REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Constanţa: A fost numit un director interimar la SC Confort Urban, în locul lui Farcaş

Constanţa: A fost numit un director interimar la SC Confort Urban, în locul lui Farcaş

Replica API 21 martie 2017 | 07:53 1293

Viorel Farcaş

Schimbări la nivelul SC Confort Urban! După ce fostul director general, Viorel Farcaş, a intrat în “colimatorul” Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Constanţa, în decursul lunii februarie a anului curent s-a hotărât ca Florin Andrei Constantin să fie cel care va ocupa funcția ca interimar. "Este o hotărâre a Consiliului de Administrație de la ultima ședință din data de 13 februarie a.c. Dar durează toată procedura, înregistrarea și tot ce s-a executat s-a realizat astăzi (n.r. 20 martie a.c.)", a precizat pentru "Replica" noul director intermar.

Diana NEAŢĂ

Detalii despre situaţia lui Viorel Farcaş AICI:

http://www.replicaonline.ro/dna-intra-ca-n-branza-directorul-confort-urban-luat-in-colimator-a-primit-mita-un-porsche-pe-care-l-a-daruit-sotiei-305075/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I s-a urcat la cap iar pe cei care il sfatuiau de bine i-a alungat de langa el S-a inconjurat numai de smecheri si la clubul Performer La multi ani domnule farcas
2
0
Pe spagara de Samoila cand o schimbati?Dupa ce este praf , mai este si nebuna.Sa te fereasca sfantul sa ajungi in audienta la ea.....nu face de cat sa se bataie in scaunul ala ca un copil handicapat si habar nu are sa scoata 2 vorbe din gura .Cine a pus-o acolo , sa o mai dea si jos .Sa se puna persoane competente , nu toate schizofrenicele.
10
0
Ii doresc condamnare cu executare,lunga.
2
1
Boata trebuia sa fie in locului lui,ce doamne iarta ma,nu sunte-ti intregi la minte?
3
2
bai andrei sau cum te-oi numi ...ca nu ai ....sa scrii cu numele tau adevarat ...mananci cacat la greu mincinosule ! sa iti fie rusine
1
5
nu stiu cum de-a rezistat atat la cat a furat asta - fata de consumator de whischy
6
3
Farcas asta in timp ce eram angajat la confort urban lucram la el acasa in faleza ditamai vila imi dadea 1000 ron la confort urban unde doar eram angajat fara sa ma duc deloc la munca si la el acasa inca 1000 unde aveam grija de muncitori faceam plaja si plimbam cainele.inca o casa mai are la cap midia aceeasi treaba .
4
1
cum ? afacerile pe care le conduc din primarie nu sunt private ?
7
1
Andu ai dreptate C.Samoila se crede patroana Casei de Pensii,este slab pregatita si este o isterica.Urla la pensionari si le vorbeste foarte urat.Sa iasa la pensie si sa vina alti oameni.S-a infipt in scaunul acela si chiar nimeni nu o trimite la plimbare?
15
0
Cap de porc.Si mai sunt cativa ca el care cred ca directiile pe care le conduc in cadrul Primariei sunt afacerile lor private!
12
0
Dar pe Samoila de la Casa de Pensii cand o schimbati?Este o nebuna,vorbeste angajatilor foarte urat si mai ales pensionarilor.Se poarta de parca este institutia ei de acasa.Stroe si psd-ul ce fac?Sa ia atitudine,sa plece la pensie .
19
1
unde gasiti frate gorilele astea.
12
1
Ce mecla! Hotia psd in stare pura.
13
2
Urmeaza Mihailescu de la FCSBV farul constanta
2
1
pai cum nu e pusa directoare dna. Monica Stroe ? la cata treaba a facut cu gura si dosul merita zau!!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218