REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONSTANȚA: AGRESORUL din CIMITIR, ANI GREI de ÎNCHISOARE! Una dintre victime se ruga să-i lase geanta...

CONSTANȚA: AGRESORUL din CIMITIR, ANI GREI de ÎNCHISOARE! Una dintre victime se ruga să-i lase geanta...

Replica API 13 iulie 2019 | 00:00 520

Femeie trântită la pământ și cu cercelul smuls!

Femeie trântită la pământ și cu cercelul smuls!

Bărbatul care pândea femei în cimitir și le ataca, lovindu-le cu pumnii și cu picioarele, după care le fura bunurile, a fost condamnat de prima instanță la 7 ani de închisoare. Menționăm că Ș.V. este cunoscut cu antecedente penale. Acesta își lua victimele prin surprindere, atunci când erau ocupate să aprindă lumânări. Însă, când era vorba de acte de violență, nu dădea dovadă de milă sub nici o formă, aplicându-le femeilor lovituri cu pumnii în zona feței, dar și cu picioarele în zona corpului.

În fapt, s-a reținut că, în ziua de 21.01.2019, orele 15.40, în timp ce o femeie se afla în Cimitirul Central, prin lovirea cu pumnii și cu picioarele la nivelul corpului, a deposedat-o de un portofel marca Fossil conținând documente de identitate, carduri bancare și suma de 190 lei, creând un prejudiciu în valoare de 500 de lei și provocând victimei leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 25-30 de zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal. Mai exact, acesta a lovit-o pe femeie cu pumnul în zona capului, ea a căzut în genunchi, după care a început să-i aplice lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul corpului.

A trântit victim la pământ, s-a pus peste ea și i-a smuls un cercel

Apoi, pe 9.02.2019, orele 13:30, o altă femeie se afla în incinta Cimitirului Central Constanța, pentru a aprinde o lumânare în memoria rudelor decedate. La un moment dat, escaladând gardul împrejmuitor, inculpatul a venit prin spatele victimei, s-a apropiat de aceasta și a lovit-o din spate cu pumnul în zona capului, provocând căderea pe spate a persoanei vătămate, după cum rezultă din relatările persoanei vătămate. În continuare, inculpatul s-a poziționat deasupra persoanei vătămate și a contin uat să o lovească și i-a smuls din urechea stângă un cercel, precum și o poșetă ce conținea documente, carduri și suma de 30 de lei. Inculpatul a abandonat geanta sustrasă cu bunurile din ea și a fugit de la fața locului. Inițial, potrivit rolii.ro, persoana vătămată a precizat că inculpatul a reușit să sustragă doar cercelul său, însă, ulterior, persoana vătămată revine asupra declarației inițiale și declară că, în timp ce se afla la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean a constatat lipsa unui lănțișor din aur de la gât, bănuind că acesta i-a fost sustras de către inculpat în momentul aplicării loviturilor. În urma examinării din punct de vedere medico-legal s-a stabilit că persoana vătămată a suferit leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale.

'Te rog, nu-mi lua toată geanta!' – declarațiile victimei

De asemenea, la data de 29.01.2019, în jurul orei 10.30, o altă persoana vătămată se afla în Cimitirul Central Constanța, așezându-și geanta pe mormânt și plecând să aprindă lumânări la felinar, moment în care inculpatul a sustras geanta, dar a fost observat imediat de persoana vătămată care l-a rugat să nu îi ia toată geanta, aspect relatat de persoana vătămată și confirmat de inculpat. Ș.V. s-a oprit și i-a restituit geanta cerându-i să-i remită sumele de bani pe care le are, însă persoana vătămată a refuzat, iar inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona feței, aceasta căzând pe spate pe cavou. În continuare, inculpatul a sustras din portofelul acesteia suma de 30 de lei și a fugit de la fața locului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cimitirul nu are bani,ce tu crezi ca toti bani aia pe care tu si alti ii dai sunt inregistrati in contabilitate?si daca nu sunt inregistrati Draghici poate sa spuna ca nu a primit acei bani cum poti sa il contrazici ce dovezi ai?.
3
0
Puscaria nu reabiliteaza ci ii califica... Conditii bune am fost si stiu... Oamenii astia nu ar trebui sa aibe drepturi.
3
1
7 ani ? inainte de 89 era vai poola lui , in afara bataliilor pe care le lua de la gabori de multe ori sora cu moartea , mai primea si cativa ani buni , sa.i piara cheful gunoiului , fir.ar ma.sa a draqu care l.a kkt !
13
0
stiu pe o femeie careia i s-a furat portofelul din mana, si a strigat dupa hot, macar lasa-mi buletinul, a umblat dupa aia sa-si scoata alt buletin, de frica l-a declarat pierdut, ca daca-l declara furat o tot chemau cand prindeau astia hotii si nu putea sa mearga, si din comoditate a declarat buletinul pierdut.
2
0
Il intreb, in mod total retoric, pe tatal meu vitreg: Mitica Draghici, zis Mitica Cosciug, superior cu 2 clase trenului personal, ce chizdoiul ma-tii faci cu administrarea acelui tintirim? Lasi derbedeii sa-si faca de cap? Nu ai paza? Pentru ce chizddoiul ma-tii incasezi atatia bani? Ii investesti exclusiv in gardul de beton, care cade, din cand in cand, peste trecatori, omorandu-i? Ia zi, analfabetule!?
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218