REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Consilierul județean Mocianu a DEMISIONAT!

Consilierul județean Mocianu a DEMISIONAT!

Replica API 19 decembrie 2018 | 17:54 2058

După ce Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, a depus pe 6 decembrie, o solicitare către Președintele CJC pentru a iniția un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al lui Mocianu Sorin, având în vedere absența nemotivată la ultimele 5(cinci) ședințe ordinare, iată că nu mai este nevoie de acest proiect. Sorin Mocianu și-a dat demisia!

În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța, de miercuri, 19 decembrie a.c., în momentul în care președintele Marius Horia Țuțuianu a început să citească adresei depuse de consilierul județean Sorin Mocianu, prin care acesta își dădea demisia din CJC, consilierul a cerut să ia cuvântul.

În cuvântarea sa, Sorin Mocianu a subliniat că atât absențele sale de la ședințele CJC, cât și decizia de a-și da demisia, sunt motivate de cauze medicale, nu „din cauza lui Claudiu Palaz!”. Cât despre vicepreședintele CJC Claudiu Palaz, cel care în urmă cu puțin timp anunța că atât el cât și ceilalți consilieri județeni ai PMP vor absența de la ședințe dacă lui Mocianu nu îi va înceta mandatul, Sorin Mocianu l-a numit „dansator pe scena politică”.

„Domnule președinte, v-am depus dovezile mele, de ce am demisionat, și nu din cauza lui Claudiu Palaz. Vă informez că îmi depun demisia din Consiliul Județean din motive de sănătate și avizate medical, așa cum v-am depus. Motive care au determinat absența mea consecutivă din cadrul ședințelor CJC. Neg cu fermitate neadevărurile și acuzele apărute în spațiul public, de la domnul Claudiu Iorga Palaz, cel care nu este nimic altceva decât un om lipsit de scrupule și umanitate, avid după putere, imagine și nu în ultimul rând, un dansator pe scena politică. Să nu uităm că Claudiu Iorga Palaz a zăbovit toată viața la stat, în funcții plătite din bani publici, dar totuși locuiește într-un palat aflat pe malul mării, așa cum se postează pe Facebook.

Suntem la 100 de ani de la Marea Unire, la 29 de ani de la Revoluție, dar totuși viața românilor nu s-a schimbat cu nimic în bine. Cu siguranță este și vina noastră, a politicienilor, care în loc să luăm exemplu de la înaintașii noștri de acum 100 de ani, nu facem decât să căutăm ceartă și dezbinare, așa cum domnul Claudiu Palaz face.

Invit pe această cale tinerii în politică, PNL Constanța va fi dornic să le dea o șansă celor care vor să urmeze serviciul public, le urez mult succes, putere de muncă colegilor din Consiliul Județean Constanța și sărbători fericite tuturor”, a declarat Sorin Mocianu.

Replica vicepreședintelui CJC Claudiu Palaz a venit prompt: „Să știi că mi-ai smuls o lacrimă”.

Pe ordinea suplimentară a ședinței a fost adăugat proiectul de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului consilierului Sorin Mocianu, prin demisie, proiect votat de consilierii județeni. Propunerea pentru următorul de pe lista PNL este Lavinia Stan și, cel mai probabil, va fi supusă atenției consilierilor județeni în ședința din ianuarie 2019.

F.B.

VIDEO:

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cati km a avut Ramona cand ai luat o de nevasta ? Ai dus o in service ?
1
0
Eu am treaba doar cu grupari anticonstitutionale conform Art 40 alin4.va da cu error 404 este?nu mai plecati si voi capete de boi?
0
0
...nu, Palaz nu are treaba cu tagma AROMANA...
0
0
Bebe un escroc de meserie!Du-te dracu acasa evazionistule ai rupt orasul asta in doua sub poala lui Fagadau!
3
1
Probabil ca unul este makedon farselot si altul e cipan, de aceea se inghesuie unul pe celalalt, jos hotii de makedoni, condamnati si trimisi la facut autostrazi, dar si de acolo fura asfaltul.
2
2
Cat par m-ai ai in cap?
0
0
Bebi, in pantalonii aia esti moartea pasiunii, m-am indragostit de tine. Hai sa reinviem barul de homolai pe care il manageriai acum ceva ani in spate la Cin Cin. Hai, ca era cool !
0
0
Totul. De la limbaj la comportament, de la atitudine la fapte.
3
0
Palz alupigus esti cel mai mare hot din administratia cta
7
0
da mare dobitoc esti , Mocianu nu a muncit niciodata la stat. omu a fost privat mereu. daca tu ai boala pe astia care se descurca e treaba ta. nici indemnizatia de consilier nu a incasat-o niciodata, pt ca la pnl e regula nescrisa: indemnizatia se duce la partid.
7
0
Nasol cind orasul e condus de circiumari. Proasta soarta are Constanta.ce nu-si vede fiecare de meseria lui.
6
2
Misto pantaloni!!!
9
0
Palaz e roman 100% nu machedon...
2
14
Radem si vom rade mereu ba Palaz care tot comentezi sub pseudonim. Vom rade de tine toata viata ba machedon zgarie-branza ce esti. A ajuns Constanta sa se pise pe tine.
17
2
Nu ne-ar mira sa candideze si Bianca Dragusan la presedintie, sau Cruduta, sau Andrea Tonciu.
4
1
da relule da porcul de palaz a inchis o strada pentru palatul lui. Locul il avea retrocedat de la ma-sa Constanta. Muie palaz, muie dragnea, muie pesede !!!
15
1
Moceanu sta la palat si are masina de lux dar nu a muncit niciodata la stat! cea mai tare eticheta i-a lipit Moceanu acestui palaz !
17
0
Palaz e un jegos mai mare decat oricine. Dar vom vedea dupa scorul de la Europarlamentare cine o sa-l mai bage in seama dupa ce o sa ia 1%. Isi traieste ultimele clipe de glorie tradatorul. Si fituica asta de ziar il ajuta cum poate
20
0
Cica palat, mare idiot mai esti Sorine. Si tu ai un palat cu piscina de 5 ori mare mare decat a lu Palaz, culmea tocmai in Palazu. Muie jogodie ordinara.
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369