REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constanța: a vrut să iasă cu arma prin trapa mașinii și... s-a ÎMPUȘCAT în abdomen!

Constanța: a vrut să iasă cu arma prin trapa mașinii și... s-a ÎMPUȘCAT în abdomen!

Replica API 14 mai 2020 | 23:30 3553

Polițiștii Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au fost sesizați, la data de 12 mai a.c., în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că o persoană prezintă o plagă la nivelul abdomenului, aceasta fiind transportată la spital.

În urma cercetărilor, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au stabilit faptul că victima, de 32 de ani, împreună cu alți 2 bărbați, de 27, respectiv 58 de ani s-ar fi deplasat cu un autoturism pe un câmp din extravilanul localității Nicolae Bălcescu, cu intenția de a desfășura activități de braconaj cinegetic.

Bărbatul de 32 de ani ar fi avut asupra sa o armă de vânătoare deținută fără drept, iar la un moment dat ar fi avut intenția de a ieși pe trapa autoturismului, fiind declanșat un foc de armă accidental, iar bărbatul s-ar fi împușcat în zona abdominală, provocându-și leziuni care au necesitat transportarea la spital.

Arma utilizată a fost abandonată pe un câmp din apropierea locului evenimentului, fiind recuperată de polițiști. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu era înregistrată.

Cele trei persoane nu sunt deținătoare de arme de foc și nu aveau asupra lor autorizație de vânătoare emisă de gestionarul fondului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală fără drept.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii situației de fapt, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceasul rau,ochiul sting si pisica neagra.
0
0
sa se lege la sireturi si ia ...plesnit cureaua de la pantaloni!
1
0
Ceasul rau pisica neagra. Ce au cautat, au gasit !
0
0
Mort sa te vad
2
1
E bine bine e foarte bine.nenorocitii de vinatori,criminali de placere,sa vezi animalul cu creierii zburati de un prost,merita toate belele date de Dzeu.la fel ca aia care taie copaci,sa-si smulga capetele cu flexurile si drujbele din dotare.Un mirlandez care a primit ce i se cuvenea.mai trebuie ceva bacterii rezistente la tot,cadou de la ATI spit judetean Cta,au in dotare la greu!
6
2
Automat ,pai ce vinatori se faceau pe la prahova sinaia ca venea u toti maimarii politiei cite 10-20 de jepuri si se facea cite o vanatoare din aia de sareau scintei iar padurariilor li se sugera de catre sefii ai mari sa nu isi faca aparitia in zona cind veneau gipanele nu vorbeste nimenea.
4
0
javrele de vanatori care au bucurii sa haituaisca animalele nevinovate sunt niste psihopati. ar fi trebuit lasat betivanul sa crape
15
6
altfel nu se explica de ce este atat de prost!
8
5
Prost sa fii si ghinion sa ai
9
3
Daca ai fi avut domiciliul in zona populata de mistreti sau ursi si in fiecare seara iti distrugeau recolte sau iti umblau prin gunoaie la fel ai fi comentat ? Cei care fac subiectul articolului clar trebuie pedepsiti daca erau la braconaj dar de aici pana la comentarii de genul asta ....
3
13
Asa e , bine ca nu a tras in cap, ca la cat de prost e baiatul, poate nimerea capul. Puscarie cel putin 5 ani el, ceilalti cate 3 ani.
10
3
de urgenta vanatoare este o executie a animalelor nevinovate
23
10
Ha ha ha - ar fi belea filmarea de postat pe youtube. Mai bine nimereai cocoselul
16
2
Ce e in tara asta
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614