REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constanţa, oraşul în care MIZERIEA este la ordinea zilei! Cine este de vină?

Constanţa, oraşul în care MIZERIEA este la ordinea zilei! Cine este de vină?

Replica API 13 octombrie 2018 | 00:20 537

Deşi ne aflăm în plină campanie "Curăţăm Constanţa Noastră", o parte dintre constănţeni au fost surprinşi aruncând pe stradă, la voia întâmplării, diverse deşeuri. Se pare că autorităţile continuă lupta cu ignoranţa celor care nu respectă mediul curat şi o parte dintre cei mai puţin interesaţi de acest aspect au fost deja amendaţi! Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linişții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

La nivelul instituției au fost înregistrate joi, 11 octombrie, 246 sancțiuni contravenționale în valoare totală 49.250 lei.

În cadrul unei acțiuni tematice derulate în cursul zilei de 11.10.2018, în intervalul orar 14.00-22.00 s-au desfășurat următoarele operațiuni:

- 14 polițiști locali au monitorizat intens pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 4 următoarele străzi și bulevarde din municipiul Constanța: Strada Medeea, Aleea Albatros, Aleea Egretei, Strada Industrială, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Celulozei, Strada Petru Poni, Strada Petru Poni, Strada Spiru Haret, Strada Cumpenei, Strada Cercetaș Aleea Buzatu, Strada Pelicanului, Bulevardul I.C Brătianu, Strada Plugușorului, Strada Mureșului, Strada Sasu Gheorghe, Str.Plantelor, Str.Sirenei, Str.Someș, Strada Crișului, Strada Abrud, Strada Retezat, Aleea Tismanei, Strada Dumitru Sava, Strada Biruinței, Strada Bravilor, Strada Industriei Mici, Şoseaua Mangaliei, Strada Dezrobirii, Strada Ioan Roată, Strada Poporului, Strada Munții Tatra, Strada Moților, Strada Bradului, Strada Bucegi, Strada Palas, Strada I.L Caragiale, Strada Soveja.

- s-au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.630 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

În această perioadă au fost verificate 20 de autovehicule și legitimați conducătorii auto, în limitele competențelor. De asemenea, au fost întocmite 5 note de constatare.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce e aia MIZERIEA ? asa ai invatat la facultate ca se scrie ? sau poate nu ai absolvit o facultate , dar tot nu e acceptabil , cred ca treburile astea se invata la clasele 1-4 .
4
0
Primaria are o vina ca nu discuta contractul Polaris --platim dublu taxa de habitat si nu are personal suficient ptr curatenie --Pe de alta parte cetatenii sint needucati dar si tiganimea nu munceste doar cerseala si mizerie
5
1
Mizeria acestui oras este insusi primarul ,echipa lui ,cei care i-au ales si cei care au preferat sa stea acasa in ziua votului ! Somnul ratiuni , naste monstrii !
5
1
Eu nu l-am vazut pe mazare sau fagadau aruncand mizerii pe jos , ca nuse face curatenie indeajuns , deacord....dar totusi , cine draqu arunca pe jos ?
3
4
Nu mai dati vina pe tigani ca voi faceti mizerie, voi romanii lenesi, jegosi si puturosi. Nu sunteti in stare sa puneti o hartie in cosul de gunoi. Cazaturi cer sunteti. Si va mai pretindeti europeni! Locul vostru e in Irak, ba!
4
4
De vina e nivelul de trai si lipsa de civilizatie , aglomerarea de delicventi in diferite zone
1
3
La ce dobitoace locuiesc in acest spatiu de la malul marii negre ..asa oras ..lipsa de educatie ..cultura ..civilizatie etc. o intalnesti la tot pasul e jale sunteti in urma k 50 ani fata de vestul tarii ..rusine sa va fie munca va pute va face riduri ordinarilor ..
9
0
lasa ca vine usereu si va face strazi, va spala la cur si va pune democratia pe masa.hahahahaha
0
4
ii de vina masa lu palaz
0
0
...nici macar titlul nu l-ati corectat... mizerie si in redactie
5
0
Constanta e un orasi Tiganesc,facut de Mazare si Fagadau cu voturile,Tiganilor,Pensionarilor si Asistati sociali.
11
0
Oameni cu si fara studii dar toti clar nesimtiti fac mizerie,iar autoritatile nu amendeaza decat cu ocazia unor campanii,de parca doar pentru atunci sunt platiti cu ziua,nu iau salarii lunare. Cine calca pe bec,amendat dar zdravan si basta. Cum credeti ca se procedeaza in tarile civilizate?
8
0
ACESTA ESTE RASPUNSUL !!!
6
2
In Constanta s-au mutat multi neciopliti si needucati din restul tarii care nu au vazut in viata lor un cos de gunoi si nu stiu la ce foloseste. Pot sa aiba 1 milion dolari in banca si tot ca niste oameni crescuti sub pietre se comporta.
6
4
CORUPTIE HOTIE
8
1
Frate imi la voi , la Constanta , e viata frate !!! Se injura , se scuipa pe jos , coji de seminte scuipate , trecerea de pietoni este lasata la aprecierea soferilor , daca vor sa opresca , mergeti cu autobuzele , precum in lagare de concentrare .... viata fratica in orasu asta !!!
10
0
Toti sunteti de vina mizerabili ce sunteti. Ti ai dreaq de nespalati hoti si koorve. Cu cine va adunat la Cta.
2
9
Cine este de vina? Noi toti suntem vinovati! Prostia majoritatii a dat mana cu indolenta, nepasarea celorlalti si am distrus acest oras. Din pacate cei ce fac politica sunt o adunatura de incompetenti si corupti. Pacat de cei tineri care mostenesc un oras mizerabil din toate punctele de vedere. Ne-am batut joc de ceea ce am mostenit.
14
0
Siktir, pune mana si fa ceva, nu sta sa comentezi, postac politic idiot!
8
5
Problema mare este ca nimeni nu vrea sa inteleaga ca pe langa cei care ar tb sa faca curatenie ar tb si oamenii sa respecte, iar constantenii au devenit majoritari mizerabili. Nu inteleg asocierea Mazare si Fagadau in conditiile in care cd era Mazare era curat...eu sunt apolitica complet sunt doar rationala. Solutia este foarte simpla: daca mizerabilii de constanteni nu ar face mizerie, iar cei care trebuie sa faca curatenie ar face si daca amenzile ar curge si s-ar urmari camerele de luat vederi atunci totul ar fi perfect, fix ca in tarile civilizate....dar civilizatia pleaca tot de la om...
17
4
Eu stiu cine este de vina pentru gunoiul din oras....doua gunoaie pe nume Fagadau si alt butoi plin cu cacat pe nume felix Stroie sa speram c-or sa aiba soarta lui Mazare respectiv Nicusor
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367