REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CONSTANȚA rămâne fără locuri la ATI

CONSTANȚA rămâne fără locuri la ATI

Replica API 3 decembrie 2020 | 23:11 2419

În urma creșterii accentuate a numărului de cazuri din ultimele zile, spitalele din Constanța încep să se aglomereze și sunt tot mai aproape de colaps. Paturile disponibile de la ATI încep să fie din ce în ce mai greu de găsit. Alarmant este și faptul că tot mai multe persoane se pozitivează, în urma testelor efectuate.

Constanța se apropie de un prag critic. Conform informațiilor oferite de DSP Constanța, miercuri, 2 decembrie, mai erau doar două locuri libere la ATI, mai exact, unul la Spitalul dinMangalia și unul la Spitalul Județean Constanța. Facem mențiunea că acestea se pot ocupa din minut în minut.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atunci nu mai internati oamenii cu forta!
2
0
stai acasa ! lasane sa traim
1
0
Da dar nu mai sunt si multe altele cum ar fi; locuri de munca ,sistem medical,infrastructura civilizata si mai nou drepturi.Asa s au imbulzit ca oile dar asta nu inseamna ca daca stai in casa covidul o sa dispara .Im plus va fi somaj,saracie lipsa de perspective.Mai bine mort decat sarac.pt ca sarac prietene inseamna iadul.Si saracia nu o rezolvi cu medicamente la ATI.
3
1
ia vedeti taranilorcnd vamimbirligati la petreceri,exista saunu covid?va distrati respirind printr.un furtunnebagati in seama de asistoante si dcotori platiti regeste ca sa stea? inainte mai faceau ceva ptr un ban,acum o sa stati in urina si fecale,infirmierele sint niste doamne,ce plm,platite regeste!
3
2
dati-le ba drumu si nu ii mai tineti pe ventilatoare, daca 90% din cei pe ventilatoare mor, si chemati-ii inapoi cand aveti tratament. le da bonus pentru fiecare pacient cu covid cu care au contact, si mai mult daca sunt pe ventilatoare. statu creaza monstrii de doctori. e in interesu lor sa fie cat mai multi pe ati si sunt in stare sa falsifice si teste doar doar sa mai ia un ban in plus. mi-am facut in 2 ani analize, a doua oara nici nu s-au mai sinchisit sa achimbe valorile, mi-au dat exact aceeasi foaie ca anu trecut cu fix aceleasi rezultate, numar pe numar, la fel, cu virgule cu tot.
3
1
Ce populatie are judetul Constanta? Pe cine prostiti? Normal... vin sarbatorile si ii lasti sa moara ca la Resita. Nici inainte de pandemie nu erau medici de garda de sarbatori.Nu face nimeni misto de voi.Va uraste lumea pentru felul cum tratati oamenii. Medici care nu-ti iau o tensiune,nu iti asculta plamanii nici inainte de pandemie,dar acum nici atat,nu te ating.Oamenii mor netratati fara investigatii,fara operatii de boli cronice.Suntem saraci,bolnavi nu avem acces la investigatii operatii, consultatii gratuite.Daca faceati asta afara aveati dosare penale. Erati In puscarie toti.
3
1
spuneti.i popii care.i trimite pe fraieri direct in cer,nu inainte de a cotiza!nici nu e rau,ma scapam de retarzi!
3
2
In curand,pentru ca angajatii din sistemul sanitar sunt mai mult decat epuizati si luati la misto,se va imputina si personalul,nu va mai fi cine sa aiba grija de pacienti. Contrar parerilor cretine ale multora,medicii si asistentele sunt tot oameni si au limite fizice si psihice,ca orice alt om. De vina ca romanii nu sunt tratati din timp,pana sa se ajunga la ATI sunt cei ce refuza masura testarilor in masa gratuite.
2
5
Mare smecherie!
1
4
care bani de la UE idiotule
3
2
De un an se stia ca vine pandemia si tot de un an noi ne pregatim de alegeri anticipate. Sa ajunga PNL si USR la ciolan m repede. S-ar putea sa aiba o surpriza pe 6 dec
12
7
P.N.L.-istilor unde sunt banii primiti de la U.E. pentru sectiile ATI ? Ii folositi la organizarea Alegerilor Parlamentare ? Alegeri ne trebuiau noua acum , cand lumea moare si se infecteaza pe capete ! Daca a murit milionarul in Euro IDU CORNEL ... noi , oamenii obisnuiti la ce sa ne asteptam ? Nemernicilor ! O sa dati socoteala pentru zecile de mii de infectati dupa 6 decembrie !
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102