REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierul Mihaela Andrei: PNL, sub conducerea lui Bogdan Huţucă, a reușit să schimbe cursul istoriei la Constanța

Consilierul Mihaela Andrei: PNL, sub conducerea lui Bogdan Huţucă, a reușit să schimbe cursul istoriei la Constanța

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:52 2825

PNL, sub conducerea lui Bogdan Huțucă, a reușit să schimbe cursul istoriei la Constanța. Consiliul Județean și Primăria Constanța au fost câștigate de Mihai Lupu, respectiv Vergil Chițac, iar meritele, într-o mare măsură, îi aparțin lui Huțucă. Consilierul local Mihaela Andrei a ținut să scoată acest aspect în evidență, precizând că Bogdan Huțucă a fost un lider adevărat.

”Văd peste tot poze și declarații cu câștigătorii mei preferați, oamenii care vor reinventa orașul și județul Constanța, Vergil Chițac și Mihai Lupu Ce nu știu constănțenii este că omul care a făcut posibil că orașul nostru să aibă această șansă uriașă, să trăim într-un oraș civilizat este în primul rând, președintele filialei Constanța, deputatul Bogdan Huţucă. Omul care ne-a mobilizat, încurajat, motivat, un om de cuvânt, modest, discret, un lider adevărat, cu o capacitate de înțelegere și analiză uimitoare, care își dorește cel puțîn că fiecare dintre noi, o Constanța civilizată și dezvoltată. Da, a reușit PNL sub conducerea lui Bogdan Huţucă să schimbe cursul istoriei la Constanța! Mulțumesc președintelui, mulțumesc candidaților (primarului și președintelui consiliului județean), echipei PNL, că mi-au dat posibilitatea, să trăiesc acest moment în orașul meu. Iar constănțenilor le spun doar atât: de dată asta, ștampila pe care ați pus-o pe 27 septembrie, va avea efectul dorit de fiecare dintre noi. Merităm!”, spune Mihaela Andrei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
urata asta acum 4 ani i-o sugea lui cap mare dragomir si a ajuns consilier. dupa ce nu a mai fost cap mare sef la pnl cta , cu experienta mult mai mare in felatie , i-a luat-o in primire pe a lui hutzuca si i-a mers iar din plin. bine , muierea si-o trage la greu cu multi pentru ca papagalul de barba-su o are f mica...
4
1
deci tineretul de azi cu ode sefului de partid ca acum ceva timp ....intelegem ca de fapt nu s a schimbat nimic si greu se va schimba ceva domnisoara .
4
2
fa, retrage-ti cat mai repede limba. O tocesti pe un neadevar. Ia-l pe Iohannis la laudat ca fara el era vai da capul si mai ales de curul vostru.
5
1
Constantenii au votat anti-psd si nu pro-pnl. Lasati vrajeala si treceti la treaba,orasul arata jalnic.
6
0
Vaai ce montruozitate. Ce uratenie ingrozitoare. Vomit. Cat de respingatoare dihanie.
6
1
Problema este cum reuseste sa-si puna masca peste nanaul ala mare !
4
1
L-ai laudat pe Hutuca, bai ce lingai de oameni.Pupincurism maxim.Daca nu veti face nimic, dupa Fagadau....
6
1
Ca de obicei va umflati,oamenii au votat imporiva lui Fagadau nu pro PNL,o sa patiti la fel daca nu veniti cu proiecte pentru Constanta nici in campanie si nici acum nu presentati niciun proiect voi o ardeti ca a-ti scris istorie cred ca o sa deveniti voi foarte repede istorie.
10
1
Escu ai mare dreptate. Ar fi bine sa bage si ei la cap. Deja vad ca unii se cred pe cai mari, mai ales de la USL. Cazaturile sunt dureroase, vezi la PNTCD
6
0
Sa vedem, a spus orbul!
4
0
Bagativa mintile in cap ma P.N.Listilor pentru ca Constanteni nu v-au votat pentru realizarile voastre ci nu i-au mai votat pe PSDisti pentru ca nu au muncit decat pentru ei si partidul lor,iar acum nu ati schimbat voi istoria ci Constanteni care au zis sa incerce si altceva pentru ca PSDisti au aratat cine sunt,deci lasati laudele si apucativa de treaba sau renuntati la toate functiile daca vi se pare ca este prea mult de munca,nu o sa cada nimeni in genunchi in fata voastra ca sa va roage sa ramaneti consilieri sau primari caci alti nu se mai gasesc.
14
0
Sa speram ca va avea efectul pe care ni l-am dorit. Asta doar daca Chitac si Lupu se vor schimba Radical. Altfel ramanem doar cu speranta.
4
0
ce sugatoare
8
1
Deocamdata PNL nu a facut istorie la Constanta si ar fi bine sa faca una buna altfel o sa devina ei insisi istorie. Cu litere mari.
16
0
la toamna la psd
5
3
Esti frumoasa ca limba rusa!
12
2
ce hidosenie
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614