la urmă, asta este esenţa unei politici sănătoase a unui partid, în ceea ce priveşte organizaţiile, pentru că toată activitatea se reflectă prin cea ce se întâmplă la nivel local. Nu cred că este uşor la Mangalia. Mă bucur că s-a trecut peste orgolii şi orice animozitate, iar colegii de la PDL s-au înregimentat în aceeaşi echipă. De aici încolo depinde numai de ei cum reuşesc să dicteze tonul în Consiliul Local şi mai departe în viaţa de zi cu zi a Mangaliei”, a declarat Dragomir, la Venus, care a mai adăugat şi faptul că: „Am găsit soluţia la Techirghiol. Luăm doi consilieri. Sunt doi consilieri de la PNL care merg la PLR, iar cei de la PDL îi luăm noi. Sunt doi consilieri care vor trece la PSD”. Dragomir a mai declarat şi faptul că: „pe cei de la PPDD şi UDTTMR n-o să-i mai băgăm în seamă. Au fost lepre şi au votat cu primarul”, făcând referire la faptul că respectivii consilieri au votat încetarea mandatului de viceprimar deţinut de social-democrata Adriana Şlincu. Noua structură a Consiliului Local Municipal Techirghiol va consta în 7 consilieri PSD, 3 PNL, 2 PPDD, 2 PLR şi un consilier de la UDTTMR. În aceste condiţii, PSD va avea şapte voturi în Consiliul Local, dintr-un total de 15.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218