REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CONSTANȚA: Își folosea propriul copil pentru a cerși în intersecție!

CONSTANȚA: Își folosea propriul copil pentru a cerși în intersecție!

Replica API 24 iulie 2018 | 03:25 406

Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiu. Astfel, în cadrul unei acțiuni, polițiștii locali au sancționat o femeie care cerșea în intersecția din zona Casa de Cultură din municipiul Constanța.

Duminică, 22 iulie a.c., polițiștii locali au depistat o persoana majoră, aptă de muncă , care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de un copil de 2 ani, pe care-l ținea în brațe pentru a solicita și obține ajutor material de la conducătorii auto, care așteptau la semaforul situat la intersecția Bdul 1 Decembrie/ Str.I L Caragiale din zona Casei de Cultură, îngreunând fluența traficului rutier și riscând în orice moment a fi în pericol de accident.

Echipajul de control a condus persoana în cauză la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta, unde s-au întocmit actele premergătoare in vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiuniii de “Folosirea unui minor în scop de cerșetorie“ așa cum este prevăzută în dispozițiile articolului 215 din Codul Penal. Politistii locali au întocmit procesul verbal de depistare pentru predarea persoanei depistate secției de poliție.

"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: "SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat.", au precizat polițiștii locali constănțeni.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
castratio !
0
0
Saracii copii..ei nau nici o vina ca se nasc in asemenea familii....doar atat invata de la acesti imputiti de parinti...sa cerseasca..
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369