REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constanţa este pregătită pentru primul weekend incendiar din acest sezon estival

Constanţa este pregătită pentru primul weekend incendiar din acest sezon estival

Replica API 6 iunie 2020 | 00:28 1759

Constanţa se pregăteşte pentru primul weekend fierbinte din această vară. Dacă startul de la 1 iunie a fost furat de faptul că luni a fost prima zi în care românii s-au reîntors pe terase şi pe plajă, iată că acest weekend va fi de data aceasta plin, iar hotelurile deja anunţă un grad de ocupare de peste 80%.

Mamaia, pregătită de minivacanţa de Rusalii

Staţiunea Mamaia era deja aglomerată după orele amiezii, vineri, 6 iunie. Locurile de parcare libere le puteai număra pe degete, iar plaja a fost adjudecată deja de primii „curajoşi”, dornici de un bronz pe cinste, după atâtea luni de stat în casă.

Apa mării are între 17 şi 19 grade Celsius, deci încă nu se pune problema de îmbăiere. Magazinele mici au deschis şi ele, iar terasele îşi aşteaptă cuminţi clienţii. Mamaia este pregătită.

Pe A2 s-a circulat bară la bară

Vineri, la ora 19.30, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța traficul rutier era intens. În zona lucrărilor efectuate de DRDP, s-a circulat în coloană cu viteză redusă de deplasare. Tronsoanele autostrăzii A2 București – Constanța, pe care circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil: km 27 – 36, Cernica, IF – Fundulea, CL; km 84+120 m - 91+750 m, Drajna Nouă, CL.

Ca rută alternativă, D.N.2 București – Urziceni- D.N.2A Urziceni – Hârșova - Constanța sau D.N.3 București- Fundulea –Lehliu - A2

Se lucrează de zor la Cazino

Lucrările de la Cazinoul din Constanţa nu iau pauză, chiar dacă vor fi zile libere cu ocazia sărbătorii de Rusalii. Lucrările sunt în toi, iar turiştii pot admira în timp real evoluţia lucrărilor. Faleza va fi cel mai probabil plină în weekend, mai ales că se anunţă maxime de 25 de grade Celsius în acest weekend.

Oficial: Pe plajă cu prosop şi cearşaf

O altă veste bună pentru cei care doresc să vină în acest weekend la malul mării este faptul că turiştii nu sunt nevoiţi să achiziţioneze şezlonguri pentru a face plajă, ci pot opta şi pentru prosop sau cearşaf. Decizia a fost luată oficial, joi, 5 iunie, după şedinţa Guvernului. „Să fie permis accesul pe plajă şi persoanelor care nu sunt, practic, în cadrul plajelor amenajate cu şezlonguri.

Popular spus, pentru cei care doresc să facă plajă la marginea mării, fără şezlonguri. Aceste persoane vor trebui să respecte aceleași reguli ca și cele care fac plajă pe șezlonguri”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vin putzoii si pitzi de bani gata din bucuresi in primul week-end, cam asta e turismul romanesc! dupa astia plangea madam martin pe 1 mai!!!!
3
0
pregatiti din pula de tzantzar si carati in pizda de musca
2
0
Vin ca sa faca ce, terasele si plajele au distantare sociala 2m, nu ai loc sa stai nicaieri. chiar sunt curios ce o sa iasa
3
0
vin jegosii din tara sa se spele in mare, taranoi si imbecili !
8
2
makidoni,dezghetzati micii ramasi de anul trecut .se vor vinde cu siguranta sa va platiti ratele la bemvelu puradelului hehe
11
1
Articol de kkt!iar de inghesuie cretinii,Nu ai loc de basinoase si cocalari!ce sa spun,hai sa ne inghesuim,ca am stat in casa!ce imbecili,parca au stat la pirnaie!cocalarisme!glezne goale.....
9
0
iar vin toate corvele si bombardierii la Mare sa vedeti haos in trafic
13
0
weekend incendiar? Mare prost e Iacob asta. Juri ca-i cacat de Pascal
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614