REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constanţa, pe urmele Craiovei! Iată ce spune senatorul Moga

Constanţa, pe urmele Craiovei! Iată ce spune senatorul Moga

Replica API 21 aprilie 2018 | 00:00 323

Nicolae Moga

Visul oricărui constănțean este să vadă stadionul Farul din nou în glorie. Dacă meciuri ale naționalei României se jucau în urmă cu mai bine de un deceniu, stadionul arată în prezent ca după un război. Gazonul este degradat, tribunele și peluzele sunt degradate, iar promisiuni au curs de ani de zile. Iată că un senator constănțean, în persoana lui Nicolae Moga, face presiuni la nivel înalt ca până în anul 2020 un stadion precum cel ridicat la Craiova să fie la Constanța pentru Campionatul Mondial care se va desfășura atunci.

Pe lângă stadionale din București care vor fi reabilitate și modernizate, stadionul Dinamo nu poate fi inclus în proiect. Așa că senatorul Nicolae Moga a precizat că a vorbit atât cu premierul României, cât și cu președintele PSD Liviu Dragnea, de posibilitatea ca stadionul Farul să fie modernizat și inclus în planul pentru construcția de stadioane pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2020. „Există oportunitatea asta, mai ales că avem autostradă până la Constanța, iar cum la Dinamo nu a mers, putem să luăm proiectul stadionului Ion Oblemenco de la Craiova și să ridicăm un stadion la Constanța”, a spus Moga.

Cert este faptul că stadionul de la Craiova a avut un impact pozitiv național și internațional. Stadionul din Craiova a fost inclus pe lista celor mai votate zece stadioane inaugurate în 2017, într-un concurs al cărui juriu este format din cinci arhitecți recunoscuți în lumea sportului. Acolo au fost investiți 52 de milioane de euro. Noul stadion de fotbal din Craiova va putea găzdui competiții sportive de nivel FIFA, UEFA Champions League și UEFA Europa League, potrivit indicatorilor, iar acest lucru s-ar aplica și la viitorul posibil stadion Farul, dacă Guvernul Dăncilă va lua act de propunerea senatorului.

Mai mult, zilele acestea primarul Decebal Făgădău s-a văzut cu o delegație a Ministerului Tineretului și Sportului, lucru care arată un interes ridicat pentru municipiu din partea guvernaților pentru a dezvolta sportul local.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o gluma, sincer pe asta nu il poti crede ca ar face ceva pt Constanta, nu are niciun fel de proiect pt Cta. Pe el il intereseaza numai de indemnizatie, afacerile lui si ce pensie va lua. Credeti-ma stiu ce zic !
0
1
Va tot legati de el ca e taranoi, si atarnator, nu pot nega asta, dar spre deosebire de altii, el chiar face ceva.
2
1
Asta cand nu i beat ii prost
4
1
La care accesul se poate face pe cateva stradute ? Pai cum credeti voi ca se va circula in zona daca ar fi un stadion nou si un meci mare? Ar trebui blocat traficul in zona Delfinariu, City mall, Dacia si Ion Ratiu ! Ha ha !
2
1
adaugam la amestecaturi si venetici si etnia infecta de machedoni.
6
2
Un amestec fenomenal de turci-tigani, tigani, pensionari si moldoveni. Un gunoi de oras PSD, spalat de valurile marii.
7
4
Doamne ce prost esti, ce legatura are nenorocita de Udrea, basescu si dreapta cu acest oras, aici domneste PSD-ul de cateva mandate bune, arata tu ce a facut acest partid pt acest oras, in afara faptului ca mascariciul ne-a luat banii si a fugit cu ei! Spune-mi daca vrei sa bei o bere sa mergi la o terasa in buricul urbei, arata-mi unde? De la magazinul Tomis in sus te mananca "ciorile" si in rest praf si pulbere! De asta sunt Mall-urile pline la noi pt ca orasul este zero si lumea nu are unde sa mearga. Pai ai vazut centrul Craiovei prostule? Poate in 50 de ani sa aibe Constanta asa centru!
9
2
Aceasta Panarama si gasca lui a adus Constanta intr-o stare deplorabila. Numai prostii care nu au fost in alte orase si nu vorbesc numai de Brasov sau Timisoara, cred ca acest oras arata bine. In orice oras te poti plimba prin centru cu familia, la noi este distrus, str Stefan cel Mare este praf. In piata Ovidiu caldaramul original a rezistat 100 de ani, asta nou luat cu milioane Europene, dar cu un parandarat urias, zici ca are deja 1000 de ani etc, etc. A ajuns Navodari-ul sa arate muult mai bine, acolo chiar este centru ingrijit si curat , pacat, dar asta meritam pt ca noi i-am ales!
18
0
Brailoiu presedinte psd!
0
11
Adevarat ca Moga nu este o somitate. Nu cred ca este nici mei breaz nici inferior celorlalti alesi de la PNL, USR, PMP etc. Macar are niste initiative. Frustratii de dreapta care au postat mai jos sa vina cu exemple pozitive de la ai lor. De ex. Udrea cand era ministru, cu toti basistii ajunsi peste noapte pnlisti, au luat Cazinoul de la Primarie ca sa demonstreze ca sunt mai capabili decat Mazare. Rezultatul? Nul. Asa ca dragi frustrati de dreapta cand o sa castigati alegerile, oare cand?, sa va vad. Ca opozitie nu inseamna sa spui tot timpul nu, asa cum faceti in Consiliul Local. Halal
1
14
Trebuie sa aveti o femeie cu coaie ca Olguta ! Asa cu barbat cu fusta nu veti face nimic, tristilor !
9
2
Alooooo! In 2020 nu va fi niciun Campionat Mondial, ci european. Poate Moga se refera la Campionatul Mondial din 2022 care se va desfasura in Qatar. Asa pare mai plauzibila ridicarea unui stadion pana in 2022. Si mai e ceva: vom vedea ridicat stadionul abia atunci cand va fi ridicat si Spitalul Regional, cu care Moga sta in gura din 2004 incoace, fara ca sa vedem ceva concret.
10
2
moga spune mult si prost .abureala pt retarzii care inca voteaza cu pesede
14
1
Ne luam dupa Olguta? Stop e prea mult dle Moga
10
1
Moga e un taran coclit cu maxim doi neuroni.
16
1
Dute la pensie esti expirat!
12
2
pe acest betzivan, cu studii de subinginer facute in 5-6 ani care isi zice inginer, nu-l ia nimeni in seama. A dat chix cu vrajeala cu spitalul si a inceput cu stadionul... Hai sictir mah jigodie imbogatita cu terenuri in Mamaia de catre mascariciul dereglat psihic !
17
2
Un taran pentru tarani. Multumim Nicule ca nu ai uitat de unde ai plecat!
9
2
iar iese asta la inaintare
9
1
Domnule .. Aveti vedenii? Visul meu nu este acesta , visul multora nu e acesta , Visul nostru este sa faceti ceva cu Orasul si Judetul asta . Chiar nu vedeti cum arata? Incultilor, lipsiti de Educate
16
0
Sistemul functioneaza excelent! Fa bani si vino mai aproape de Hollywood! Hollywood va fi mai aproape! Vrei mai mult timp liber?Incredibil! Bani cu un subiect de film! Un film bun si bani pentru tine! Avem un proiect pentru Hollywood! Sistem eficient! Super-sansa! Trebuie doar sa ai un calculator si internet! Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo.com
0
2
Stadion in ochii alesilor inseamna milioane de euro furate.Atat
12
2
Panarama asta a devenit trompeta toxica a partidului ! Limbric ...
14
1
De stadion o fi nevoie?
10
2
Iar mintiti ma ordinarilor ? Ne-am saturat de vrajeala voastra, toti sunteti la fel, mintiti ca sa va faceti auzite numele, sa nu uite lumea de voi, iesiti cu ceva in fata. Chiar mai credeti ca pune cineva botul ?
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614