REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierul PNL Mihaela Andrei, solicitare în atenţia Confort Urban!

Consilierul PNL Mihaela Andrei, solicitare în atenţia Confort Urban!

Replica API 24 martie 2018 | 00:38 447

Consilierul local liberal Mihaela Andrei a solicitat, în ședința Comisiei de Organizare și Dezvoltare Urbanistică a Consiliului Local Municipal din data de 19 martie a.c., convocarea directorului Confort Urban la următoarea ședință a acestei comisii.

Solicitarea consilierului PNL are drept scop informarea membrilor Comisiei de Urbanism cu privire la intenția și planurile Confort Urban, societate a Primăriei Constanța, de reparare și recondiționare totală a scărilor de acces pietonal către Plaja Modern, înainte de demararea sezonului estival.

Consilierul municipal Mihaela Andrei consideră că „repararea (ca obiectiv minimal) a căilor de acces pietonal spre Plaja Modern este absolut necesară și firească, reprezentând o contribuție logică a municipalității la efortul făcut din alte surse și de către alte instituții de a lărgii plajele Constanței. din respect pentru corecta utilizare a banului public și din respect pentru constănțeni și turiști, este necesar să existe lucrări planificate și realizate din timp, nu în sezonul estival”.

Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal susține în întregime demersul consilierului municipal și consideră că acesta este încă un exemplu privind capacitatea redusă a actualului edil de a gestiona și administra activitatea primăriei. „Degeaba dorești să organizezi evenimente estivale dacă nu ești în stare să oferi condiții celor care participă la acestea”, susține coordonatorul organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi mei cei ce screti numai prostii si santeti prosti informati de ce jicniti pe aceasta fata care are o imitiativa laudabila si care daca sar realza fi ok.
1
0
Saraca, sa o vedeti in CL, este vai mama ei...
2
3
Aloo Hutuca mai existi?
0
0
O foarte buna initiativa!
1
1
Nu doar accesul pe plaja orasului Constanta este dificil ci si lipsa grupurilor sanitare de pe plaja orasului Constanta arata lipsa totala de interes a municipalitatii fata de cetatean. Invocarea faptului ca plajele sunt in administrarea altei institutii, nu este o scuza.
3
0
Cine dracu' e si pupaza asta ?
7
1
Auuu ce urata esti...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614