REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constanța: Tânăr ÎMPUȘCAT de polițiști, după o URMĂRIRE în TRAFIC! VIDEO

Constanța: Tânăr ÎMPUȘCAT de polițiști, după o URMĂRIRE în TRAFIC! VIDEO

Replica API 18 decembrie 2019 | 01:09 1400

Alertă la Constanța! În cursul dimineții de miercuri, 18 decembrie, un bărbat a fost împușcat de către oamenii legii. Se pare că este vorba despre un autovehicul care nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia trăgând focuri de avertisment, după care înspre mașina cu pricina.

O persoană, care se afla în vehicul, a fost lovită de glonț, în zona capului. Aceasta a fost transportată la spital, în stare comatoasă.

Totul s-a petrecut la Corbu.

Fugarul se îndrepta cu mașina spre polițiști!

O patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, miercuri, 18 decembrie, în jurul orei 4.20, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii - parbriz spart - motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire.

Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina.

În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată, conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical.

În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție.

La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

O altă persoană a fost găsită de polițiști pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconștient, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea unor măsuri legale care se impun.

”Pacient aproximativ 20 ani, găsit în comă, plagă regiunea capului, intubat, transportat la spital”, au spus cadrele medicale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
18,47 bogatasule, te uiti la Discovery. Dar te uiti prea mult si nu intelegi nimic, din pacate. Legea nu interzice folosirea armamentului din dotare impotriva autovehiculelor, nicaieri in lume. Nu mai bate tu campii. Incerci sa cauti circumstante atenuante pentru cretinii din masina, si ii acuzi pe politisti. Din pacate pentru infractori, politistii au avut dreptate. Ei au vazut foarte bine impotriva cui folosesc armele, mai ales ca viata lor a fost pusa in pericol. Infractor mic care te intitulezi, nu mai bate campii.
2
1
Pistolul nu se foloseste nicaieri in lume intr.o urmarire de genul, va explic si de ce: -nu ai voie sa folosesti arma pentru ca in portbagajul masinii poate exista o victima a unui sechestru sau in interiorul masinii, in afara soferului, cu alte cuvinte nu ai voie sa tragi nici daca este doar soferul, pentru ca legea interzice uzul armei in cazul in care poate fi pusa in pericol si viata altor persoane. -arma se foloseste in timpul unei urmariri doar in filme - daca va uitati in arhivele f.b.i., cei care au discovery, o sa vedeti ca nu se trage asupra unui vehicul in mers. Nu mai bateti campii
0
2
Trabant, esti sigur ca ai inteles ce scrie in lege? Ai citit tot? Nu cred. Dar ca orice infractor, si tu, gandesti ca intotdeauna ai dreptate, chiar daca fapta a pus in pericol alte vieti. Ia legea, citeste bine, si dupa aceea, daca ai inteles, poti vorbi. Altfel mananci cacat.
3
0
Legea 17 din 1996 articolul 52 litera b. Cautati pe google cititi si daca intelegeti veti afla ca s a folosit arma intr o situatie in care este interzis sa fie folosita. Si este interzis tocmai pentru a nu se intampla ce s a intamplat.
2
4
@17,26 te musca tastatura telefonului, cocosel sau nu ai luat pastilutele? Stii tu de USLA? Stii sa citesti, sa scrii? Nu prea se vede. Ala de la Cugir, a primit ce merita, a ucis un politist. Asa trebuie procedat. In privinta, armelor, tu faceai rodeo cu gaina cand foloseam asa ceva. Te umfli in pene, ca stii legea... Care lege o stii tu? A infractorilor? Politistii in acest caz au actionat cum trebuie, si esti idiot daca crezi ca au tras sa ucida. De ce jegul de la volan nu a oprit la primul foc? Se credea infailibil? Vinovati sunt cei din masina, nu politistii. Gandeste normal.
4
2
Ma-ta are cratima; USLA- evident mai multe decat tine; nu smecheria ci legea si bunul simt-fug? ma urmaresti si tragi la gume nu in cap; si Amariei de-abia a asteptat! A fost sinucis-ucigasii vor fi ucisi! Dc citeai macar despre arme darincamite sa le atingi, stiai indiferent ce tii in mana-nu ecazul tau ca nu ai ce-NICIODATA dar NICIODATA nu vrei sa se traga in tine! Dc nu ia min 25 de ani, Garcea va avea experienta vietii lui stil Cugir! valabil si pt procurori si orice sef s-ar implica! Ma' bad de intarziere! Am avut treburi oficiale! Ne vedem curand dimitrita baiatule! Mai vb atunci!
0
4
Mai jos sunt vreo doi cacaleros, un pic infractori, care vor sa creada ca ei au arme si le indreapta impotriva politistilor... De abia asteapta politistii acest lucru. Si criminalul de la Lugoj sa crezut intangibil, dar sa sinucis in puscarie. A primit ce merita. Infractorilor le tremura bikinii pe ei, acum, ca politistii au inteles rostul armelor din dotare?
1
0
Ba hotilor ce acuzati politia cand va fura unul si altul spuneti k nu face nimic cand face un fapt bun toti pe ei daca dadea peste vreunul din voi cum mai scriati bai retardatilor sau peste copii vostrii oricare din voi de mancati cacat de unde nu stiti ca cel impuscat o fi fost chiar soferul si transferat pe locul din spate stati si mancati cacat ca gabori si una alta . Atunci cand iti face semn politistul sa opresti,opresti nu faci tu pe smecherul asa trb sa faca multi politisti de acum incolo dar din pacate nu toti poltistii sunt ca cei de acolo si legea nu ii ajuta prea mult .
2
2
Bai retardatilor mintal ,ce vina aveq baiatu ala impuscat pe bacheta din spate? Cu soferul care conducea si nu a vrut sa opreasca? A murit un om nevinovat...
5
4
Nu e nasol ca ati intervenit folosind arma, nasol e ca nu stiti s-o folositi. Daca pe bancheta din spate era o persoana rapita? Daca doar soferul era bolnav la cap? Daca era pur si simplu nebun si avea copilul lui in masina si nefacandu-i nimeni control periodic conduce pentru ca poate? Daca? Voi ori nu interveniti, ori faceti pe brigada anti tero.
4
6
Domnilor politisti in sfarsit ati inceput sa mai miscati. Erati ca niste babe plangacioase. Oricat nu va inghit va felicit pentru ca ati procedat cum trebuie. Nu se mai poate in judetul asta cu turci si tigani fara permise si contrabandisti. Corect nu opresti ia fierul. Daca eu opresc ei de ce nu? Foc de voie... asa incepem sa mai iesom si noi pe strada fara frica de cocalari drogati betivi si tigani
13
3
de cand politia locala a preluat functie de rutiera? are voie sa opreasca in trafic?
9
5
Muie garda, morte lingatorilor de bocanci penibili
3
7
Foarte bine i afacut!
9
3
Ai draq nu stiau cum sa i opreasca ftmm de ratati , in alte tari nici nu i alearga ii asteapta la colt de strada cu tepi, dar ai nostrii se cred in counter strike
4
8
Ipoteze de lucru, ce mortii matii stii tu de echipa USLA, ucisa din ordinul unui cretin? Si tu, si alti cativa cretini de mai jos, va umflati in pene impotriva politistilor, dar va incaltati cu fesul. Sunteti idioti. De ce sa nu opresti la semnalul unui politist? Ca te crezi tu smecher? Politistii in cauza au procedat, corect. Acum, trebuie sa nu va mai ganditi, cocalarilor, cand va face semn un politist. Opriti, si atat. Din cauza voastra mor oameni nevinovati in accidente, din cauza voastra au ajuns oamenii sa umble cu frica pe strada. Acum, sa vedeti si voi, cand va da mooie garda.
10
3
Este plina lumea de prosti si oligofreni. Daca mata, sorta, nevastata sau ficata erau violate si intervenea politia era ok. Voi va uitati in oglinda cand vb!? Propun unora sa nu procreeze, sunt deja prea multi idioti.
10
5
Foarte bine a facut, sa inteleg mizeriile ca asa nu se mai poate
8
4
Bai nenorocitilor ati omorit omul are 3copii mici
7
11
victima colaterala daca oprea nu mai patea nimeni nimic. ala nu e mort, calai sunt boii care voteaza psd
7
3
16:18 Da da buna idee! Si cine sunt meltenii ? Exact tu si militienii! Pe voi pe mama voastra!
2
8
Ucigasii in uniforma vroiau sa-l execute pe unul. Motiv oficial - nu aoprit la semnal. Ala s-a prins si a fugit. Criminalii au tras dupa el dar i-au lovit amicul, fapt care l-a determinat pe cel vanat sa atace ucigasii indreptand masina spre ei. Intr-alta ordine de idei , citind comentariile imi pare rau ca la Revolutie nu au plicat tuturor fortelor de represiune tratamentul aplicat lui Trosca Pop Staicu si Agache. Dar mai e vreme! Anyway remember Cugir, Targu Secuiesc, Drumul Taberei, Universitate si bineinteles recenta Piata a Victoriei!
9
11
De doua ori
12
4
casapitii pe melteni!!!
19
5
Trag cu pistolul crezandu-se in filmele amercane si omul ar avea 7vieti. ALFEL NU PUTEA SA-L IMOBILIZEZE CA SA AFLE SI MAI MULTE DE LA INFRACTOR
4
25
Felicitari Politistilor. Sper sa vedem cat mai des asemenea specimene impuscate.Poate asa se mai linistesc.
41
9
Politistii au vazut cam multe filme si si-au cam luat-o in cap! Se cred in vestul salbatic! Ia sa intre ei o tzara la bulau pentru folosirea incorecta a armelordin dotare si pentru crima! sa-i vezi cum se potolesc! Da' bai MeDeLin pe tine chiar trebuia sa te impuste la cat dement esti!
12
31
Trebuia sa i impuste pe toti
34
6
militienii sunt niste tembeli frustrati psihopati ucigasi! una doua scot pistolul. trebuie sa avem si noi arme ca sa egalam situatia! Daca vreun nebun din asta te impusca in trafic ca i s-a parut lui ca semeni cu amantul nevestei si pe urma zice ca n-ai vrut sa opresti in trafic?
7
38
ce-ia sa greu ma boule? tragi doar daca se trage in tine! CLAR MAH BOULE??? Lepa l-a impuscat pe cretinul ala de militian pentru ca ala a tras primul! Tara e de cacat din cauza cacatilor ca tine greu sa inteleaga conceptul de PROPORTIONALITATE !!! a daca erai in USA unde toti au arme si ca politai risti sa-ti iei un magnum intre ochi atunci OK - shoot first ask questions later BOULE!
14
31
bah nai sa vezi ca la noi nu exista. daca trage ,politist criminal daca ,il scapa insamna ca a luat mita! mah cum dracu pe comoara vreti ? de aia tara e un cacat ca nu stiti ce vreti frate! asta de sub mine cu fortnite u tau.la cum ai zis tu era in GTA. cretini si cretini si cretini. asa nu asa nu faceti va toti politisti.marsh mah
14
16
Oricat as vrea sa i iau apararea politistului, nu gasesc argumente. Trebuia sa stie ca autovehiculele doar se urmaresc si niciodata nu se foloseste arma decat vertical ca descurajare. Pentru ca risca sa faca o victima nevinovata.
17
35
tres bien si inca la mai multi
32
11
Unde 3.14zda mamii voastre va credeti aici? In CS? Sau Fortnite? Rolul vostru este sa opriti infractorul nu sa-l executati ca nu sunteti voi procuror judecator si calau! Doar daca tragea in voi puteati sa deschideti focul. Alminteri il blocati cu masinile de politie daca nu puneati in pericol ceilalti soferi. Si daca nu puteati il lasati sa plece si il dadeati in urmarire! Politistii au actionat criminal . Trebuie anchetati penal si condamanati pe viata ptr omor calificat! Iar astia razboinici care incita la masacru la cel putin 25 de ani de inchisoare intr-un penitenciar de maxima siguranta.
20
40
In tine tragem primul futu-ti mortii ma-tii de gabor imputit comunist! Asa ati facut si la Revolutie! Pana nu v-au macelarit la Cugir si nu v-au dat foc la Bucuresti nu v-ati potolit! Desfiintati militia si trimitei gaborii criminali la Auschwitz! Daca nu va ardem ca pe sobolani!
20
46
Nu opreste TRAGETI pana la teava rosie !Sa scapam de golani si escroci !Cu mitraliera nu cu pistolul !
55
22
Protejeaza clanul Dinca si impusca oameni in cap! Care e adevarata mafie? Si ce faci cand ai de a face cu mafia? Fugi sau lupti! La arme fratilor! La 30 de ani de la revolutie e mai rau!
24
26
pentru politistii ucigasi, trebuiau sa traga in roti nu in cap. maine poimaine in loc de amenda te impusca si tu nu ai voie sa ripostezi. la fel si pentru cretinii frustrati si psihopati care ii sustin!
24
42
Felicitari politistilor!
58
20
Asta numai nenorocitilor de PSD-isi care au incurajat infractorii care au un tupeu fantastic pentru ca stiu ca puscaria este la ff
31
24
Cretinii criminali de militieni comunisti trebuiau sa traga in cacuciucuri si sa-l blocheze in trafic nu sa-l execute. Daca e asa ne inarmam si noi ilegal si tragem in militieni !
19
50
pacat ca nu i.au impuscat si pe ceilanti 2. barem stiau pentru ce erau cercetati. felicitari politistilor si putere in continuare pentru munca lor.
55
21
ma bucur ca politistii au inceput sa scoata pistoalele .
65
18
Este in culpa soferul care nu a oprit. Este o tragedie insa politia a actionat legal. Va raspunde soferul in cele din urma.
50
19
Infractiunea e cand au incercat sa-i calce pe gabori cu masina. E complice. Punct
39
19
Soferul care l-a fortat pe politist sa traga in masina dupa focurile de avertisment trebuie condamnat,sa le fie invatatura de minte infractorilor al caror tupeu a ajuns prea departe,eu de exemplu doar daca aud sirena politiei in spate reduc si daca imi cere sa opresc,opresc si ca mine sunt majoritatea soferilor pentru ca asa spune legea.
50
18
Daca se dovedeste ca cel impuscat in cap, de pe bancheta din spate, nu a comis nici o infractiune, puscaria o sa-i pape ! Cam asa a patit si Nazarovici de la pol. M. Kog. care a facut accident pe Bdul Tomis la Dacia si i-a murit betivanul pe care il transporta fara centura de siguranta si care a fost aruncat pe trotuar in urma impactului ! In astfel de cazuri Legea tine cu infractorii ! De vina acum e soferul care nu a oprit , dar impuscat in cap a fost pasagerul din spate ! Asa ca .... Poate au noroc si nu crapa ala ! Doamne ajuta !
36
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614