REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierul judeţean Băisan îşi anunţă candidatura la preşedinţia PNL Constanţa

Consilierul judeţean Băisan îşi anunţă candidatura la preşedinţia PNL Constanţa

Replica API 21 decembrie 2016 | 14:02 329

Scrisoare deschisă a consilierului judeţean PNL Cristy Băisan:

„PNL filiala Constanta traverseaza la ora actula momente extrem de dificile. Esecul filialei Constanta in alegerile parlamentare se face resimtit din ce in ce mai acut. Activul de partid este in cautare de solutii in care sa creada si care sa ii redea increderea si speranta. In astfel de momente este nevoie de luciditate si fermitate in actiune.

Prin prezentul comunicat de presa, doresc sa fac publica candidatura pentru functia de Presedinte al filialei Constanta.

Am decis sa fac acest anunt intrucat:

In aceasta perioada ( pana la alegerile interne) Partidul arenevoie de stabilitate mai mult decat oricand. In consecinta, consider ca orice jocuri de culise ar putea afecta acum grav partidul, lucru care nu este de dorit. Orice actiune pana la alegeri trebuie facuta prin asumare si nu prin subminare.

Consider ca toti cei care isi doresc sa faca acest pas, catre o posibla candidatura la functia de presedinte, trebuie sa il faca acum, pentru a elimina orice speculatii. Doar astfel vom putea creea un climat de dezbarere sanatos intre candidatți si nu unul de dezbinare in partid.

Doresc ca prin declararea anticipata a intentiei mele de a candida sa imi pot face cunoscut proiectul de reconstructie al partidului colegilor mei, dandu-le astfel posibilitatea unei analize si dezbateri temeinice pe temele de intres pentru partid, urmata de alegerea unui presedinte in care sa creada si pe care sa doreasca sa il urmeze in demersul de reconstructie a filialei, atat de necesar la acest moment.

Intrucat sansele de restabilire a unui climat de normalitate in interiorul partidului sunt strans legate de increderea pe care membrii de partid o vor avea in legalitatea viitoarelor alegeri interne, solicit pe aceasta cale urmatoarele:

Demisia imediata a actualului Presedinte George Dragomir impreuna cu cea a Secretarului General Septimiu Bourceanu (finul si adeptul actualului Presedinte Dragomir).

Dizolvarea intregului Birou Politic Judetean

Creeerea unei structuri care sa se ocupe de organizarea alegerilor interne. Aceasta structura va trebui sa aiba in componenta ei, in mod obligatoriu, cel putin un reprezentant al fiecarui candidat la functia de presedinte la viitoarele alegeri.

Numai prin adoptarea imediata a acestor masuri vom putea sa ne asiguram ca viitoarele alegeri vor fi libere, neinfluentate si neviciiate. Doar astfel vom ajunge la un rezultat care sa uneasca partidul si nu sa il dezbine. Doar asa vom putea creste din nou”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614