REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilierul PMP Alexandru Zabara, precizări cu privire la cea mai recentă ședință CLM

Consilierul PMP Alexandru Zabara, precizări cu privire la cea mai recentă ședință CLM

Replica API 3 noiembrie 2016 | 00:08 420

Luni, 31 octombrie 2016, a avut loc o nouă şedinţă a Consiliului Local Constanţa, pe ordinea de zi fiind înscrise o serie de proiecte extrem de importante pentru oraşul nostru.

Unul dintre proiecte prevedea subvenţionarea preţului gigacaloriei către populaţie pentru sezonul rece 2016-2017, urmând ca acesta să rămână la nivelul de anul trecut, respectiv 250 lei.

“Această propunere a fost înaintată de mine încă de la prima şedinţă a actualului consiliu local, din 29 iulie 2016, solicitând la acea dată şi o subvenţie a preţului gigacaloriei pe perioada verii care să acopere actualizările de preţ operate retroactiv de RADET. Amendamentul s-a bucurat şi de sprijinul consilierilor PSD, întrunind astfel majoritatea de voturi, în timp ce PNL-iştii au ales să se abţină. Alte trei proiecte de hotărâri vizau trecerea unor obiective, importante pentru tineretul şi sportul constănţean, din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului Constanţa, în vederea reabilitării acestora. Este vorba despre Palatul Copiilor, stadionul Farul şi stadionul de rugby din zona Badea Cârţan. Şi de această dată consilierii PMP au susţinut proiectele, însă fiind necesară o majoritate de două treimi, acestea s-au lovit de votul negativ dat de cei din PNL, care au ales lăsarea lor în paragină pe fondul unei încrâncenări de a face opoziţie cu orice preţ. Mai mult decât atât, am precizat că Partidul Mişcarea Populară se va opune oricărei încercări de a deturna scopul acestor preluări de imobile, astfel încât niciun metru de teren să nu fie înstrăinat”, transmite consilierul local municipal Alexandru Zabara. „Am remarcat ieri solicitarea unui consilier PNL de a se amâna proiectul două-trei luni, asta deşi Vergil Chiţac le "centrase" direcţia cu puţin timp în urmă, în cadrul unei conferinţe de presă. Aşteaptă oare consilierii PNL plecarea lui Chiţac în parlament, realizând că "ordinele" sale sunt nocive atât pentru oraş, cât şi pentru PNL?”, mai transmite Zabara prin intermediul unui comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218