REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilierul local Teodor Patrichi, trimis de Primăria Constanța în Florida. Vezi motivul!

Consilierul local Teodor Patrichi, trimis de Primăria Constanța în Florida. Vezi motivul!

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 635

Consilierii locali municipali au aprobat, în ședința extraordinară din 10 septembrie, deplasarea consilierului local Teodor Patrichi în Florida, SUA, în scopul semnării unui acord cu orașul Fort Lauderdale. Acesta va însoți, astfel, delegația formată din viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, dar și operatori portuari și economici de la malul mării.

În luna aprilie a acestui an, o delegație a municipiului Constanța, din care a făcut parte și consilierul Teodor Patrichi, a avut o întâlnire cu Dean J. Trantalis, primarul orașului Fort Lauderdale, din Florida, SUA. În cadrul acestei întrevederi au fost evidențiate numeroasele asemănări dintre Constanța și Fort Lauderdale, printre care și faptul că sunt orașe-port, având ca ramuri principale economice activitățile portuare și turismul, ambele fiind importante centre universitare. Astfel, a fost agreată încheierea unui Înțelegeri de Cooperare între cele două orașe care va fi concretizată în luna octombrie 2019, în perioada participării unei delegații la evenimentul FITCE (expoziție anuală de comerț internațional și cultural din Florida) 2019, conform invitației din 11 iulie a.c. De aceea, fiind unul dintre inițiatorii acestui demers, este necesar ca Teodor P atrichi să facă parte din delegația care se va deplasa la Fort Lauderdale, în perioada 7-11 octombrie, în scopul semnării acordului dintre cele două orașe. Toți cei 23 de consilieri au voptat pentrud eplasarea colegului lor în Statele Unite ale Americii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai pleaca pe banii APC!!!! Nu e cumva dubla finantare?
2
0
e coca mai ieftina la Muiami
1
0
Bine de stiut. De urmarit daca Teodor Patrichie candideaza din nou, ca sa nu votam lista pe care apare turistul in interes de serviciu...
2
0
felicitari si calatorii utile si pentru turismul constantean.Nu doar pentru tine si clica voastra de comunisti rasuflati.
3
0
Sper sa-l prinda uraganul si sa-l racoreasca putin!
4
0
Cum comert cultural ? ---aiurea !se duce la plimbare pe banii nostri
7
0
Pe banii americanilor sau a fraierilor de constanteni care nu vor cistiga nimic din asta dar ca sa aduci fraieri la vot merge.
5
0
Toti papagalii in Primaria Constanta...daca mai era Mazare imparteau pliante in oras toti...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218