REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONSTANȚA: AGRESORUL din CIMITIR a fost PRINS! Pândea femeile…

CONSTANȚA: AGRESORUL din CIMITIR a fost PRINS! Pândea femeile…

Replica API 15 februarie 2019 | 00:11 752

Un individ cunoscut cu antecedente penale s-a apucat să tâlhărească femei. Este vorba despre Vijai Şerban, care și-a ales ca loc de acțiune Cimitirul Central din Constanța. Acesta stătea la pândă, iar când femeile stăteau cu spatele, se năpustea asupra lor, le agresa și le fura bunurile. Acum a fost încătușat, fiind cercetat deja pentru 3 fapte.

O patrulă mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 3 și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, la data de 13 februarie a.c., a depistat pe un bulevard din municipiul Constanța, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Birolui Investigații Criminale al Poliție municipiului Constanța s-a stabilit faptul că respectivul bărbat ar fi comis una dintre fapte pe data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, asupra unei femei, în vârstă de 50 de ani, aflată în Cimitirul Central din Constanța, pe care ar fi deposedat-o de o o geantă în care se aflau un portofel și actul de identitate. Mai exact, femeia și-a lăsat geanta pe dalele din piatră, iar când se afla cu spatele a fost lovită cu pumnii în zona capului, după care agresorul i-a furat poșeta în care se aflau actele de identitate ale femeii, suma de 30 de lei și o sacoșă. Totodată, polițiștii constănțeni au probat activitatea infracțională a bărbatului, care ar fi comis alte două fapte de tâlhărie, în zilele de 21 ianuarie, respectiv 9 februarie, asupra altor două femei, deposedate de mai multe bunuri, tot în cimitir. La data de 13 februarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, fiind vorba despre Vijai Șerban, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 14 februarie a.c. a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 zile!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a fost eliberat si va ramane tot...moroi,pe lumea asta!
0
0
Traim in tara plina de pandari
0
0
NUMAI MITICA CIMITIR E DE VINA
0
0
Adm. cimitirului ar trebui sa raspunda.S-a intimplat pe teritotiul ei.Unde sint camerele de supraveghere cu care se lauda Draghici acum citiva ani? De ce nu introduce paza mobila in cimitir?
3
0
traiasca draghici administratorul cimitiruilui unul din milionarii constantei. paznicii stau la poarta si iau spaga celor care intra cu masinile in cimitir iar boritii de gropari dupa ce platesti taxa la casierie iti mai cer alti bani sa prinda capacul criptei dupa inhumare cu 2 - 3 cancioace de mortat.de astia ce are de zis draghici si derbedeul de eremia dan fost sofer pe masina mortuara? primarele stie ce fac acestei derbedei?sau doarme in izmene?
3
0
Pe aia din Parlament si ministere care talharesc un popor intreg,cand ii priponiti?
11
0
Aratati poza infractorului sa stie LUMEA sa se fereasca ca politia azi l-a prins maine apare iar prin cimitir . Nu e de glumit.
31
0
De cand groparii au pus-o in locul minstrului transporturilor, multa lume a inceput sa o caute.
11
1
asta este primarul de la eforie , aoleu asa ai ajuns ma serbane???
6
7
Asa ii e rasa spurcata
30
2
Multumim PSDragnea ,precum si intregului colectiv infractional condus de banditii pesedisto-aldisti,sub atenta supraveghere a lui Tudorel Toader,sfantul infractorilor! Sa furi!Sa minti!Sa inseli! Traiasca Romania infractorilor! Scarba eterna prostilor cinstiti!.......Votati Psd-Alde!
37
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218