REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constanța: Mai multe firme de transport persoane din oraș SOLICITĂ licenţe de traseu

Constanța: Mai multe firme de transport persoane din oraș SOLICITĂ licenţe de traseu

Replica API 28 ianuarie 2017 | 08:37 824

Două firme de transport persoane din județul Constanța vor să obșină mai multe licențe de traseu! Acest lucru va avea loc în cadrul ședinței de Consiliu Local ce va avea loc marți, 31 ianuarie a.c. Prima pe listă este firma S.C. AgigeaServ Util S.R.L. al cărei manager este Valentin Cosma. Acesta solicită trei licențe pe traseul Sanatoriul Agigea- Constanța, având contract cu Primăria Agigea. Cea de-a doua firmă este S.C. Gis Trans Rapid S.R.L. ce îi aparține lui Gheorghe Iordan. Se solicită locența pentru traseul Crucea- Stupina- Crișan.

Aici este vorba de un microbuz ce va asigura transportul elevilor navetiști, 16 din Crișan și 16 din Stupina. Mijlocul de transport va avea curse regulate după programul: dimineața, plecare din Crișan la ora7.20, plecare din Stupina la ora 7.35, sosire în Crucea la ora 7.50; la prânz, plecare din Crucea la ora 11.30, plecare din Crișan la ora 12.05, sosire în Crișan la ora 12.00, sosire în Crucea la ora 12.35 și seara, plecare din Crucea la ora 18.25, sosire în Stupina la ora 18.35, sosire în Crișan la ora 19.10. Licența de traseu se eliberează pentru o perioadă egală cu perioada de valabilitate a contractului încheiat cu beneficiarul sau cu cel care a angajat transportul, dar nu mai mare de 3 ani, după prezentarea documentului de plata al tarifului de eliberare.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si pe traseul techirghiol constanta sa mai solicite licente si alte firme in afara de timona si transevren ca de astia ne am saturat cu soferi analfabeti care opresc in statie la eforie si isi savureaza cafeaua un sfert de ora si fraierii asteapta in masina ....tovarasul primar are jjjjjeeeeeepppp nu se plimba cu cosciugul pe 4 roti
3
0
Bun transportul Navodari-Corbi.
0
0
Asa este Gogule , doar ca pentru trasee judetene trebuie sa fie sedinta de consiliu judetean nu local. Ceva e gresit in articol.Problema este ca in cazul curselor speciale exista doar 3 categorii de beneficiari : elevi , angajati , militari. Deci nu primaria trebuie sa incheie contractul decat daca ar transporta angajatii. La fel si Sanatoriul. Bolnavii nu intra in discutie.
0
0
E gresit articolul se solicita licenta de transpoert pentru un serviciu regulat SPECIAL ce transporta o anumita categorie de pasageri respectiv transporta muncitori,elevi aflati sub contract , nu se elibereaza bilete de calatorie de coducatorul auto.Daca transporta alti pasageri sau se incaseaza bani acolo e problema .....adio licenta .
4
0
Cu,conditia,sa,utilizeze,mini,autocare,dotate,cu,taxatoare,si,sa,elibereze,bilete
5
0
Pe traseul Corbu Navodari nu se gaseste nicio firma sa obtina licenta in afara de Geo ...
3
0
Cu ce mijloace de transport? Tot bou-vagon. CIne da licenta sa raspunda pentru conditiile necivilizate de circulatie.Dupa asta sa in ceapa ancheta cu spagile.
4
0
ca altfel daca bese johanis sunteti prezenti toti !!!
2
1
el este smenaru ARR, pai ce vreti sa plece el acasa cu limuzinele lui ce incarca peste capacitate si nu doar ale lui si a celor ce i-au cotizat, chiar nimeni oare nu vede aceasta mizerie de om ce si-a facut si inca as face de cap cu acest transp. in comun ???????
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218