REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Constanța: Revelion în Parcul Operei cu artificii și șampanie din partea organizatorilor

Constanța: Revelion în Parcul Operei cu artificii și șampanie din partea organizatorilor

Replica API 30 decembrie 2014 | 17:36 154

Sute de constănțeni sunt așteptați miercuri noaptea să petreacă Revelionul în Parcul Operei din centrul municipiului în cadrul unui spectacol organizat de o asociație civic-culturală.

Coordonatorul proiectului "Festivalul iernii", Alin Vintilă, a declarat marți, că în cele zece zile de când a debutat seria de spectacole susținute pe scena din Parcul Operei, câteva sute de constănțeni au devenit spectatori fervenți ai seratelor culturale, concertelor muzicale, scenetelor pentru copii și concursurilor cu premii oferite de Asociația civică Constanța Altfel.

"Interesul manifestat de constănțeni pentru evenimentele culturale publice, chiar în condițiile meteorologice severe din această iarnă și atitudinea participativă față de momentele artistice 'live' ne-au determinat să organizăm și în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion, în parc. Spectacolul de artificii și câte o cupă de șampanie vor fi oferite, de asemenea, din partea casei", a spus organizatorul.

Astfel, în seara dintre ani, antrenul pe scena din Parcul Operei va începe la ora 22,00. Constănțenii vor petrece mai bine de cinci ore pe ritmuri populare sau cu muzică tradițională grecească, sârbească, rusească, și vor avea parte de hit-uri internaționale, rock, pop, dance, hore și un spectacol impresionant de artificii.

Spectacolul va debuta cu un recital susținut de Brianna, după care urmează ritmuri grecești cu Raluca Chivu, iar de la ora 22,40, timp de o oră, parcul va fi animat de ritmuri folclorice, prin intermediul cântărețelor de muzică populară Mădălina Modruj și Veronica Apetri. Până spre miezul nopții va avea loc un concert de muzică populară rusească și moldovenească, de peste Prut, cu solista Rodica Rodion, concursuri și numărătoarea inversă, iar la miezul nopții un spectacol de artificii va marca trecerea în 2015. Ulterior, timp de o oră, pe scenă va urca Trupa Proconsul, iar concertul final va fi susținut de Trupa Shake Down, cu acorduri de rock&roll, pop-rock, disco, reggae, R&B.

Prima serbare a Revelionului în aer liber la Constanța a avut loc pe 31 decembrie 2006, când au fost organizate astfel de evenimente publice în toate municipiile reședință de județ, cu ocazia aderării României la Uniunea Europeană, începând cu 1 ianuarie 2007. Pentru Euro-Revelionul de la Constanța, organizat la vremea respectivă în Piața Ovidiu, Guvernul a alocat 150.000 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218