REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierul Muhscină susţine propunerea lui Dragomir ca nici un actual parlamentar PNL de Constanţa să nu mai candideze

Consilierul Muhscină susţine propunerea lui Dragomir ca nici un actual parlamentar PNL de Constanţa să nu mai candideze

Replica API 23 septembrie 2016 | 00:25 294

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a lansat propunerea ca nici un actual parlamentar să nu mai candideze la alegerile din acest an. Ideea a stârnit reacţii pro şi contra, actualii deputaţi de Constanţa declarând că îşi mai doresc un mandat. Există însă şi liberali care consideră binevenită propunerea, apreciind că ea va împrospăta clasa politică, aşa cum cere electoratul.

„Consider că propunerea președintelui PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de a reîmprospăta noul Parlament printr-o infuzie de oameni noi și bine pregătiți reprezintă un gest politic sincer și demn, așa cum nu am mai văzut în ultimii ani în Constanța și nici în România”, a declarat șeful campaniei electorale a PNL Constanța, George Muhscină.

„Nu trebuie să uităm un lucru foarte important: această opinie și propunere este pusă pe masa biroului politic al PNL Constanța de către un parlamentar în funcție. În opinia mea, președintele Gheorghe Dragomir exprimă o dorință sinceră a constănțenilor, dorința de a beneficia în Parlament de reprezentanți altfel, de oameni noi, care să se zbată în fiecare zi de mandat pentru o legislație mai bună și pentru o viață de calitate în orașele și comunele din Constanța”, a continuat consilierul județean liberal.

„Cred că cei mai mulți dintre colegii mei, membri în Biroul Permanent Județean al PNL Constanța, vor înțelege că în politica de la malul mării se simte nevoia de schimbare în mai bine și vor vota pentru o listă de oameni noi, convingători și pregătiți pentru a reprezenta partidul în alegerile din 11 decembrie”, a încheiat George Muhscină, liderul campaniei electorale a PNL Constanța, consilier județean PNL și membru în Biroul Permanent Județean al partidului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614