REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

„Constanța Coffee Break”: Centrul orașului prinde culoare și în acest weekend!

„Constanța Coffee Break”: Centrul orașului prinde culoare și în acest weekend!

Replica API 5 august 2021 | 00:00 764

Cu fiecare ediție a proiectului „Constanța Coffee Break” adăugăm noi ingrediente în rețeta distracției pentru a crea combinația perfectă pentru relaxare. Melanjul armonios de sport, dans și muzică va oferi o experiență de neuitat pentru constănțeni și turiști. De sâmbătă, de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, bulevardul Tomis se transformă într-un spațiu special: zonă de promenadă, arenă de sport și ring de dans.

Sâmbătă seara, de la ora 19:30, ne lăsăm cuprinși de acordurile pline de armonie ale Fanfarei “Muzica Apelor”. Cei peste 20 de instrumentiști vor îmbina în mod plăcut solemnitatea marșurilor militare cu elemente din folclorul românesc, muzică ușoară, dar și valsuri și arii celebre din repertoriul național și international.

Distracția continuă în compania elevilor de la secția dans sportiv din cadrul Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” din Constanța. Liceul este o unitate de elită a învăţământului românesc cu program sportiv integrat și oferǎ copiilor şansa de a-şi valorifica talentul şi aptitudinile în 10 ramuri sportive: atletism, canotaj, dans sportiv, haltere, judo, kaiac-canoe, lupte, rugby, tenis și tenis de masă.

Secţia de dans sportiv a participat cu succes la competiţii naționale și internaționale oficiale, obținând trofee și medalii.

Duminică, de la ora 20:00, descoperim frumusețea dansului tradițional. Vor participa ansamblurile de copii „Flori Dobrogene” al comunei Mihail Kogălniceanu, „Izvorașul Dobrogean” din comuna Fântânele, „Luminițe Dobrogene” din comuna Lumina și „Dobrogeanca” din orașul Ovidiu, împreună cu soliștii vocali Mădălina Ciortescu, Marina Sava și Raluca Ene.

Și în acest sfârșit de săptămână, iubitorii de sport vor avea liber la distracție. Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 18:00, va fi open court pentru cei care doresc să joace baschet și badminton. Weekend de weekend, Decathlon România a contribuit la organizarea evenimentelor care au făcut din centrul Constanței o zonă de distracție şi relaxare.

400 de volume, un spațiu pentru lectură special amenajat și multe surprize îi așteaptă vizitatori la festivalul „Constanța citește” care se desfășoară în Parcul Arheologic. Până la începutul lunii septembrie, ne bucurăm de oferta diversificată de bestselleruri, enciclopedii și cărți pentru copii, adolescenți și adulți. Serile de lectură vor fi acompaniate de momente artistice. Duminică, de la ora 20:00, va avea loc un spectacol susținut de Liliana Cornilă și Rodica Nicoleta Șerban.

Proiectul „Constanța Coffee Break” este deschis organizatorilor. În continuare, cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369