REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constanța: curățenia de toamnă a continuat și în weekend!

Constanța: curățenia de toamnă a continuat și în weekend!

Replica API 22 octombrie 2019 | 04:42 479

foto: Primăria Constanța

Sâmbătă, 19 octombrie a.c., zeci de voluntari de la Club Rotary Yachting Constanța au participat la o amplă acțiune de ecologizare a lacului Tăbăcărie. Tinerii au curățat și malul, dar ținta principală a fost luciul de apă.

Anual, tone de gunoi ajung să polueze lacul. Multe dintre ele nu sunt aruncate direct în apă, dar tot acolo ajung aduse de vânt de pe maluri. Voluntarii spun că au făcut această acțiune pentru că lacul Tăbăcărie trebuie sa reprezinte un loc de relaxare și nu un loc în care sa ne depozităm gunoaiele.

Și tot sâmbătă, pentru că vremea a fost prielnică activităților în aer liber, o parte din angajații Primăriei Municipiului Constanța, de la Direcția Tehnic Administrativ au făcut curățenie la stadionul "Gheorghe Hagi". Aceștia au strâns gunoaiele, au săpat, au greblat.

Duminică, 40 de studenți de la Universitatea "Ovidius" din Constanța au ecologizat și igienizat taluzul în zona plajei Modern. Tinerii au vrut și ei să arate că doar prin exemplul personal putem avea un oraș curat și frumos.

Dincolo de scopul practic, campania "Curățăm Constanța noastră" urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun ca muierea aia de la SPIT - parca uzun - care-i facea felatie mascariciului bolnav psihic sa scada acestor tineri taxa anuala de habitat.
1
0
Peste drum de parc in statia suceava,de luni de zile este oprita construcia ilegala firesc ,a unui bloc pe spatiu verde,este un focar de infectie,o rusineeee!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218