REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Constanța anului 2019: JEG, nesimțire și NEPĂSARE! Polițiștii locali au aplicat sancțiuni

Constanța anului 2019: JEG, nesimțire și NEPĂSARE! Polițiștii locali au aplicat sancțiuni

Replica API 19 februarie 2019 | 23:27 377

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în perioada 16-17 februarie 2019, au constatat 3 infracțiuni ( conducere autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducător auto cu permisul suspendat, exploatarea cerșetoriei), au depistat 2 minori semnalați dispăruți dintr-un centru de plasament, au identificat 3 minori nesupravegheați de părinți, care exercitau acte de vagabondaj pe străzile Constanței și au aplicat 346 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 65.695 lei.

Printre faptele constatate se numără 44 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe raza municipiului Constanța, aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări, arderea unor deșeuri pe domeniul public de pe strada Eliberării, răscolirea gunoiului din containere, 105 încălcări ale normelor rutiere, 17 sancțiuni privind nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de idetitate ale cetățenilor români, 93 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 1 abatere de la încălcarea normelor legale privind desfășurarea activităților de picnic, 63 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de alcool, nesupravegherea minorilor, exercitarea unor acte de cerșetorie în zone de interes pubilic ( intersectii, lăcase de cult, centre comerciale, etc) ,

Pentru persoanele care apelau la mila publicului pe raza municipiului Constanța s-au făcut notificări către Direcția Generală de Asistență Socială Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a lua măsuri conform competențelor care le revin. În data de 16.02.2019, polițiștii locali din cadrul serviciilor operative cu atribuții în domeniul siguranței pe drumurile publice și fluenței traficului rutier au desfășurat o acțiune pe strada Jusției de verificare a legalității desfășurării transportului de persoane în regim de taxi în limita competențelor conferite de lege. Conducătorilor auto li s-au aplicat sancțiuni contravenționale pentru opriri/staționări neregulamentare , nerespectărea indicatorului rutier „ Accesul interzis”, proferare de injurii, refuz de legitimare, lipsa ecosonului, lipsă afișare prețuri, carte de identitate expirată, rest de țigară aruncat pe domeniul public ,etc. Acest gen de acțiuni vor fi organizate în mod sistematic, pentru asigurarea siguranței pasagerilor și menținerea legalității în domeniu. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”. Tot în weeekend, polițiștii locali au găsit o poșetă neagră din piele care conținea acte de identitate, bunuri personale și suma de 314 lei. Polițiștii locali au identificat deținătoarea genții și au predat-o persoanei care o pierduse.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Baba Novac pe cine amendeaza ca nu exista cosuri de gunoi de ani de zile?A ajuns jungla tot cartierul.Arbustii sunt tapetati cu hartii si pungi de plastic.
0
0
din banii de cerseala isi cumpara iarba si heroina ca vorba aia trag la cui si la seringa in momentul cand nu mai merge cu cerseala . aplica planul B .se grupeaza cu alti mai mari si dau in cap talharesc oameni ca doar acesti cersetori au baieti smardoi in spate care le tine sub protectorat .au ajutor social si tot ei fac pe victimele ei cand trag la seringa nu se se inteapa niciodata in brate pentru se vor vedea intepaturile si nu mai au succes la cersit ei in schimb se injecteaza in zone ascunse gen pe picioare ,zona pubiana intre degete la picioare in talpi ,glezne si altele.
0
0
politia locala cand are sa aplice amenzi si pentru actele de nepasare ale autoritatilor locale? cazinoul sta sa cada, spatiile verzi arata ca vai de ele, trotuare rupte, si cate si mai cate care tin de responsabilitatea autoritatilor locale, amendati doar iresponsabilitatea celor prapaditi, dar iresponsabilitatea celor mai si tari cand o sa o amendati?sper ca macar la vot sa le fie amendata iresponsabilitatea
1
0
Uitati-va la mizeria zilnica de pe str.Racoalei ,aproape de intersectia cu str, Ctin.Bratescu.Agenti economici si persoane particulate au transformat locul intr-o groape de gunoi. Unde or fi tomberoanele pe care firmele sint obligate sa le aiba.Altfel nu primesc autorizatie de functionare.Zona ultraacentrala a Constantei. Polarisul accepta pentru a nu opri si colecta gunoiul din fata fiecarei locuinte.Total necivilizat sa depozitezi gunoiul tau in fata altei locuinte.
0
0
Degeaba amendeaza ei pentru chistoace daca atunci cand bate vantul zboara hartiile din cosurile de gunoi. Mai ales in zona pietelor, a recipientelor de colectare colorate. Mergeti la piata Brotacei sa vedeti cum sta gunoiul pe marginea drumului si il imprastie masinile. Si in legatura cu masinile stationate - cand se face ordine in fata la City si la Dacia cu taxiurile parcate aiurea? Pe astia de ce nu ii amendeaza?
5
0
Tu nu te-ai prins ca astia se dau numai la cei care nu opun rezistenta?
2
0
Veniti pe strada ion tautu. Se gateste,se spala haine si puradei pe trotuar si apoi se arunca zoaiele pe strada. Pe duiliu zamfirescu e muzica la maxim pana dupa miezul noptii. Zilele trecute se plimba o masina de militie, dar nu-i vedea nimeni. Probabil aveau norma de kilometraj de facut.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102