REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Consilierul economic al lui Orban: Nu suntem într-o criză financiară, ci într-o criză de încredere

Consilierul economic al lui Orban: Nu suntem într-o criză financiară, ci într-o criză de încredere

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 959

Consilierul economic al premierului Ludovic Orban, Tănase Stamule (PNL), a declarat luni la Realitatea PLUS că problema economiei românești nu este criza economică ci „criza de încredere” a populației în locul de muncă.

„Nu suntem într-o criză financiară, ci într-o criză de încredere”, a afirmat consilierul premierului. Stamule a indicat că românii nu au încredere că vor mai avea un loc de muncă așa că „preferă să economiseasca decat sa cheltuiasca” și altfel economia se oprește.

Oficialul a indicat că Guvernul are ca prioritate, în acest context, „generarea de încredere” prin scheme de sprijin pentru firme. Dacă firmele vor primi bani, atunci și angajații capătă încredere că firma nu se va închide și că vor avea un loc de muncă în continuare. „Undeva la 50 de miliarde de lei intentionam sa aruncam in piata”, a zis Tănase Stamule.

Potrivit acestuia, când românii vor depăși criza încrederii își vor relua obiceiurile de consum, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
0
0
Guvernul Romaniei a dat niste ordonante de urgenta prin care bancilor le a fost anulat dreptul de creanta asupra debitorilor. A fost amanat dreptul de a incasa. Asta inseamna faliment pentru sistemul financiar. Multumim PNL.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218