REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONSTANȚA: ELEVII vor merge FIZIC la ȘCOALĂ

CONSTANȚA: ELEVII vor merge FIZIC la ȘCOALĂ

Replica API 8 septembrie 2020 | 14:10 4577

Inspectorul școlar general, profesorul Sorin Mihai, și prefectul Constanței, George Niculescu, au anunțat, marți, 8 septembrie, într-o conferință de presă, că toate școlile din județul Constanța se pot redeschide, deoarece incidența cazurilor de COVID-19 este de 0,49/1.000 de locuitori. Însă există și o localitate, Cuza Vodă, unde incidența este de 3,49/1.000 locuitori, astfel că elevii vor participa la cursuri online.

„De asemenea în școlile unde nu se poate respecta distanța de 1 metru între bănci se vor achiziționa panouri de plexiglas. Mai exact, școlile din bugetul prorpiu vor cumpăra aceste panouri” a declarat prefectul, George Niculescu.

Inspectorul școlar general, profesorul Sorin Mihai, a precizat că speră ca decizia de începere a școlilor cu elevii prezenți fizic la ore să fie o decizie potrivită. "Am convingerea că prin colaborare, prin comunicare adecvată vom depăşi orice problemă şi vom începe anul şcolar aşa cum trebuie să îl începem, cu precauţie şi cu încrederea că este cel mai bun lucru pe care trebuie să-l facem", a declarat inspectorul Sorin Mihai.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Afara cu inspectorul asta penibil
1
0
Ancutza parasita de Raducu?
0
0
Domle, eu sper ca mizeriile scrise mai jos nu sunt de la profesori! Eu vreau sa spun atata: dupa multi ani, pentru prima data, la ISJ se vorbeste frumos! Eu ma intreb de ce suntem o breasla de adaptabili si atat de toleranti incat acceptam lideri sindicali care ani de zile au fost sub mese si inspectori sefi care ne-au umilit!
4
0
Admirabila descatusare a imaginatiei ai in pauza dintre 2 supturi! Frustrarea e imensa ptr fatucile batrane care in viata personala traiesc cu barbatii altora , ptr divele care distrug familii maniindu-l pe Dumnezeu!
3
1
Andrada Denisa sa tepe la inchiriere
0
0
Dupa multe insistente, Natalya a acceptat o intalnire intima cu Sorinel Prostanacul papagalul pentru care propria nevasta i-a sugerat amantului ei sa-l puna pe fraier inspector. Cum spuneam, Naty s-a intalnit cu Sorinel. Intalnirea a durat 10 min pentru ca Naty si-a luat bluza si poseta si a fugit mancand pamantul. Am aflat de la o buna prietena a ei ca este ingrozita de ce a vazut. Nu si-a putut imagina ca exista un individ cu o asa de micaaa putzulica. Sorinel o are mica si moale, asa a declarat Naty dupa groaznicul eveniment traumatizat. Sorinel si-a gasit alinarea intre pulpele Florynelei
1
0
Copii vor merge psihic la scoala !
1
0
Prin Parlament,tot cu plexiglas stau ?Prin restaurante cum stau?Nu aveti infrastructura pt.scoala hibrid!O balarie,cum poate un cadru didactic sa fie cu 15 elevi in clasa si sa predea si pt.15 care sunt acasa?Chemarea la scoala alternativ?In cazul asta,parintii celor de acasa vor deveni ei cadre didactice,nu se face dialog,doar informarea elevilor!Ce era scoala vai de mama ei pana acum,sa vedem de-acum incolo ce o sa fie!Se vor acumula goluri de cunostinte,peste cativa ani vine de contul,vor fi generatii irosite!
1
1
RIP. Machedonii de la cimitir sunt rugati sa suplineasca stocul de lumanari, prosoape, coroane si 4 scanduri.
0
0
Plexiglas, copii o sa stea intre plastice? Si in pauza, boilor, unde or sa stea? Un circ, ca orice facut in tara asta.
7
0
adica penstru scoli, deci pentru copii judetului nu ai bani de pepsiglas spui sa-si cumpere scolile dar pentru diasporeni ai avut bani asta primavara sa-i cazezi in carantina la hoteluri in mamaia. votati ma pnl-ul ca uite ce va asteapta
9
2
La prefect ma asteptam sa fie Idiot dar la inspector tin sa va spun ca am ramas surprins Ma gandeam ca are ceva in bostanul ala
7
3
Directoarea de la Ovidius cam are un pic de covid.de asta nu se spune.sa mearga soricarul asta de inspector la amantul nevestei sa bea o tuica.
2
0
din moment ce MERG la scoala nu e clar ca FIZIC?
5
0
Sa ma frec in fituica voastra cu articole platite unde nu se poate comenta la articolele cu USR, PNL si toata dreapta stelara
5
2
60% din romani nu voteaza. 60 la suta! Suntem atat de scarbiti de scarbele care vor ciolan incat PESTE JUMATATE ... Nu votam. Cand stii ca peste jumatate din oameni nu ii intereseaza de tine, ca esti nu stiu ce prefect, primar sau ce pielea sulii o fi grizonatul ala alb.. inseamna ca stii ca esti un nimeni si vei fi mereu un nimeni.
9
0
au stat destul acasa, doar handicapatii necesita ingrijire la domiciliu
4
2
MUIE PUBELA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
10
6
pepsiglas din bugetul lu tactu ... la aceasta conferinta de trotuar au asistat muncitorii care lucrau la viloiul care se ridica peste drum si cei cativa boschetari care isi fac veacul prin zona
10
2
luati exemplul altor tari,..stiu ca nu se poate,..nu ar fi loc de smecherii si furtisaguri mioritice
6
0
Scolile speciale unde noi parintii stateam cu copii ,ce facem?
8
0
de fapt majoritatea scolilor incep in scenariu hibrid, cu alternarea copiilor acasa si la scoala.
12
0
Cum dracu sa te prezinti in fata unor profesoare cu atat tupeu nesimtit in conditiile in care ai fost numit inspector pentru ca nevasta ta este amanta unui basinos din PNL. Adica, amantul nevestei tale te-a numit inspector, mai sorinele. Trist si gretos. Ce barbat esti tu? O carpa.
18
4
Care buget propriu ? Probabil a vrut sa spuna ca acele panouri se vor achizitiona din bugetul propriu al parintilor.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367