REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă

Replica API 21 noiembrie 2020 | 14:11 3550

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceeasi poza de ani de zile cu tataie ala in maieu albastru in fundal! Puneti o poza de actualitate,s-au mai schimbat o parte din consilieri intre timp!
1
0
Rasauteanu si Tincu,prostii satului!!!
1
1
Multumim pentru poza, vedem si noi cine hotarateste soarta constantei, doamne apara si pazeste.
5
0
Litoral TV devine din ce in ce mai pesedist apre rusinea patronului Muhhamad iar o vedeta este mitocanul isteric si penibil Vali Coman. Mare rusine!
7
0
usr ce initiaaza? ii dam disparuti 4 ani, doar inainte de alegeri vor mai aparea sa mai tipe un pic sa va prosteasca. Noroc ca a iesit chitac, ca vindea Stelain tot pana acum.
3
2
ala este votant PSD, cetatean de bine. un taie frunza parazit si reclamant de meserie, care a venit si el la circ din prea mult timp liber.
2
0
In poza este unul in spate dreapta in maieu, de ce nu a venit in chiloti oare ?
8
0
rasauteanu ala are un bat in cur ??? ce sta asa...
6
0
Primare ai avut votul meu. Dar l-ai pierdut. nu ai miscat nimic in primarie, nu ai nici echipa. nu stai 4 ani, eu te asigur. daca isi dau drumul oamenii la haitereala....pleci impreuna cu avocata ta, mai devreme de 4 ani. macar Bula asculta oamenii. te-ai intalnit cu nniste oameni in campanie carora le-ai promis niste locuri de munca pe cultura. vezi ca te penalizeaza oamenii aia.lasa geopolitica si adu oameni de valoare pe care i-a refuzat fagadau.
9
0
Din cate vad eu primarul nostru nu face nimic pentru constanteni.Nu am vazut nicio masura de restructurari de posturi.Cate mii de oameni lucreaza in primarie.Sunt mii de incompetenti,de taietori de frunze la caini.Mii care au mancat banii publici cu vacantele lor afara.Mii care iau spagi peste tot locuri de parcari,avize constructii etc.Nu face nimic pentru constanteni si nici nu cred ca va face.Acum l-am votat.Cum il dam jos? Dupa 4 ani... mult timp.De 30 ani noi tot asteptam.Noi nu mai avem timp sa asteptam... sa ia masuri urgente pentru cetateni. 4 ani de chin iar?
13
0
Sa va iau in pwla oectoti consilierii pwlii mele. Care e rostul vostru, mai sugacilor. Am fost in primarie zilele trecute, platori cu fructe, cu cornuri, toate bunatatile in bucataria alesilor. La asta ravniti, nu? Davas la mwie de jeguri
9
1
Am crezut ca macar dumneata vei face ceva pe parte culturala. Acest Dorin Popescu nu are studii culturale,cum il pui sa se ocupe de un domeniu in care nu e pregatit? Ce treaba are geopolitica lui cu arta? Faci exact aceleasi greseli ca si fagadau. Respingi oamenii de cultura ca sa o aduca popescu pe prietena lui jurnalista incompetenta Alina Vasiliu. Oamenii de cultura care s au intalnit cu dumneata,aia sunt ,nu popescu si vasiliu.
10
2
Intarzii exagerat e mult cu modificarea organigramei functionarilor publici si eliminarea sefilor fagadisti. Grabeste-te, mai este putin pana la votare. Vrem schimbare.
17
3
...pentru ce consultanta juridica...Primaria nu are Serviciu Juridic...modificati organigrama si reinfintati Directia Administratie Publica Locala ...ce a fost desfiintata fara nici o justificare ...peste noapte !!!
10
1
Dar USR nu initiaza nimic?
6
2
Curatenia trebuie facuta permanent si cu simt de raspundere, ca in orice casa. Vom vedea ce ramane dupa ce se vor strange toate frunzele.
9
1
Marea curatenie anuntata cu surle si trambite s-a rasuflat. Au scos niste amarati care mai mult se faceau ca muncesc, orasul e la fel de murdar, la nenorocirile de platforme de gunoi este aceeasi mizerie. Vai de oamenii decenti care sunt condamnati sa traiasca in acest blestemat oras!
15
1
Ce departament juridic? Astia sunt juristi?Problema incepe de la personal. Fisele postului sunt identice la studii medii si superioare. Dar salariile la jumatate. Sefii ies la pensie sefi. Altii nu au loc. Scoateti posturile sefilor la concurs! Iar raportul de munca sa se faca pe om nu pe birou. Sa se vada cine munceste.
15
1
vergil chitac statea fagadau sau mazare tot aia era !!! Aceeasi marie cu alta palarie !!! Muie chitace !!!
17
7
Dom primar continua cu extinderea ghetoului Henri Coanda, la punctul 30. Votati PNL! Dom primar, cumpara consultanta juridica, punctul 21. Aveti departament juridic la primarie, de ce cheltuiti alti bani? Votati PNL! Maxima deziluzie! Aceiasi mizerie!
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102