REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Consilierii PNL din Cumpăna, protest cu banderole albe

Consilierii PNL din Cumpăna, protest cu banderole albe

Replica API 29 mai 2020 | 08:35 1677

Grupul de consilieri locali PNL din cadrul Consiliului Local Cumpăna, au protestat în sedinta de Consiliu Local, de joi, 28 mai, împotriva primarului comunei Cumpăna și a colegilor consilieri locali PSD, prin purtarea unei banderole albe pe mână.

„Având în vedere atitudinea negativă pe care conducerea actuală a Primăriei Cumpăna o manifestă cât și împiedicarea, cu bună știință, a consilierilor locali liberali de a-și aduce contribuţia si desfașura activitatea în cadrul Consiliului Local al Comunei Cumpăna, noi, Organizația Locala PNL Cumpăna, dorim să vă aducem la cunoștință următoarele: ne-am adresat Prefectului județului Constanța, George Niculescu prin adresa numarul 25423-8781 din 18.05.2020, pentru a analiza activitatea conducerii Primariei Cumpăna legată de: adresele cu initiative de proiect pentru Consiliul Local Cumpăna, depuse de consilieri locali PNL care nu sunt trecute pe ordinea de zi și discutate în cadrul Consiliului Local Cumpăna; adresele prin care se cer informatii referitoare la activitatea Primăriei Cumpăna si care nu primesc răspuns sau sunt necesare reveniri la aceste adrese pentru a primi un răspuns; nu se trec în Procesul Verbal al sedintei de Consiliu Local toate interpelarile, propunerile și observațiile venite din partea consilierilor locali PN.

Grupul de consilieri locali PNL va protesta la fiecare ședință de Consiliu Local prin purtarea unei banderole albe pe braț” a declarat președintele Organizației Locale PNL Cumpăna, George Tufa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti prea prost sau esti pesedist!
2
0
dar si pe muistii astia liberali: tehnic vorbind, ei nu-si pot impune un proiect pentru simplul motiv ca nu au majoritate. Acum ce vor? Sa le impuna prefectul lor liberal desi, in continuare, nu au majoritate? Circ pentru prosti. Dar e Cumpana plina de ei. Ca toata tara de altfel!
2
3
Cand va facu trotuare si strazi nu ziceti nimica.comuna arata ca o floare
2
6
A imbatranit si acum doar tipa ..gura a mai ramas de ea..tipa de frica ..sa se duca la nepot si familie , sa ne lase
4
2
Psd nu are nicio vina ca nebuna aia de Gaju face ce vrea pe acolo. Jos cu nebuna, a facut treaba, dar acum e razna
3
3
Nu inteleg cu astfel de personaje "duamna primareasa" mai sunt inca in prim plan politic. Pe astia doar moartea i mai desparte de primarii. Dar sti cum e :prost nu e ala care care ci ala care da!
2
3
..sa nu te si bata dnul primar. Prietenii stiu de ce ii spun dnul primar. Acest Trump de Cumpana care numai ea le stie pe toate. A aplicat Metoda pumn in gura si a mers. M-ai aveti putintica rabdare. Prosti sa fiti cand o dati jos sa nu o calcati in picioare. Sa o terfeliti asa cum terfeleste ea oamenii din primarie. Succes nu va lasati intimidati.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920