REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constanța începe să arate cum trebuie! Se asfaltează străzi, se strâg deșeurile și se plantează flori

Constanța începe să arate cum trebuie! Se asfaltează străzi, se strâg deșeurile și se plantează flori

Replica API 2 mai 2017 | 00:00 350

Orașul de la malul mării începe să arate așa cum trebuie să arate orice oraș civilizat. Municipalitatea a demarat în luna aprilie campania „Curățăm Constanța Noastră” care va continua și în prima parte a lunii mai. De-a lungul campaniei s-au asfaltat străzi, s-au strâns deșeuri și s-au plantat flori. Mai exact s-au efecutuat reparații la carosabil pe strada Celulozei și pe strada Industriala. De asemenea, Primaria municipiului Constanța a acționat astfel: salubrizare, ridicare deșeuri menajere și resturi vegetale în zona Poarta 1 – Piața Ovidiu și in zona Delavrancea - Dionisie cel Mic Bl.50 A. Reprezentanții ai cluburilor Interact și Rotaract au participa la acțiuni de plantat arbori și arbuști în zona Brick - strada Corbului. S-au plantat 30 paltini, 30 frasini, 20 berberis, 29 spirea și 8 pyrachanta.

Totodată, angajații Primăriei au desfășurat următoarele activități: spălat și vidanjat în zona Tomis III, Tomis Nord și dezinfecție și dezinsecție în Poarta 6. De asemenea, administratorul tramei stradale a realizat reprofilare cu adaos de material pe străzile Proletarului și Plugului din cartierul Palazu Mare. S-au reabilitat parcarea și accesul garajelor din cartierul Tomis 2 – strada Stejarului.Tot administratorul tramei stradale a realizat asfaltarea carosabilului pe strada Primaverii și aleile de acces la parcarile blocurilor ST6 - ST9. S-a pregatit terenul și s-au montat dale din beton pe strada Pandurului tronsonul dintre strada Meșterul Manole și strada Liliacului. Precizăm că și trecerile pentru pietoni din Constanța s-au schimbat Municipalitatea a decis vopsirea lor în așa fel încât să fie cât mai vizibile; în plus, ele sunt însoțite, la 25 de metri înainte, de benzi rezonatoare așa încât șoferii să devină mai atenți. S-au marcat trecerile de pietoni perimetrale în zona Parcului Tabacarie de pe Bulevardul Lapușneanu, pe bulevardul Mamaia și pe strada Soveja.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie trotuare in tot orasul. oricum a devenit sufocant si imputit, imaginea perfecta a administratiei
0
0
Cel mai urat oras.Edili mergeti sa vedeti Iasul.Timisoara,Clujul ,pana si Barladul este mai frumos
2
2
Nu e nevoie de flori,e destul gazonul!
2
2
E nevoie de trotuare reparate si in Viile Noi , pe str. Soseaua din Vii si str. Ion Ursu. E o aventura sa poti merge cu un carucior cu copil
1
1
Cand reparati trotuarele pe strada ' 1 mai vechi' in cart. km 4 ?
1
2
Dar cu spatiul verde de pe Pandurului ce ati avut? Era una din putinele strazi care pe langa trotuar avea spatiu verde generos. Trebuia sa dati locatarilor gard viu si materiale sa le infrumuseteze.
2
4
minune tine trei zile
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367