REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Consilierul președintelui Zelenski, despre ideea ca Ucraina să cedeze teritoriu Rusiei: „Go fuck yourself”

Consilierul președintelui Zelenski, despre ideea ca Ucraina să cedeze teritoriu Rusiei: „Go fuck yourself”

Replica API 27 mai 2022 | 00:18 1442

Oleksii Arestovici, unul dintre principalii consilieri ai președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a avut o reacție nervoasă la ideea ca Ucraina să cedeze teritorii pentru a încheia pace cu Rusia. „Ne mor copiii, soldații, infanteriștii opresc rachetele cu trupurile lor - și ei ne spun să ne sacrificăm pământul?”, a exclamat Arestovici printre înjurături care amintesc de celebra „Russian warship, go fuck yourself!”.

Ieșirea lui Oleksii Arestovici a avut loc în cadrul unei discuții Mark Feygyn, fost avocat și politician rus, opozant al lui Vladimir Putin, care acum are un canal TouTube pe care face interviuri.

Ideea ca Ucraina să cedeze din teritoriul său pentru a încheia războiul declanșat de Rusia a fost vehiculată de mai multe ori în ultimele zile. Astfel de semnale au venit dinspre Paris și Berlin și chiar Henry Kissinger, fostul secretar de stat american, veteran al diplomației SUA, a lăsat să se înțeleagă că Ucraina ar trebui să renunțe la o parte din teritoriu pentru a pune capăt conflictului.

O. Arestovici: - Ei (rușii - n.r.) fac presiuni tot mai mari pe front. Și vor să crească presiunea, ar putea încerca din nou ofensive asupra Kievului, Cernihiv, Sumî. Și în același timp (au loc - n.r.) negocieri de pace. De ce fac asta? Tocmai pentru „aliații” lor occidentali smiorcăiți, care o să spună „Stai, Kremlinul vrea pace! Kievul este cel care nu vrea! Să punem presiune pe ei!. E clar, Rusia are nevoie doar de Zaporojie și regiunea Herson”, iar apoi „Acord de pace în Europa, ucrainenii trebuie să-și tempereze pretențiile!” – am văzut asta chiar în presa americană, în New York Times, și „vom restabili cu siguranță pacea universală în Europa”, și „ne vom întoarce la normalitate”, și „vom trece peste criza alimentară”. O să înjur, sunt extrem de furios după ce am văzut toate astea...

M. Feygyn: - Nu te abține!

O. Arestovici: - O să adăugăm bip-uri și o să spun politicos – Duceți-vă naibii, nenorociților, cu sugestiile voastre (Go fuck yourself, motherfuckers – în engl.). „Negociați pământul Ucrainei”? Sunteți nebuni? Ne curge sânge... Ne mor copiii, soldații, infanteriștii opresc rachetele cu trupurile lor - și ei ne spun să ne sacrificăm pământul? Plecați de-aici, nenoriciților, n-o să se întâmple niciodată asta.

Traducerea în engleză a fragmentului de interviu a fost făcută de Dmitri, un estonian stabilit în Londra, care traduce din ucraineană în engleză știri și mesaje care se viralizează pe rețelele sociale.

Și preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un atac virulent la adresa fostului secretar de stat american Henry Kissinger, care a sugerat, marţi, că negocierile de pace ar trebui să vizeze crearea de graniţe de-a lungul „liniei de contact” în Donbas, aşa cum exista în ajunul invaziei ruseşti.

„Indiferent de ceea ce face statul rus, există cineva care spune: «Să luăm în considerare interesele sale». Anul acesta, la Davos, s-a auzit din nou. În ciuda miilor de rachete ruseşti care lovesc Ucraina. În ciuda faptului că zeci de mii de ucraineni au fost ucişi. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat la Bucha şi Mariupol. În ciuda oraşelor distruse. Şi în ciuda „lagărelor de filtrare” construite de statul rus, în care se ucide, se torturează, se violează şi se umileşte ca pe bandă rulantă”, a declarat președintele ucrainean într-un mesaj video postat pe reţelele sociale, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ca BONUS, trupele speciale ale Rusiei, crema cremelor, a murit in primele 3 zile ale invaziei, cand au fost parasutati in Kiev, intr-o operatiune fulgeratoare, o incercare de asasinare a conducatorilor Ucrainei, crezand ca ii vor lua prin surprindere. Dar au uitat ca au in fata o Ucraina cu pregatire NATO si o viitoare superputere a lumii moderne. Spetsnaz au esuat lamentabil. Aia a fost prima mare infrangere a Rusiei in razboiul asta. Si-a distrus elita militara, chiar in primele zile. Apoi si-a trimis "trupele speciale" din Cecenia. Ha! Prostii s-au ratacit, fiind schimbate indicatoarele.
5
0
Americanii si-au batut p**a de rusi, le-au dat p**a si data exacta a invaziei, atat de slabi pregatiti sunt rusii, incat aveau spioni americani infiltrati in Kremlin. Au fost obligati sa amane invazia cu o saptamna, fapt ce chiar a inrautatit situatia Rusiei, deoarece pamantul s-a dezghetat si sute de echipamente militare rusesti s-au impotmolit in noroi. Rasputista, pentru cunoscatori. Apoi, ucrainenii au distrus strategic cateva baraje si au inundat tactic campiile de langa Kiev, astfel ca tancurile rusesti puteau circula doar pe drumuri asfaltate. Apoi boom Javelin! Hahaha!
5
0
Pardon! Pentru 12:54 era mesajul, nu pentru 14:23! Greseala mea! Maturizeaza-te, prostane! Esti intr-o ceata totala. Rusia are armata sub nivelul Romaniei, plus Polonia, plus Marea Britanie. Deci, cum sa faca fata intr-o confruntare directa, daca i-am depasit deja la cifre, din punct de vedere militar. Cand vreodata sa nu stea Rusia in genunchi in fata N***? Nici aliata cu China, nu face fata in fata a 32 de state NATO. China stie prea bine in ce se baga. Si de fapt nu s-ar cam baga. Hahaha! Ca idee, SUA singura e peste China si Rusia impreuna. Intelegi despre ce vorbim. Nukes egal the end.
6
0
In Al Doilea Razboi Mondial, ajunsese Rusia la vreo 10 milioane de soldati, mai putin de 7 au supravietuit. Iar acum au mai putin de 1 milion de oligarhi bogati, iar restul de 140.000.000 de rusi simpli sunt muritori de foame si au WC-uri in fundul curtii. Se caca in wc-uri d-alea cu Z pe usa facut din scanduri, cum aveau strabunicii vostri la tara. Doamne fereste! Rusia are cele mai multe resurse naturale, inclusiv gazele de care are nevoie toata planeta. Una la mana ca poporul rus trebuia sa primeasca gaze gratis,iar restul sa le vanda bogatilor din occident si sa dezvolte o Rusie civilizata
2
0
140.000.000 de rusi sunt muritori de foame, iar mai putin de 1 milion sunt oligarhi rusi satanisti din t**a in fiu, inca din perioada patriarhului satanist al Rusiei, patriarhul IVAN CEL GROAZNIC. Pai cum e ba posibil sa ai cele mai multe resurse naturale si ale dobandite ilegal, prin invadarea fara motiv a tuturor popoarelor vechi din jurul Siberiei, dar sa tii in 2022 poporul rus muritor de foame, a**a inseamna sa fi foarte p****.
2
0
Satanistii astia din Moscova baga batul prin gard, sa vada cat le mai merge, agresand tari mici, neutre. Cum am spus si mai devreme, daca ii calcam pe cap in primele 2-3 zile, deja se revolta poporul rus impotriva satanistilor din Kremlin. Crezi ca rusul de r**d nu constientizeaza ce inseamna razboi nuclear? Se duce pe p**a toata Rusia. Ei deja au 3 sferturi din Rusia pe permafrost. Studiati cum va arata Rusia dupa 2040, o sa fie de marimea Chinei. A**a daca nu se destrama p**a in 2023, sau daca nu incepe Satana Putin un razboi nuclear. Rusii sunt muritori de foame.
2
0
Pentru a**a de la 14:23. Bai, prostane! Daca vrem, Romania, impreuna cu Polonia si Marea Britanie, ne oprim dincolo de Siberia, ii calcam pe rusi pe cap, p**a le spargem permafrostul ala pe care se afla 3 sferturi din suprafata Rusiei. Bai, baiatule! Baga-ti mintile in cap. Intr-un razboi clasic, Rusia e pielea pulii. Chiar nu ai studiat deloc? Pai cat crezi ca le mai merge rusilor cu agresiunea a**a fata de tari mici, neutre? Daca ne ducem spre ei, pe cat faci pariu ca in maxim 3 zile ies peste 100.000.000 de rusi in strada sa-si dea satanistii jos din Kremlin? Fara nucleare, ei sunt NIMIC.
2
0
Fratilor, mare atentie! Toate comentariile putiniste din mediul online sunt lasate de catre slugile lui Viktor Orban. Da, sunt unguri, bozgori mongoloizi cu fruntile cat jumatate de craniu si ochii mici si galbejiti. Bozgori! Ei lasa comentarii putiniste in limba romana, pentru ca sunt niste adolescenti avortati de prin Sfantu Gheorghe. iar la astia se mai adauga si cativa moldoveni rusofili din asa numita zona Transnistria. Ei nu sunt neaparat pro-Rusia, dar sunt anti-Romania si anti-romani. Ei vor ungaria - bozgoria mare sau anexarea Moldovei de catre Rusia. Ei sunt toxici si maro pe limba.
7
0
Henry Kissinger e republican, de aici si declaratiile de sustinere a Rusiei. De fapt, declaratii anti-Biden. Mai pe romaneste, sa plece Biden, sa vina Trump. Hai, ca stiti voi despre ce e vorba. Nu e evident ca il pupa in cur pe Trump, automat si pe Putin? Vor sa se faca frate cu dracu, ca sa treaca puntea. Trompete putiniste. Un fel de A U R-isti putinisti sunt si republicanii aia, care calca peste cadavre ca sa ajunga ei la putere. Repet, Henry Kissinger este republican, din gasca putinistului declarat TRUMP. Si cu a**a am spus tot.
9
0
HEIL HITLER
1
0
Putin omorat
0
0
Deja UCRAINA este vanduta 75 la suta ! Restul este regie de-a actorului miliardar cu vile in Italia si Israel .
2
0
o sa va tavaleasca rusii de n-o sa mai aveti ce sa aparati din tara aia! Deci e mai bine sa fii mandru si cu tara facuta franjuri decat cu ea mai putina dar nu una cu pamantul?!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614