REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Constanţa nu hibernează iarna asta: se deschide patinoarul!

Constanţa nu hibernează iarna asta: se deschide patinoarul!

Replica API 30 noiembrie 2016 | 00:15 576

Orașul de la malul mării nu hibernează pe timpul iernii, așa cum ne așteptam. Iarna lui 2016 vine pentru constănțeni cu un nou patinoar, de data aceasta la Pavilionul Expozițional din Constanța. Distracția pe patine continuă să reprezinte o activitate cerută de constănțeni, mulți dintre ei având deja echipamentul necesar practicării sportului pe gheață! Fie că este vorba despre un hobby sau despre mai mult de atât, constănțenii sunt interesați de astfel de activitate. Se pare că inițiativa aparține administratorilor care au avut în anii anteriori patinoarul de la Palatul Copiilor din Constanța.

Anul acesta, organizatorii patinoarului de la Palatul Copiilor din Constanța din anii anteriori, precum și al celui din parcul Arheologiei care funcționa acum mai bine de 6 ani de zile, s-au decis să facă o cerere către Consiliul Județean Constanța pentru a deschide în orașul nostru un alt patinoar. Consiliul Județean Constanța a aprobat cererea și astfel s-a demarat procedura de construcție a patinoarului, de data aceasta fiind localizat la Pavilionul Expozițional din Constanța. Mihaela Prușu, administrator al patinoarelor, a declarat faptul că în acest moment se lucrează la suprafața de gheață și intenționează să se deschidă miercuri, 30 noiembrie 2016. Potrivit acesteia, prețurile vor fi aceleași: 15 lei în cursul săptămânii, iar în weekend 20 lei. De asemenea, dacă doriți să închiriați patine trebuie să scoateți din buzunar 10 lei, pe lângă intrare. Totdată, dacă sunteți cu adevărat pasionat de sportul pe gheață, organizatorii pun la dispoziție abonamente lunare sau chiar pe întreg sezonul rece.

Mihaela Prușu, administrator al patinoarului, a declarat pentru “Replica” de Constanța faptul că patinoarul de la Palatul Copiilor a fost închis odată cu expirarea contractului dintre cele două părți. Acesta este unul din motive, al doilea fiind o neînțelegere între reprezentanții Palatului Copiilor din Constanța și administratorii patinoarului. “Am investit mult patinoarul de la Palatul Copiilor fapt pentru care doream prelungirea contractului. Reprezentanții nu au acceptat și odată cu expirarea contractului, nu ne-au mai permis să activăm acolo”, a mai declarat Mihaela Prușu.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102