REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Consilierul Negrea şi-a pus în cap părinţii care reclamau că le-a fost violată fiica

Consilierul Negrea şi-a pus în cap părinţii care reclamau că le-a fost violată fiica

Replica API 19 aprilie 2012 | 00:00 223

Concluzia medicilor legişti: micuţa de 3 ani nu a fost abuzată sexual

Concluzia medicilor legişti: micuţa de 3 ani nu a fost abuzată sexual

Medicii legişti au infirmat, ieri, presupusul viol pentru care este acuzat un bărbat de 33 de ani, angajat al unei ferme de animale din zona Cap Aurora. La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au deschis o anchetă în urma unei sesizări făcută de mama unei fetiţe de 3 ani, femeia susţinând că învinuitul, care le este şi vecin, i-ar fi abuzat sexual copilul. Minora a fost dusă, în aceeaşi zi, la Spitalul Mangalia, unde medicii nu au constatat urme de viol sau alte leziuni, urmând ca reprezentanţii Institutului de Medicină Legală Constanţa să facă investigaţii corespunzătoare. Numai că, ieri, medicii legişti au constatat, la rândul lor, că acuzaţiile reclamantei nu se confirmă. Cu alte cuvinte, fetiţa nu a fost supusă nici unei fapte de natură sexuală. Ar fi interesant de aflat de unde a dedus femeia că bărbatul care se ocupă de animale ar fi abuzat sexual de fiica ei, dat fiind că a fost plecată toată ziua, iar minora de numai 3 ani şi 2 luni nu prezenta nici un semn că ar fi fost abuzată. De precizat că atât familia micuţei, cât şi bărbatul - presupusul violator - sunt vecini, locuind în incinta fostului complex "Cătunul" din Cap Aurora.

Văzând că au tulburat apele fără prea mult succes, tatăl micuţei, Daniel Gherasim, de 40 de ani, a venit cu o altă reclamaţie: angajatorul îl dă afară fără motiv! Angajatorul ar fi consilierul local mangaliot Nae Negrea. Vă prezentăm fidel o parte din monologul bărbatului, cu precizarea că nu ne asumăm incoerenţa exprimării reclamantului: "A venit fecioru-său (fiul lui Nae Negrea n.r.) şi ne-a ameninţat că ne dă afară. Nu ştiu care e treaba, se fură între ei, nu mi-e frică de nimeni, poa' să fie ce-o zice lumea, dar vreau să facă adevărul, pentru că nu am nici unde să stăm. Am muncit la negru, ne dădea bani de mâncare, de ţigări şi ce ne mai dădea domnul Nae câte 20-30 de lei şi ce-i mai ceream noi că nici dero nu mai aveam, nici şampon nimic, nimic... E şi normal, că era datoria lui, că ne murdăream la animale, dădeam la păscut, aveam grijă pe acolo. Acum cică să plecăm de acolo. De asta am şi venit, am şi declaraţia la Poliţie, că feciorul lui Nae Negrea, Lucian, a vorbit urât despre părinţii noştrii. Tatăl meu e mort. Cum să facă aşa ceva, păi are puterea de bani? Îşi bate joc de noi? Cum e posibil, nu ştiu unde o să mergem!? O fi proprietatea lui, dar măcar să vorbească frumos cu noi: Bă, aţi muncit, aţi stat la mine, nu aveţi bani, luaţi 20 de milioane. Doar are bani. Nu mai aveam treabă cu nimeni. Ce am ajuns noi? Nevastă-mea şi acuma e supărată. Cam asta a fost tot". În replică, Nae Negrea ne-a declarat că Daniel Gherasim nu a fost niciodată angajatul lui: "A fost dat afară de pe unde stătea şi mi-a fost milă de el, că are copii, aşa că l-am lăsat să stea peste iarnă la Cătun, dar i-am spus că în primăvară să-şi găsească în altă parte. Are termen să plece mâine (azi-n.r.). Eu l-am ajutat cât am putut, dar chiar i-am zis că nu am nevoie de muncitori, că am. Probabil că, dorind să ia locul îngrijitorului de animale de la mine, i-a făcut şi reclamaţia cu violul asupra fetiţei", a spus Negrea.

Daniel ALBU, Rocsana CRISTEA

Sursa video: Mangalia.TV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218