REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilierul Moroianu, scrisoare deschisă în atenţia primarului de la Mangalia

Consilierul Moroianu, scrisoare deschisă în atenţia primarului de la Mangalia

Replica API 21 septembrie 2017 | 18:00 410

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, vanzatorule de pantofi care te dai tu mare reprezentant al turismului dar n-ai avut in viata ta nici macar o taraba ; i-al si pe prietenul tau Ozzy zis si Xanax si duceti-va unde a dus mutu' iapa ca nimic nu va convine. A, si nu uitati si de Leo, alt iopocrit si demagog de 2 bani. Intelege dracului odata ca si tu si bezmeticii aia nu faceti absolut nimic doar agitati niste alti fraieri frustrati carora Iorgus le-a pus Mangalia la picioare si pt asta, noi traim doar pe datorie pt ca altfel nu se poate. A vandut Iorgus si strazile si cenusa din vatra . Bravo, Radu Cristian !
4
0
Cand o veni baubau dna nita etc sa te intrebe de vila de pe malul marii sa vad atunci ce scrisoare declaratie dai.
2
0
Scrieti corect ca acest articol e cam greu de citit, dar tot anteleg ca omul are dreptate
2
3
Serios, Bobita?Si cum ramane cu referendumul, de te laudai ca a dat lumea buluc la semnaturi? Prin mizeria asta de o numesti tu scrisoare te-ai dat de gol ca ai fluturat prin fata noastra niste "liste" goale ceea ce inseamna ca noi vedem ca se munceste in oras. Nu ne mai subestima inteligenta si mai lasa-ne cu minciunile tale!
6
0
Cine este acest gunoi
6
0
da 50 lei unui elev si te scoti cu gramatica asta greu de digerat. Poate ai dreptate, dar nu ai credibilitate.
8
0
Taci bulangiule asa va baga ti toti cacatii si noi ramanen sa mergem prin noroaie,gropi si boscheti ca unul ca r Tine ratatu le ingradesti ceva ce este nevoie urgenta a se face ca si noi locuim in oras si platim dari de ce sa innotam prin noroi si gropane?
7
0
Daca publicati scrisori ale unor alcoolici cunoscuti in zona, ma duceti cu gandul ca articolul este platit.Repet omul este betiv notoriu.
7
1
TU BIZON GRAMATICAL care ai redactat scrisoarea pe site replica urmeaza sfatul din ultima fraza a scrisorii : ,,daCACOnsiderati ca nuputeti fi jurnalist vacer public savadatidemisiasi salasatipe cineva care poate" !!!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367