REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constanţa are parlamentar din partea UDMR. Cu ce s-a ocupat până acum

Constanţa are parlamentar din partea UDMR. Cu ce s-a ocupat până acum

Replica API 20 iulie 2017 | 00:00 296

În vizită la deţinuţi...

În vizită la deţinuţi...

Istvan Antal

Istvan Antal este deputat de Constanţa ajuns în Parlament după redistribuire, după alegerile din decembrie 2016. Acesta a susţinut o conferinţă de presă pe data de 19 iulie, unde a prezentat un bilanţ al activităţii din ultimele luni. Acesta face parte din trei comisii parlamentare: Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare şi Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii, dar şi secretar al Comisiei speciale de anchetă a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009 şi de rezultatul scrutinului prezidenţial.

„Ca fapt divers, m-a interesat situaţia patrimoniului BTT de la Costineşti. De la domnul ministru, înainte de scandalul cu Guvernul Grindeanu, am avut promisiuni că vom merge la faţa locului. Alt subiect interesant este situaţia penitenciarelor. Am vizitat câteva şi am stat de vorbă cu deţinuţi, foarte multe lucruri am aflat de la judecătorii delegaţi la penitenciare, care mi-au spus lucruri incredibile.

De exemplu, regulile CEDO nu corespund cu regulile interne ale Ministerului Justiţiei. Cerinţele CEDO, referitoare la metri pătraţi per deţinut, ventilaţie, medicină, sunt foarte greu de imaginat, dar avem şi alte cazuri, un deţinut ştie de aceste neconcordanţe şi apelează la case de avocatură şi câştigă 10-20.000 EUR. Apoi, iese din închisoare şi se întoarce înapoi, la un alt penitenciar. Împreună cu casele de avocatură devin o sursă de venit pentru mulţi dintre deţinuţi”, a spus Istvan-Janos Antal.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemtodom roman
1
0
Un sistem tembel de redistribuire a voturilor a facut posibila intrarea in Parlament a multor candidati care, in realitate, nu au alegatori din judetul din care au candidat pe care sa-i reprezinte. Asa ca isi pot vedea linistiti de propriile interese, ca oricum nu are cine sa-i intrebe ce au facut pentru judetul pe care il reprezinta in Parlament.
7
0
Eu vreau scos palmier Mazare de la Constanta si adus eu si plantat arbori de sequoia. E foarte frumos copac si e originar de la noi de la Sequime si vopsit in rosu cu verde.
6
0
Asta nu vrea placute bilingve in constanta?o autonomie,ceva!? Poate vrea si marea neagra!
11
0
Canta ls tambal iar nevadta-sa gatea gulas pe ritmuri muzicale.Oameni de stiinta
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614