REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CONSTANŢA. NU SE MAI POATE! Poliţiştii de la Rutieră au 'rupt' cu amenzile şi au reţinut zeci de permise!

CONSTANŢA. NU SE MAI POATE! Poliţiştii de la Rutieră au 'rupt' cu amenzile şi au reţinut zeci de permise!

Replica API 10 martie 2018 | 16:55 624

Urmare a recentelor accidente de circulație care au avut loc în municipiul Constanța, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor, în perioada 8-9 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat pe această linie, cu scopul prevenirii si combaterii acestor evenimente rutiere.

Astfel, polițiștii rutieri au aplicat 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 44.410 de lei, și au reținut 68 de permise de conducere pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
f bine ca ies politistii in strada si dau amenzi poate ii calmeaza pe pilotii de formula unu care pleaca in tromba de la semafor, forteaza semafoarele in cazanele lor, vb la telefon sau trimis sms uri, fb etc la volan etc etc etc....ca sa nu mai zic ca unul iti da voie sa treci pe zebra, 5 se opun si vin pe banda a doua sa te zboare cu totul....cate accidente au loc pe trecere? zilnic! ma indoiesc ca nici unul dintre oameni nu s a asigurat....te asiguri, dar n ai de unde sa stii ca n spatele volanului nu se afla un drogat, betiv, fara permis sau un inconstient care conduce o masina fara frane!
0
0
Cum vrei sa previna politia rutiera sa porti tu centura idiotule? Sa stea cineva dupa tine cand urci in masina sa iti aminteasca? E plina tara de prosti ca tine. Mai degraba taceai.
5
0
Dar la pietoni care se arunca ca pula sc in pizda pe trecere cate amenzi le da
3
1
Politia rutiera sa o ia in gura datorita faptului ca stau la PANDA in loc sa previna....am fost oprit si amendat pentru centura chiar in locul din poza respectiva si anume imediat cum faci dreapta de pe Lapusneanu la casa de cultura...i-am si spus politistului care m-a oprit si mi-a dat amenda ca n-aveam centura, ca stau la panda in loc sa PREVINA..ce credeti ca mi-a zis??? nimic evident pentru ca era clar ca am dreptate...si tacerea e un raspuns...vor fi accidente grave si morti in fiecare zi pana cand vor invata sa PREVINA nu sa stea la panda ca niste sobolani!!!
4
8
Bla bla bla bla bla bla bla cu unii de pe la politia rutiera
5
3
Si astia fac parte din statul paralel si nu ne lasa sa conducem beti sau drogati
2
4
Un articol de cacat marca replica plmele.Invers nu se mai poate...Vreau sa va scriu ca se poate sa omori oameni nevinovati care circula regulamentar.Dar cand ai euro en gro si ai relatii...mortii sunt vinovati.In aceasta tara de cacat condusa de un cacat neam poti sa omori prostimea fara numar.Eu sunt liber precu Serban Huidu ...din culpa omoram prostimea sau paradim lumea fiindca avem sange in coaie.
5
5
Dupa ce se barbiereste ma-ta, se barbiereste si baiatul ala.
4
2
Pe drogatul de Serban nu il vede nimeni ca circula prin oras beat si drogat????
4
1
De cand a fost extirpat Nitoi Cristinel din sistem parca s-a mai schimbat ceva. Era cel mai viclean protector al interlopilor si partenerul de suflet al tiganilor din Mangalia, Eforie si Constanta . A fost arestat si pentru ca are rau de temnita si e alergic la mucegai a iesit de acolo mai rau ca inainte. De atunci si-a pierdut podoaba capilara si mintea. A luat-o pe aratura sarmanu . Asa vor pati toti ca el sunt convinsa de asta.
3
3
Foarte bine ,Ma bucur sa aud ca politia stie sa-si faca treaba si in strada.Bravo!Am fost acasa in diferite anotimpuri si circulatia e un haos total,pare O tara de idioti fara scoala de soferi.Ti-e teama sa te apropii de trecerea de pietoni,Dar sa mai indraznesti sa traversezi.iarcand am dat prioritate Sau gasit destui idioti sa Ma injure Sau sa.ma claxoneze.Un semn stabilit in trafic se respecta Sau mai bine te intorci la scoala din nouBravo politiei pentru atitudine!!!!
6
1
CRISTINA ce culoare ai ?Dupa limbaj este f. clar.
5
2
Mai Dante , esti un mare bou misogin ! Daca tu dai limbi in pizda la toate tigancile imputite si nevasta-ta suge pulile manelistilor , asta nu inseamna ca noi femeile nu apreciem un gest frumos de la oricine ar veni el ! Dar ce sa intelegi tu , care ai creier de bibilica si pula de furnica !...
11
3
Marcelo, pe langa faptul ca ai asasinat limba romana, mai ai si o logica de tot rahatul...din cauza ta sa stii ca nu evoluam noi ca specie, cocalara retardata
11
3
Minte de militieni!Dupa ce au impartit flori prin intersectii,perturband traficul,acum tovaraseii scot banii pt achizitia de flori.Rog dnele ca ,pe viitor,sa-i scuipe-n ochi si sa le dea cu floarea de cascheta.
3
10
Doar nu esti boschetar. Barbiereste-te!
6
2
Da , ma ocup cu muia , adica sug pula pe bani ! Am boala pe militieni pt ca unu , nu-i dau nume , mi-a rupt botu si m-a mai futut si in cur ca si acum ma cac imprastiat si nu m-a platit ! Diar m-a iertat sa nu-mi ia permisu si diar mi-a dat amenda pt centura ... Nu la centura de siguranta , ci pt ca sug pula pe centura ! Sa fim clari ! Al draq militian ! Si avea un puloi asa de mare si gros , dar eu nu n-am lasat si i-am supt pula pana in gat ! De ce nu mi-a dat iai 20 de lei , tariful.meu normal ? Imi bagam si io 4 l de benzina ! Huo militienii , cu puli groase !
3
7
Dupa cum te exprimi am vazut gradul tau de civilizatie si cultura. Din curiozitate...te ocupi cu m..ia!? Vad ca esti experta...
13
5
Bugetul e mic tre sa si faca bani de salarii. Parca sunt mafioti
8
4
Pai poponari astia de militieni .. stau unde e traficul cel mai infect... e normal sa gresesti acolo unde e aglomeratie, dute in bucuresti militian prost , si vezi acolo cum sta treaba muie in cur ca nu o sa vezi nici unu care sa dea amenzi intro intersectie plina dar ce sa faci profitati si voi ca niste sclavi infecti ce sunteti..sa ma pish pe voi si sa va dau la muie.. ca m-ati oprit la city la semafor si cica nu am acordat prioritate si imi scrieti pe proces verbal ca nu aveam centura.. si faza cu prioritatea ati lasat-o asa... doar in vorbe , nu si pe procesul verbal sa va trag la muie..
6
22
Trecerile de pietoni ar trebui semaforizate. Fiecare traverseaza cand vrea muschiul lui, ba unii vin in fuga si bineinteles ca vina apartine soferului, ca deh, n-a acordat prioritate pietonului...
21
5
De ce n-ati introdus Comentarriul, la DROGATUL SI HOTUL DE BRAILOIU.
16
2
frati militieni dati in toti, soferi si pietoni deopotriva, pe bune nu mai ai loc sa urci in 100 pe la Saguna, Spectrum, Casa de Cultura.... numai SUV-uri... pe Dezrobirii zici cae pista de F1, pe 1 Mai la fel.... Parlamentul CORUPTILOR
9
7
Pietoni se arunca pe trecere
18
7
Intr-un oras plin de rupti in cur care conduc numai cu gluga pe cap, asemenea actiuni sunt binevenite.
26
8
prietene cu germania si politistii din ferrari de acolo..ia fi atent aici! ai impresia ca un bou cu 2 clase si ML i pasa daca radaru e in masina inscriptionata sau nu?astia nu gandesc!! inscriptionate sau nu radarele sunt pentru oameni cu mai mult de 5 neuroni in cap!Un meltean idiot cu BMW la fel ca un hot,il doare fix undeva daca ai lacat la poarta sau nu.e hot il sparge! deci si in cazul asta incuietorile tot pt oameni intregi la cap sunt! cat despre germania..prietene sunt si anume sosele!!un drum CT-B si trebuie sa bagi masina in service!! despre ce vorbim aici!
24
5
Interesanta ar fi si o statistica, sa vedem ce masini conduceau cei amendati...cu siguranta masini ieftine...ca doar aia sunt vulnerabili...si se mai si impauneaza cu marea realizare
22
5
As vrea sa dea amenzi si dragonilor care-si ambaleaza masinile sa faca zgomot in zonele din centru. Exista blocuri de locatari care sunt deranjati in fiecare seara intre 20:00-23:00 de baietii de Tomis care tureaza motoarele si pleaca in tromba de la semaforul intersectiei Bd. Tomis cu Stefan cel Mare.
25
3
Astea s flegme in ochii fraierilor.Pai eu am executat o baba de 58 de ani care trecea legal pe trecerea de pietoni din Mamaia in 20 August 2017 fiind rupt de beat dupa o noapte de betie si dromat dar am spate fraierii mei la SPR si Parchetul Constanta.Exista paradeala in toata Romania unde paradeste fraieri daca nu ai sute de mii de euro precum familia Lefter din Cernavoda.
15
9
In foto , comisarul Corbu , cel mai bun ofiter de politie rutiera pe care l-a avut Serviciul Rutier ! Modest , inteligent si cu mult bun simt ! Adevarat camarad ! ... i In comparatie cu alti comisarei , ingamfati , infatuati , ajunsi sefi de sectii ! Respect ! Politia Rutiera isi va face datoria , in ciuda celor spuse de unii carcotasi carora li s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule , sau carora li s-au intocmit dosare de cercetare penala !
29
6
La cata golaneala vezi pe strazile din Romania , in loc ca legislatia rutiera sa se inaspreasca , papagalii de parlamentari dau Legea ca aparatele Radar sa nu mai fie montate decat pe autospeciale inscriptionate , ca sa nu li se ia lor permisele ! In Germania , politistii te opresc pe autostrazi din masini civile , Porsche , Ferrari si te rad cu amenzi de nu mai incalci legea in viata ta ! De asta la nemti este ordine si disciplina ! La noi , pregatiti sicriele si morgi , la cati morti si raniti grav vor fi pe sosele in viitorul apropiat !
27
6
Bine punctat amice.
17
4
Pe romani ii educi doar cu biciu sau sa-i arzi la bizunare.Bine le face la melteni.
24
8
Asa e de cand Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
37
5
Eu cand trec strada ma asigur dumnezeieste si chiar cand se poate fara sa pierd prea mult timp las sa treaca masinile pana se face o bresa. Pe bulevardul mamaia nu este zi in care sa nu imi treaca cate vre-un handicapat cu bemveu' sau mertan pe banda 2 cu toata viteza in timp ce traversez. lua-v-as mortii in pula cu soferii pulii. Am zis ca o sa imi iau o camera de actiune si o sa inregistrez fiecare zi si o sa ma apuc sa dau clipurile la rutiera. Si am permis de conducere, dar nu sunt animal prost! Vedea-v-as doar cu autobuzul toata viata
43
5
Ba ca pietonii se arunca pe trecere, ba ca nu se asigura inainte de a o ataca, pai dragi seferi, cind te apropii de trecerea de pietoni, fie ca e ori nu e pieton pe trecere, tu reduci si dai prioritate chiar si celui care sta pe trotuar asteptind ca tu sa opresti
30
15
mitsubishi meu de 2 tone jumate nu stie de cretini cu opel care se baga in intersectii fara prioritate. La ultimul accident avut l-au scos pe ala de nu stia ce inseamna STOP cu descarcerarea si nu aveam decat vreo 40 la ora.
17
7
Astia chiar au crezut gogorita lui Napoleon ca fiecare tablagiu poarta in ranita bastonul de maresal!
7
12
100 de nereguli vezi din Mamaia pana la Oxford, in 15 min. Astia au luat 68 permise in doua zile.....
26
5
Alo DIICOT!!! Atentie Accidente din cauza Drogurilor la Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
33
4
Pai saptamana trecuta cele mai grave accidente le-au produs militienii beti, drogari, pedofili, si prosti, care nu stiu cat face 1 plus 1, raspunsul lor ar fi trei.
23
21
Atunci arunca te pe trecere stiind ca trebuie sa ti se acorde prioritate iar daca patesti ceva...ce sa zic acum. Daca te bazezi doar pe faptul ca e vina lu ala cu nu ti a dat prioritate... e cam naspa pentru tine
41
4
Faza cu -pietonii se arunca pe trece- nu are relevanta, din moment ce soferul are obligatia sa acorde prioritate la trecerea de pietoni. Ca si cum ai spune ca nu ai acordat prioritate in intersectie pentru ca celalalt merge cu viteza prea mare sau prea mica.
19
32
Dar cu soferii ce facem? Parca sunt la curse....ca sa nu zic formula 1. Cand pleaca de la semafor parca zici ca s a dar startul. Ca sa nu mai spun ca nici nu ciupesc frana la trecerile de pietoni. O avea tepi? Normal ca ii vezi pe unii pietoni ca se arunca ....daca circuli cu 70-80 km pe h sau mai mult. Chiar prefer sa fiu pieton. E o lipsa totala de bun simt in trafic. Iar de marlania unor tipologii de soferi mi s a facut greata.
40
11
o saluam numele dupa procesul verbal ne interesam unde invata copii depunem contestatie la teza cu supraveghetor si ,poate trece poate nu dar sigur 90 % pica
13
22
o sa va lasam copii repetenti ,o sa ne tinem de capul vostru dragi militieni spr
14
31
Unii pietoni nici macar nu se asigura , chiar daca se afla pe zebra trebuie sa se asigure poate vine unu cu probleme la frana , unii alearga....
68
16
dar cu pietonii ce facem? se arunca pe trecere ca in bazin.
82
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614