REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Consilierul care a rămas fără sprijin politic de la PSD “DĂ TOT DIN CASĂ”!

Consilierul care a rămas fără sprijin politic de la PSD “DĂ TOT DIN CASĂ”!

Replica API 8 mai 2017 | 00:00 1060

Giogea îl pune la punct pe Diţa: „Am făcut curăţenia de primăvară; nu se poate lucra cu oameni care generează conflicte”

Giogea îl pune la punct pe Diţa: „Am făcut curăţenia de primăvară; nu se poate lucra cu oameni care generează conflicte”

Emilia Valentina Giogea

Social-democraţii au încercat, în linişte, să facă ordine în câteva organizaţii de la malul mării. PSD Constanţa aproape că a reuşit să ţină departe de opinia publică mai multe “maziliri” din partid. Spunem “aproape” pentru că cetăţeni “de bine” au avut grijă să ne anunţe că în data de 27 aprilie a avut loc o şedinţă a conducerii judeţene, în cadrul căreia s-a votat retragerea sprijinului politic în cazul viceprimarului de la Lipniţa (între timp, acesta şi-a pierdut şi mandatul), respectiv a unui consilier din Ovidiu, precum şi a altor persoane, membri ai organizaţiei PSD Ovidiu. Dacă la Lipniţa fostul viceprimar s-a “consolat” cu ideea, excluşii din PSD Ovidiu nu sunt împăcaţi cu ceea ce se petrece!

Consilierul local Gheorghe Diţa, care este pe cale să-şi piardă mandatul, odată ce i-a fost retras sprijinul politic, respinge categoric măsura şi ameninţă că se duce în instanţă! “am peste 70 de ani şi sunt de peste 20 de ani în PSD. Din 2010 sunt preşedintele Organizaţiei de Pensionari de la PSD Ovidiu. Mă cunoaşte toată lumea. Când era George Scupra la PSD şi a candidat din partea PSD-ului, eu l-am dus de mână prin oraş, că nu-l ştia nimeni, eu l-am făcut cunoscut. Apoi a plecat la PNL. După care, a venit să candideze la primărie din partea PSD-ului Dumitru Bocai, care a fost la PD. Păi, cum să candideze el, care se bătuse atâta timp cu PSD-ul? Iar acum, am aflat din presă că eu şi alţi 5 membri suntem daţi afară?!

Păi eu am contribuit în campanie, am mers şi am împrăştiat cu maşina mea materiale de campanie, am şi plătit materialele, plus că am mers din autocar în autocar, când s-a organizat excursie cu pensionarii la mănăstiri, să le spun că PSD îi duce… Eu nu am contribuit?!”, s-a arătat revoltat Gheorghe Diţa. Interesant de menţionat că acelaşi Diţa intrase în conflict şi cu George Scupra, când acesta era membru PSD! Revenind la situaţia actuală, Diţa spune că ştie şi motivul pentru care el şi colegii săi au fost înlăturaţi: „Vrea Emilia Valentina Giogea (fostă Beleţ – n.r., fostă şefă a Jurnalului de Constanţa) să urce pe listă Adi Marin şi să intre el în consiliu.

Eu am fost şi la Gheorghe Donţu, la judeţ, şi i-am zis că o ţine în braţe şi că probabil a primit ceva de la Marin, de ţine atâta să fie consilier... Să ştiţi că, după plecarea lui Scupra din PSD, eu am refăcut organizaţia PSD”, a mai tunat Diţa. De cealaltă parte, Valetina Giogea, preşedintele PSD Ovidiu, susţine că nu se poate lucra cu oameni care refuză să se integreze în noua echipă a organizaţiei, după plecarea lui Scupa.

Amintim că, în 2016, cu câteva luni înainte de alegerile locale, Scupra a fost exclus din PSD şi s-a înscris rapid în PNL, câştigând încă un mandat de primar al oraşului Ovidiu. În aceste condiţii, PSD a trebuit să se replieze, şi l-a „racolat” pe Dumitru Bocai (liberal la acea dată), care a venit cu echipa sa alături de social-democraţi. Printre cei care s-au aflat alături de Bocai, şi Giogea, numită ulterior preşedinte al organizaţiei PSD Ovidiu.

„Suntem o organizaţie în creştere, construim, iar acum am făcut o curăţenie, cum se face în fiecare primăvară. Am considerat că nu putem merge mai departe cu oameni care nu se implică. Nu putem ţine alături oameni care generează conflicte. Nu este vorba că s-a dorit o anumită persoană să ajungă în consiliu. Nu s-a pus aşa problema. Este vorba despre oameni care nu s-au mai implicat de la locale în activitatea partidului şi nu au mai venit la şedinţe”, susţine Giogea. Aceasta a dăugat că propunerea privind retragerea sprijinului politic a pornit de la organizaţia Ovidiu, însă votul în acest sens a fost dat de organizaţia judeţeană.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O penala cu fata de scrofita
5
0
Sunt viceprimarul demis, nimeni nu m-a intrebat nimic si nu mi s-a spus pentru ce am fost schimbat din functie . cine este interesat sunt dispus la dialog. Imi pare rau de situatie, dar asta nu inseamna ca am renuntat la lupta.
0
0
Presedinta minune a dat afara oamenii datorita carora a ajuns consiliera.Psd constanta dupa ce a reusit sa-l propuna pe mitica bocai primar nu mai uimeste cu nici o hotarare , au un sistem de promovare a nulitatilor fantastic. Scupra a facut f bine ca a parasit aceasta barca plina de sobolani iar de la primarie pleaca doar daca vrea el
13
2
Poza spune totul. Nu mai este nevoie de comentarii. Aceasta "frumusete" este imaginea ideala a psd constanta.
11
1
Clanul geogea ......ce nu le mai ajunge.,......
11
1
O parvenita
9
0
Nu va mai agitati atat , pentru ca Dita a fost si este o scarba de om .asa ca stati linistit ! Tot eu o sa castig si o sa va fut pe toti
2
6
Nu comentati urat despre Emilia Valentina. Mi-a facut o felatie si pot spune ca este una dintre cele mai pricepute le supt...!
9
1
de stroe cu acolitii de la raja fac cacanariile astea-o javra!
10
0
Cine dra sa o muta pe Belet ca iti trebuie masca de gaze sa stai langa ea. prietenii stiu
10
0
cei mai decazuti indivizi ii gasiti in psd!pleava societatii!traim vremurile nebunului NERO!
13
4
DACA NU FURA NU ESTE BUN !
4
0
PSD Constanta este o adunatura de imbecili si prosti. 12 % in urmatoarele alegeri.
16
4
Cine-i Geani, un neica nimeni, Dita un tradator, celalti deasemenea, meritau ejectati! Trebuia sa ia cineva taurul de coarne, ma mir ca Ema a avut sange in instalatie, bravo ei!
6
14
Ema- supranumita PURCICA !
17
6
Stati linistiti dragi psd-isti Giogea ii incalzeste locul mincinosului pinochio.Gianni iar ai supto bulangiule
7
10
Cine sa mai inteleaga si POLITICA asta?!? Pai ai scuipat si acum lingi fara nici o jena ? De aia ne merge
3
5
Sa va fie rusine, nea Dita va facut mari si voi il excludeti din partid. De ce nu spuneti ca pt al pune pe surubaru de Maria sariti vreo cinci consilieri. Huuuuaaaa Giogea, huuuaaaa curva lu Dontu. Rusine sa va fie tradatorilor, acesti oameni sunt in PSD de cand sa infiintat si acum vine curva lu Dontu sa faca legea.... Huuuuaaaa
14
2
Aceasta doamna a fost sclava lu bocai si limbista lu dontu...psd are numai incompetenti ...rusine PSD ca are in conducere personaje ca acestea offff
26
3
PSDul e plin de jigodii.
24
4
Vorba lu' "sabrina", numai putori in psd!
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218