REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Consilierul judeţean Nicolae Fronescu s-a sinucis! S-a aruncat în gol de la etajul 10

Consilierul judeţean Nicolae Fronescu s-a sinucis! S-a aruncat în gol de la etajul 10

Replica API 29 iulie 2015 | 09:32 1056

Veste şocantă!

Veste şocantă!

Nicolae Fronescu

Consilierul judeţean Nicolae Fronescu şi-a pus, marţi, capăt zilelor. El s-a aruncat dintr-un bloc, de la etajul 10, situat în imediata vecinătate a RATC. Fostul director al Administraţiei Pieţelor din Constanţa, consilierul judeţean PSD Nicolae Fronescu, şi-a luat viaţa aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc în construcţie. În cădere, corpul s-a blocat într-un copac, cadavrul fiind ridicat, ulterior, de o echipă de intervenţie a ISU Dobrogea. Iniţial, s-a crezut că este vorba de un accident de muncă, însă cadavrul a fost recunoscut de angajaţii Regiei, Fronescu fiind şi preşedintele Consiliului de Administraţie al RATC.

Pentru că primele informaţii făceau referire la un accident de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa a trimis o echipă la faţa locului. „Din primele informaţii pe care le avem, nu este vorba despre un lucrător, ci despre o persoană care a venit să vizioneze un apartament. Nu ştiu dacă a dat avans sau alte chestiuni de acest fel. Împreună cu reprezentantul firmei, deci al beneficiarului construcţiei, a urcat la etajul 10, într-un apartament. Pe acea faţadă nu mai sunt schele, lucrarea este terminată. Blocul este finalizat pe acea faţadă. Din motive necunoscute, domnul cu pricina s-a aruncat peste balcon... intenţionat, da!”, ne-a declarat directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, Eugen Bola.

Fostul director al Direcţiei de Pieţe şi Oboare Constanţa este deplâns de Consiliul Judeţean, în special de vicepreşedintele instituţiei, Cristian Darie, care a aflat vestea prin intermediul cotidianului nostru şi care l-a întristat peste măsură. „Cum dom-le domnul Fronescu s-a sinucis? Mizy Fronescu? Nu se poate, dom-le… Doamne fereşte… (…) Ne bate Dumnezeu dacă facem comentarii în situaţii din acestea… Doamne fereşte, ce om deosebit… pot să spun doar că era un om deosebit, de un character şi de un bun simţ… Îi era ruşine să şi treacă prin faţa ta! Nu l-am auzit o dată înjurând, nu l-am auzit o dată să vorbească de cineva de rău, pe cuvântul meu! Un om deosebit… Sper însă să nu fie adevărat…”, ne-a spus Darie.

Nicolae Fronescu avea 48 de ani şi era consilier judeţean PSD la al doilea mandat. A absolvit Universitatea Maritimă Constanţa, fiind coleg de grupă cu preşedintele suspendat al CJC, Nicuşor Constantinescu. „Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, îşi exprimă durerea şi profundul regret faţă de trecerea în nefiinţă a bunului prieten şi coleg Stelian - Nicolae Fronescu şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Consilier judeţean PSD, Stelian - Nicolae Fronescu şi-a dedicat ultimii ani din viaţă comunităţii constănţene, iniţiativele sale fiind mereu în sprijinul cetăţenilor judeţului Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi redacţiei. Consilierii judeţeni sunt în stare de şoc şi nimeni nu îşi explică gestul lui Fronescu.

La rândul ei, instituţia a emis, marţi, un comunicat de presă: „Consiliul Judeţean Constanţa deplânge tragica dispariţie a celui ce a fost Stelian - Nicolae Fronescu, fostul director al Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. „Consilier judeţean în două mandate, Stelian - Nicolae Fronescu a fost un exemplu de demnitate şi omenie pentru cetăţenii judeţului Constanţa şi pentru colegii săi din Consiliul Judeţean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. În luna februarie a.c., Fronescu îşi dăduse demisia din funcţia de director al Administraţiei Pieţelor Constanţa şi şi-a delegat atribuţiile către adjunctul său, Ion Ciobanu.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai cum de ce pentru ca imi aducea mie mita din contractul pe care l am dat finei mele la Capidava... ha ha haha ce fraieri sunteti eu invart banul in Cta
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218