REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Consilierul general Tudor-Tim Ionescu, în vizită la Cernavodă, la adăpostul pentru animale 'Save the dogs and other animals'

Consilierul general Tudor-Tim Ionescu, în vizită la Cernavodă, la adăpostul pentru animale 'Save the dogs and other animals'

Replica API 28 mai 2018 | 00:46 839

Consilierul general al Municipiului Bucureşti, Tudor-Tim Ionescu, s-a aflat duminică în Cernavodă, la centrul “Save the dogs and other animals”, un adăpost care se întinde pe 6 hectare. Aici sunt adăpostite, îngrijite şi sterilizate sute de câini, pisici, cai, dar şi 63 de măgari. Sunt animale fără stăpân sau abandonate de stăpân. “Azi am vizitat centrul #saveTheDogs and other #animals din Cernavodă, unde sunt adăpostiți 63 de măgăruși, fiecare cu o poveste grea în spate... Sunt oameni dedicați care au realizat un centru minunat pentru aceste animăluțe. Felicitări Sara Turetta (cea care gestionează centrul – n.r.) și voi susține activitatea lor extrem de benefică în România”, a transmis Tudor-Tim Ionescu.

(foto: Facebook)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un labagiu ii dadeain cap si-i trimitea clip-urile lui Zavoranca
3
0
Un onanist care facea laba pentru Zavoranca!
3
3
Esti un jeg ambulant exact ca dulapul ambulant.no name ...un cacat ambulant
3
2
Uitativa la fata imbecilului si va dati seama ca i la fel de diliu ca toata adunatura aia care chipurile ingrijeste animalele.
4
3
Asta e labagiul ala de se filma cand se masturba pentru zavoranca! Un labagiu!
3
5
Asta nu-i fostul iubit al lui Zavoranca?
2
4
astia din poza sunt gemeni
5
3
Bravo Liviu ! Felicitari ptr tot ce faci ! Ptr numiri in functii etc ! Esti tare prietene !
4
1
Sunt un bou de primar ,nu fac nimic decat sa fac avansuri femeilor, cainii ??nu i suport , doar catelele imi plac
6
2
meergeti la ovidiu, la bucur, green life recycling.. manaria lui fagadau.. calalau de bani dati unei foste angajate de la primaria lui mazare
3
2
Acolo in tiganie se spala multi bani . Masini incarcate cu maidanezi de acolo , se tot descarca in comunele inconjuratoare ... Banii ajung la partid si in buzunarele secaturilor !
2
1
Ce asemanare!
5
2
Save the dogs and other animals si dnei presedinte Sara Turetta. Rusine primariei orasului Cernavoda dlui Negoita Liviu si vice primar Cirjali Serif ptr ca nu se implica in rezolvarea cainilor fara stapin din Cernavoda si da contractele firmei din Ovidiu cu toate avem firma specializata in Cernavoda.Sau spagile sunt mai mari de la cei din Ovidiu?.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218