REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Constanța, orașul cu trecere de pietoni... nerecomandată pietonilor! Video

Constanța, orașul cu trecere de pietoni... nerecomandată pietonilor! Video

Virgil STOIAN 4 iunie 2023 | 00:00 3292

Foarte mulți cetățeni solicită crearea de noi treceri de pietoni pentru a limita producerea accidentelor rutiere, în special în zonele foarte populate. Cu toate că sunt cereri care încă nu au fost soluționate, în unele locuri au fost făcute treceri de pietoni care sunt de-a dreptul... inutile. O trecere de acest fel este pe Aleea Zmeurei, ea unind un trotuar minuscul de alt trotuar plin de.. mașini parcate. Locatarii din jur o consideră total inutilă, ba mai mult, un accident s-ar putea întâmpla oricând, în acea zonă mașinile circulând cu viteză destul de mare.

Constanta, orasul cu trecere de pietoni... nerecomandata pietonilor! Video
Pe Aleea Zmeurei se află și sediul Gărzii de Coastă, acesta fiind probabil unul dintre motivele amplasării acestei treceri de pietoni. Cu toate că trecerea de pietoni este semnalizată de un indicator, locatarii din zonă spun că șoferii nu se sinchisesc să încetinească în preajma ei, astfel că trecerea devine cam... inutilă. Mai mult decât atât, de ce ar dori cineva să traverseze strada pentru a ajunge... într-o mașină parcată? ”E total inutilă această trecere de pietoni. E chiar periculos pentru un copil să o folosească pentru că șoferii nu încetinesc în preajma ei așa că un accident se poate întâmpla oricând. Sincer, nu știm de ce a fost amplasată acolo.” a declarat un locuitor din zonă pentru Replica.

Constanta, orasul cu trecere de pietoni... nerecomandata pietonilor! Video
În concluzie, cu toate că există unele zone unde cererile pentru trecerile de pietoni sunt în așteptare de ceva timp, iată că pe Aleea Zmeurei există o trecere de pietoni... pe care pietonii se ”încăpățânează” să nu o folosească.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii nu inteleg/deslusesc limba romana!!Nu vrea nimeni trecere de pietoni din 50 in 50 m ....doar ca cele infiintate sa fie circulabile!
3
0
Vreti treceri de pietoni din 50 in 50 m, pe bune ca exagerati, nu mai putem sa mergem un pic mai mult si pe jos???
1
5
Va rog sa mariti salariile la politistii de la Circulatie dar si la cei de la Locala!!!Incapabililor!Astora si daca le spune cineva,le da solutii si nu se sinchisesc sa rezolve problemele!!
4
6
O trecere de pietoni in zona hotelului NEVADA (bulevardul AUREL VLAICU) ar fi foarte utila tuturor celor care locuiesc pe partea cu lacul, DE ASEMENEA , LIMITA DE VITEZA DE 70 KM/H ESTE ABERANTA IN CONDIȚIILE IN CARE IN ACEASTA ZONA S-AU CONSTRUIT ZECI DE BLOCURI.
2
3
De cand s-a desfiintat Scoala nr.1 ,viata copiilor ce traverseaza bd.Mamaia pt a merge la gradinira si scoala Ciprian Porumbescu pe partea opusa a bd.Mamaia este zilnic pusa in pericol deoarece bd.are trei benzi unii opresc ,altii nu iar viteza cu care se circula pe bd.este mult mai mare decat cea admisa plus ca motociclete s-au inmult it iar viteza lor este putin zis 100km/h.Drept urmare pentru a civiliza traficul si a-l DISCIPLINA va rugam din tot sufletul si pentru a evita alte tragedii ca cea de la Lețcani in care copii nevinovati au murit tranversand cu tatal lor pe TRECERE NESEMAFORIZATA va rugam FACETI in dreptul retelei Medicale Regina Maria ,bd.Mamaia 208 ,zona strazii Ion Boecea o TRECERE semaforizate ca cele nesamaforizate desfiintatile pe bulevard pt pe un bulevard asa de intens circulat sunt mai periculoase ca atunci cand tranversezi printr-un loc nepermis si stai sa treci bd pazind trecerea nesemaforizata si cate 20 de minute.
7
2
Sa traverseze bacaim si sima. Poate da masina peste ei.
7
0
Trotuarul de pe partea Garzii de Coasta,numai trotuar nu poate fi numit! Un plan inclunat la vreo 30-40 de grade ,fara beton,asfalt sau pavele,tot timpul ocupat de masini! Bine ca nu au trasat trecerea de pietoni de- a lungul strazii!
14
2
sa moara, da-i draq de saraki.
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102