REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONSTANŢA, un IMENS ŞANTIER!

CONSTANŢA, un IMENS ŞANTIER!

Replica API 15 septembrie 2020 | 22:33 2300

Reabilitarea traseelor pietonale avansează pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu și la intersecția de la Capitol. De asemenea, se intervine asupra trotuarelor pe bulevardul 1 Mai Vechi, porțiunea cuprinsă între strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae, au spus reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se va recondiționa carosabilul pe strada Nehoiului, pe strada Prelungirea Barbu Delavrancea și pe aleea de acces către heliportul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța. Pe strada General Manu, se vor executa lucrări de frezare în vederea asfaltării.

În cartierul Compozitorilor, continuă investițiile în amenajarea infrastructurii rutiere pe străzile Ion Voicu și Clopoțeilor.

O nouă parcare rezidențială va fi construită în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța. Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de pregătire a infrastructurii terenului.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare, potrivit unui comunicat al Primăriei.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pe hotii din Rompetrol, stapanii de sclavi din statiile lor cand ii controlati. Au dat oameni afara, reduc posturile sa fie eficienti economic si pun lumea sa munceasca ca in puscarie. Nu au oameni afara la pompe, nu au timpul fizic necesar sa faca curat, sa dezinfecteze, angajatii vechi pleaca, cei noi chiar dupa cateva zile. Daca vreti sa aveti servicii de calitate reclamatii pe cei de la Rompetrol Bucuresti la OPC ,inspectoratul de munca, nu va mai certati cu scavii de la casele de marcat. Stapinii de sclavi si hotii sunt protejati de legile jegoase PSDiste.
1
1
Fagabou este un corupt - doar ptr el si gasca lui ...ce vedeti este praf in ochi inainte de alegeri ! Rusine golanule !
8
1
Cum ajungem la putere va demolam oricum
4
3
Peste doua saptamani va fi liniste....
10
0
Muncitorii lucreaza fara masca de protectie si fara ochelari de protectie. Fac mult praf cand taie dalele cuflex-ul. Trebuiau folosite corturi pentru a se evita propagarea prafului imprejur. Alo, cei care ati angajat lucrarile si cei care coordonati si supravegheati muncitorii, pentru ce va luati salariile?
9
1
Muye fagabou. 4 ani nu a facut nimic. Papagalul.. Draq de zdrente si secaturi
15
3
Bravo celor de la Confort Urban care muncesc zi si noapte ptr infrumusetarea urbei noastre.
1
22
Doua persoae,un carucior nu ai pe unde sa meargi.Sa mearga cei ce le-au proiectat si aprobat pe jos sa vada cat de prost sunt facute.Au asfaltat si uscat pomii pe trotuare acesti nemernici.Mergeti in UE prostavanilor si invatati cum se asfalteaza strazile si cum sunt pomii pe trotuare protejati.Astea sunt trotuare pentru orasul Constanta? Sa mearga prostavanii pe trotuarele din UE sa invete prostii cati stalpi sunt pe trotuare betonati si cum se fac trotuarele? Sa-mi arate o tara din UE cu asemenea trotuare ca la noi in oras.Asfaltate cu tone de bitum inalte,cu gropi,nu poti mrge pe Soveja.
21
0
Dupa REALEGEREA lui FA.TALAU, toate santierele vor disparea ca prin farmec !!! 4 ani, MAFIA va sta linistita !!!
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108