REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CONSTANŢA: A FOST AMENAJATĂ PRIMA TRECERE CU LEDURI, pentru pietoni - VIDEO!

CONSTANŢA: A FOST AMENAJATĂ PRIMA TRECERE CU LEDURI, pentru pietoni - VIDEO!

Replica API 8 noiembrie 2019 | 00:18 464

Administraţia publică locală a anunţat recent că, în zonele cu risc crescut de accidente, vor fi înfiinţate treceri noi pentru pietoni.

Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, 5 spre 6 noiembrie, echipele Confort Urban au trasat treceri noi de pietoni în mai multe zone din oraș: strada Nufărului, în spatele școlii nr. 29, de strada Veniamin Costache- zona grădiniței, și 2 treceri de pietoni noi la Parcarea Verde Spitalul Județean de Urgență, pe aleea dintre Policlinică și parcare.

Însă, mai interesant: la intrarea în oraş, pe bulevardul Tomis (zona Rovere) a fost amenanajtă prima trecere de pietoni cu leduri! Imaginile, filmate în această seară (7 noiembrie 2019) vorbesc de la sine.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci! Sa ne intelegem! Aceasta trecere de pietoni reprezinta o cheltuiala totat inutila. Pe langa faptul ca s-au facut deja zeci de interventii asupra ei pentru ca nu functioneaza ledurile, te mai si impiedici atunci cand traversezi. Nu poti sa te uit la masini si sa te asiguri ca nu vine vreun nebun cu viteza, pentru ca trebuie sa fii atent cum calci ca sa nu te impiedici. Abia astept sa vina zapezile si sa treceti cu lama peste ea!
0
0
Stati linistiti ca a functionat doar pentru filmarea asta ca apoi au stins-o si asta a fost.
0
0
Aia de la 11:30 proasta esti tu! Ala are dreptate!
0
1
Ce bine ar fi in loc de prostia asta sa repare gurile de canalizare care iti rup masina in fiecare zi. Oare nu ar fi mai bine pentru trafic ?
2
0
Ala de la 8:34 mare prost
1
1
Limitati viteza pe Mihai Viteazu dinspre mag.Tomis spre Ctin .Bratescu.
1
0
Mai bine punea treceri cu leduri si in cartierul indienilor...
3
2
Intersectia de la Dacia, cand dracului o luminati si sa puneti semafoare pentru treceri de pietoni, sau macar sa le scoateti dintre copaci.
4
1
Bine ca avem leduri dar murim in spitale din cauza jegului
7
2
Din nefericire toate aceste realizari inainte de alegeri vor fi lasate in paragina pana la urmatoarele alegeri indiferent daca iese sau nu. Cati ani a durat reabilitarea podului de la butelii? In goana dupa voturi nu mai realizeaza ca ceea ce fac de ochii lumii necesita mentenanta unde trebuiesc alocate fonduri care de regula dupa un timp iau alte destinatii.
7
0
Foarte frumos, foarte corect. Solicitam sa fie cat mai multe.
7
3
va place sclavii mei? asa va mai fac putin putin. sa stiti pe cine alegeti la anul. acum ma apuca harnicia. vedeti prostii mei cum ma lauda. ca macar fac ceva. sau aia mai prosti care zic ca rau daca nu fac rau daca fac. asa prostesc eu prostii. si sunt multi deastia care ma vor vota. asa ca sclavii mei. mars la munca. eu ma joc cu orasul
5
4
Am vazut asa ceva in Olanda, da bine cand totul-de jur imprejur- e pus la punct iar orasul , in ansamblul lui, functioneaza fara cusur. La noi , e ca si cum iti iei iaht dar nici nu sti sa navigi si nici nu ai unde sa il parchezi. Si mai intrii si plin de noroi prin cabine! Experimental e ok, soferii insa vor ignora tehnica de atentionare. Noua ne trebuie acum o politie locala instruita si competenta care sa amendeze in secunda 2 soferii care nu respecta restrictiile si semnele rutiere. Indiferent de persoana si marca masinii, fara sa " arunce un ochi" pe lista cu " oficialitati".
21
1
Bai frustratilor:rau ca face , rau ca nu face.Educati-va bai jegurilor:numai aruncati gunoaiele la pubele..ca de va este lene sa il duceti la ghena. Foarte bine ca face astfel e treeri, poate asa putoi aceaia de bani gata care nu stiu sa isi stearga mucii de la nas, dar au boliduri de mii de euro , vor respecta legea.Foarte bine Fagadau .Monteaza si camere video si toarana amenzi , poate asa vom avea acel oras despre care toti vorbesc , dar pt care nu fac nimic .Doar stim sa blamam, dar EDUCATIE avem ZERO.
20
7
Bataie de joc pe banii contribuabilului.
7
11
nu ne-ai lamurit din ce categorie de ghiolbani faci parte .Dupa cum vorbesti tac-tu a fost nomenclaturist si tu un ghiolban cu BMW ca prea le stii !
11
7
Trecere cu leduri la intrare asta lipsea, mai bine asfalta strazile din zona de pe partea cu lacul, sau sa adune toate bolnavele de pe varianta. Alea daca se pisa din picioare fac gaura in asfalt
11
12
Sunt 2 categorii de ghiolbani parveniti in Constanta: aia de care vorbesti tu si aia ca tine. Cea mai periculoasa specie este a ta, semi doctul sau semi analfabetul care colcaie pe langa structurile de stat ale partidului si care mananca lacom si nu face mai nimic. Asa ca, lasa ne cu toata propaganda asta ieftina! Ar trebui sa inchidem ochii, asa cum s a intmplat 30 de ani, ca voi sa va vedeti de manevre si furaciuni? Vedem clar cum a devenit orasul asta si cum ati devenit voi, mizeriilor!
8
10
Ba retardatilor, dar canalizarile le lasati de 1 metru sa ne rupem masinile in ele.
24
5
Tot prost esti Fagadau ...deja e Qled ..oled
12
5
marsh mai nemultumitilor,mai puneti mana si pe matura, grebla,selectati gunoaiele taranoilor mai gospodariti-va si voi nu asteptati totul de a moaca !Toate va put,dar va canta inca greierii in crapaturile din calcaie bai a doua a sau treia generatie de incaltati!BMW cu geamuri fumurii , manele e crapa luneta si chistoace aruncate pe fereastra si cate altele!
26
9
Vrem leduri in dreptul canalizarilor sa le putem ocoli mai bine noaptea
44
6
Cat a costat minunea?
14
3
Patratel!altceva ce mai faci?APA DE PLOAIE DIN PORTUL TOMIS PE CAND?
12
2
Orasul e in ruine dar avem borduri din marmura, mozaic si treceri cu leduri..atata prostie si incultura la un primar nu mi as fi imaginat vreodata..incapabil, incompetent, lipsit de imaginatie si viziune..esti cel mai prost primar ajuns vreodata intr un oras din Ro!
36
7
Bani aruncati in vant.
16
9
Nu mai cereti sa ridice canalizarile la nivelul strazii, sau sa le mute langa bordura, ca nu o sa se intample niciodata! Fagadau si Babu sunt pizde si nu sufla in fatza lu' porcul ala de stroe ... e de competenta raja sa mute canalizarile la marginea drumului ... astia doar peticesc strazile si noi ne stricam masinile, si tot asa ... muie cu cacat primariei
30
4
Cand pleci din mamaia drogat si mort de beat oricum unde te uiti vezi numai leduri , bani irositi !
21
6
Cand asfaltati faceti si voi canalizarile la nivel cu asfaltul nu lasati gaura si cu bordurile de juma de metru ca daca ai o masina mai joasa si parchezi langa bordura dai cu portiera in ea...trag pula in plamanii vostri.
33
8
Mai bine rezolvati hartoapele si gaurile de canalizare ca ne faramam masinile, acum cateva zile am chletuit 2000 de lei pe brate si bucsi... tvangura
42
12
Aia viseaza leduri pe trecerea de pietoni, si defapt orasul asta e mort de foame.
41
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218