REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constanţa: Spaţiu lăsat de izbelişte! „Nu interesează pe nimeni”

Constanţa: Spaţiu lăsat de izbelişte! „Nu interesează pe nimeni”

Replica API 27 februarie 2017 | 00:03 240

Locuitorii urbei încep să vină ei cu propuneri!

Locuitorii urbei încep să vină ei cu propuneri!

Faptul că oraşul de la malul mării nu mai e ce a fost odinioară nu este o noutate pentru nimeni. Ceea ce este indignant este însă că anumite probleme persistă de ani buni în municipiu. Gropi care la fiecare ploaie devin mormane de apă şi noroi, parcări inestetice şi greu accesibile, pasaje pietonale infecte, parcuri lăsate de izbelişte, lipsa coşurilor de gunoi pe străzile intens circulate - sunt doar câteva dintre aspectele dezolante care conturează imaginea urbei de la malul mării. Pe de o parte, este necesară şi o mai bună intervenţie a administraţiei locale, iar pe de altă parte, mai sunt şi cetăţenii care arată cu degetul şi se plâng de mizerie după ce au aruncat în spatele lor nenumărate deşeuri.

Constanţa are multe aspecte negative în descrierea ei, aspecte ce ţin de curăţenia oraşului, de iluminat public, de confort urban, de siguranţa cetăţenilor ş.a.m.d. În cartierul Tomis Nord, lângă Şcoala Generală nr.29 „Mihai Viteazul” există un spaţiu părăsit, care atunci când plouă se transformă într-o veritabilă mocirlă. Oamneii care locuiesc în zonă susţin că de zeci de ani nu s-a făcut nici o schimbare şi că este păcat, deoarece spaţiul ar putea deveni un loc de joacă sau o parcare. „De 20 de ani de când locuiesc în blocul de lângă, acest teren este la fel. S-au pus acum câţiva ani nişte pavele că altfel nu aveam cum să mergem pe acolo.

Este păcat pentru că este un spaţiu foarte mare şi ar putea face un loc de joacă ori măcar să pună două trei leagăne ceva. Dacă nu sunt bani pentru asta să toarne asfalt şi să facă parcare, şi aşa ar fi bine. Dar cine să facă? Pe nimeni nu interesează”, a precizat un vârstnic. Cu parcarea este de acord şi Irina, o constănţeancă care locuieşte şi ea în zonă. „Mi se pare o idee bună să facă o parcare, că şi aşa nu avem unde să ne lăsăm maşinile. E un loc destul de mare care ar putea fi de folos, dar nu cred că se va face ceva. O să vorbesc şi cu ceilalţi vecini, poate facem o adresă la Primărie”, a afirmat Irina.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati linistiti ca nu e lasat de izbeliste. Cel mai probabil acel loc era destinat cuiva. Cand a intrat DNA-ul tare in ei si au vazut ca-I groasa, n-a mai miscat nimeni nimic. Acum dupa ce-si aranjeaza legile si trantesc DNA-ul sa vedeti voi ce vila sau bloc va rasari acolo. Auzi ce viseaza constantenii loc de parcare sau de joaca. Atat timp cat acest oras e condus de mafia PSD si alti latria pe acolo, nu veti vedea ceva drept realizat in acest oras. Numai bine!
3
0
este terenul unui notar
4
0
Maidanul de pe lume in inel 2 pe alexandru gherghel, in spatele blocurilor dr7 si dr8! E jale mare, plin de pungi, pet uri, boscheti cat casa, vagabonzi, stau tigani care scormonesc prin gunoaie si cersesc, e jale mare, alooooooooo primariaaa
2
0
Ti se va face pe plac: terenul are propietar si se va construi un bloc in fata.
6
0
Nu va mai agitati - terenul are propietar si in curand se va construi un bloc acolo...!
7
0
asta e orasul lui mazare si fagadau
8
0
decat parcare mai bine teren viran sa se inmulteasca maidanezii
6
0
Vrim sa faci Fagadaul bloc de romi ai zis ca ne dai cetrul satinem cai sa plibam turisti care vine pe litoralul tiganesc
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614