REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consiliul Local Valu lui Traian se întrunește în ședință. Iată care vor fi proiectele de pe ordinea de zi

Consiliul Local Valu lui Traian se întrunește în ședință. Iată care vor fi proiectele de pe ordinea de zi

Replica API 2 iulie 2018 | 00:56 494

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, pentru vineri, 6 iulie a.c., la ora 12,00, în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Ordinea de zi este compusă din următoarele puncte:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L. nr.96/16.03.2015 privind aprobarea nomenclaturii stradale la nivelul comunei Valu lui Traian, cu modificările şi completările ulterioare.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui termen în vederea eliberării unor autorizaţii de construire.

Iniţiator- Primar MITROI FLORIN

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosinţă asupra terenului intravilan, lot 527 zona F, atribuit în baza Legii nr.15/2003, doamneri Drăguşin Monica Cecilia.

Iniţiator- Primar MITROI FLORIN

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea poz. 47 din Anexa la H.C.L. nr.330/26.09.2017 privind atribuirea unor loturi de teren în folosinţă gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuinţă proprietate personală, în condiţiile Legii nr.15/2003, cu modificările ulterioare.

Iniţiator- Primar MITROI FLORIN

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.1 din H.C.L. nr.138/07.04.2016 privind acceptarea de către Consiliul Local a donaţiei unei suprafeţe de 336 m.p. teren intravilan, situat în comuna Valu lui Traian str.Negip Fazal, nr.24, Lot nr.12, cu destinaţia-alee acces şi trecerea acestui teren în domeniul public al comunei.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

6. Proiect de hotărâre privind însuşirea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

7. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2018, aprobat prin H.C.L. nr.6/15.01.2018, cu modificările ulterioare.

Iniţiator- Primar MITROI FLORIN

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2018 aprobat prin H.C.L. nr.37/14.02.2018, cu modificările ulterioare.

Iniţiator- Primar MITROI FLORIN

9. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei nr.2 la H.C.L. nr.437/ 15.12.2017 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2018, cu modificările şi completările ulterioare.

Iniţiator-Primar- MITROI FLORIN

10. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al comunei Valu lui Traian, însuşit şi aprobat prin H.C.L. nr.90/19.03.2014, cu modificările şi completările ulterioare.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor de urgenţă familiei Nagy-Toth Cati în vederea branşării la reţeaua electrică a imobilului situat în com. Valu lui Traian, str. Plaiului nr.38.

Iniţiator- Primar MITROI FLORIN

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unor terenuri ce fac parte din domeniul privat al comunei (Cerere Racu Arthur).

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică, a terenului intravilan în suprafaţă de 320 m.p., lot 86 zona Afumaţi, ce face parte din domeniul privat al comunei.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea efectuării investiţiilor privind extinderea conductei de distribuţie gaze naturale, pe străzile: str. Grigore Tocilescu şi str. Negip Fazal şi aprobarea cofinanţării din bugetul local.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea propunerii de modificare a criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii şi înaintarea spre avizare Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

16. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr.287/25.08.2017 privind stabilirea contravenţiilor şi sancţiunilor în domeniul gospodăririi comunale, cu modificările ulterioare.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

17. Proiect de hotărâre pentru completarea anexei nr.13 la H.C.L. nr.387/ 24.11.2017 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018, cu modificările ulterioare.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

18. Proiect de hotărâre aprobarea regulamentului de acordare a ajutoarelor de urgenţă, altele decât cele stabilite de art. 28 din Legea nr. 416/2001, privind venitul minim garantat cu modificările şi completările ulterioare.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințării directe a contractului de achiziţie- “Proiect Tehnic –Asfaltare str. Soarelui şi str. Mihai Eminescu- tronsonul cuprins între str. Dimitrie Cantemir şi str. Haltei.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințării directe a contractului de achiziţie- “Amenajare trotuare şi spaţii verzi în comuna Valu lui Traian”.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințării directe a contractului de achiziţie- “Studiu trafic”.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de colaborare cu SC”BIAMA PRO SRL-D în vederea realizării Proiectului Tehnic -Amenajare cimitir ortodox şi musulman zona F vest.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredinţării directe a contractului de achiziţie- Studii topografice şi trasare lucrări pentru diverse obiective de investiţii aflate în derulare pe raza UAT Valu lui Traian.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredinţării directe a contractului de achiziţie- Sistematizare str. Horia Cloşca şi Crişa (fosta Aleea Valea lui Pavel) şi diferenţă de 274,35 m.p.- str. Liliacului.

Iniţiator- primar MITROI FLORIN

25. Diverse :

- Adresa nr.681/07.06.2018 a Grădiniţei cu Program Normal nr.1 Valu lui Traian înregistrată la Primărie sub nr.14.788/07.06.2018 referitor la Programul After SChool.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avea pe dracu mitroi . Mitroi ca si mazare a avut grija sa se puna bine cu cei mai multi . Nu spun ca este rau ce a facut pentru localitate dar asta a fost ca lumea sa inchida ochi la faradelegile lui . Cine il cunoaste pe mitroi , stie parcursul lui .
0
0
roaga-te la sfantul tau sa nu iasa neamt-ul inca odata ca o sa fie jale cu viitorul codul penal facut de pnl cu americanii o sa dea lege ptr confiscarea extinsa a averii, plus pedeapsa ca in germania 20 de ani ptr evaziune peste 500 mii euro spalare de bani etc ,oricum americanii nu o sa se lase pana nu-l leaga pe dragnea ,marele ghinion a lui mitroi a fost basescu nu mai el la incurcat ca altfel nu se arunca cu capul inainte a crezut ca o sa o inmuiasca pe codruta ,oricum mitroi este destept stie sa se foloseasca de oameni chipurile prieteni stie sa joace teatru cu organele
1
0
Mitroi avea tot ce are dinainte sa ajunga primar.de unde are toate astea?intrebatil de unde le are.nu mai aruncati cu noroi in el ca e singurul primar care a facut ceva pt comuna
0
0
Mitroi este hot smecher . A facut pentru multi sa le fie bine si chiar daca vrei sa spui ceva de el , cei mai multi beneficiari a proiectelor realizate in localitate vor sari sa il apere . A stiut cum sa inchida gura prostimi . De tanar a fost descurcaret . Astazi este latifundiar . A pus mana pe multe in localitate , teren si afaceri . Numai ca toate au un sfarsit . A sarit de la un partid la altu dar nu este suficient .
0
0
Ce sa vezi ,,,,a muncit ,a investit,a fost istet si d.aia are
0
0
Ba de unde are mitroi ditamai averea? Pe asta nu-l deranjeaza nimeni? Cat-a conacul are !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367