REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constanța, un oraș murdar. Orice petic de verde, transformat în groapă de gunoi!

Constanța, un oraș murdar. Orice petic de verde, transformat în groapă de gunoi!

Replica API 27 august 2018 | 22:55 439

Constanța este un oraș murdar. Gardurile vii din preajma blocurilor, indiferent că este vorba despre cele de pe arterele principale sau de pe străduțele din cartiere sunt „împodobite” mai ceva decât brazii de Crăciun, cu tot felul de gunoaie!

Pe de altă parte, spațiile verzi – acelea puține care mai există și care, în general, sunt terenuri private lăsate neîngrijite și neîmprejmuite – sunt folosite de „binevoitori” drept gropi de gunoi! O constănțeancă semnalează că aceasta este, de exemplu, situația pe un teren viran din vecinătatea LIDL din zona Delfinariu. Dar astfel de exemple pot fi întâlnite în tot orașul, după cum au arătat și cei de la organizația non-guvernamentală Verde Urban, care au filmat cum arată gardul viu de pe o stradă din Tomis Nord. „Vina nu este doar a edililor, care nu au mai montat un coș de gunoi în zonă de aproximativ doi ani – că, deh, sunt slabe calitativ, cad sau se fură! – dar parțial și a unora dintre concetățenii noștri, care scapă de resturi și ambalaje pe unde pot”, semnalează cei de la Verde Urban.

F.B.

Sursă foto și video: Verde Urban, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avem si gunoaiele cu 2 picioare adica machedonii si tiganii.
1
0
Firma de infractori si hoti polaris da spaga infractorului si hotului fagadau pentru a face cat mai putin pe bani cat mai multi. Pe langa asta hotul fagadau angajeaza numai militieni care nu fac nimic. Umbla numai dupa spaga. Sa nu uitam ca vara pe litoral vine lume extrem de multa. Ca sunt ghiortoi sau nu se poate rezolva cu amenzi. Dar pentru asta trebuie infrastructura cum ar fi cosuri de gunoi si un primar nu un hot notoriu. Muie fagadau,muie dragnea,muie pesede !!!
3
0
In plin centru, linga intersectia Ctin .Bratescu,Rascoalei 1907, de geaba am semnalat de ani de zile,se arunca gunoiul la intimplare. Polaris tolereaza, primaria la fel. Este intolerabil. Locatarii sint sub orice critica. Cica stau in zona zero a Constantei dar se manifesta ca ultimii necivilizati.
1
0
DE CE asiatatii nu pot face curat ? PRIMESC BANI DEGEABA ?
3
1
Se vede mentalitatea otomanotiganeasca a localnicilor ,dar si a unei parti bune din turisti.
3
1
Am vrut sa arunc un pet si un pachet de tigari gol in oras si le am dus acasa in tomberon! Halal oras. Mi e rusine sa spun ca sunt constantean
6
1
Si cand ma numeati voi sarvastic "protestatarul de servici"... asa va trebe, un premar sa va tina n jeg
4
0
primarele are orbul gainilor. ar trebui sa dea o tura a lacului tabacarie sa vada mizeria, sa-i simta mirosul in nari...
4
1
Poate sa vina primar Papa Pius. Atata vreme cat ramanem o.adunatura de cimpanzei, moldoveni, lipoveni vom trai in mizerie.
4
2
am trimit email la primaria in octombrie 2017 , ca pe langa lac siutghiol e plin de gunoi lasat de pescarii. au facut ceva? au igienizat locul? nimic.
2
3
@klaus nu e germania aici.. neamt sa duce acasa!
0
3
Asa oameni asa oras, de kakao. Ti ai dreaq de betivi hoti koorve si nespalati. Huo moldo olto parveniti cercopiteci
5
0
Mi se pare normal!!! Cum sunt oamenii asa sunt si locurile!!! Iar primaria si jandarmeria pline de incompetenti! Din pacate romanul care este cea mai imputita rasa din Europa nu stie decat de bataie si amenzi!!!
8
1
Nesimtirea se videca cu parul. Amenzi si zile de munca in folosul comunitatii. Politia Locala ar trebui sa patruleze non stop si sa-i arda pe nesimtiti. De 30 de ani este incurajata nesimtirea. Nu se mai poate, am devenit un oras ingropat in gunoaie si betoane!
17
0
Constanta , ca sa isi revina din cosmaru mentalitati balcanice , trebuie sa aiba , o administratie germana pura . Sa se asigure conditii si ingrijit urbanistic , dar si oamenii taxati dur , daca sunt indiferenti . Vezi cum arata : Oradea , Cluj sau Arad...
13
3
Nu vrei ca Verdele Urban sa te spele pe dinti? Cam pute a cacat.....
9
3
Administratie de cacat , cei mai multi cetateni sunt la fel , de cacat . Peste tot pe unde te uiti , vezi gunoi . VITELOR , CAND VRETI SA SCAPATI DE GUNOI , NU-L MAI ARUNCATI PE UNDE VA VINE . De putori ce sunteti il aruncati in loc sa va duceti cu gunoiu la depozitele special infiintate .
19
1
Verdele urban putea sa dea un exemplu si sa curete, apoi sa puna pubele din fonduri proprii. Asa insa, prefera sa se lamenteze de acasa, de la umbra, sperand ca ca face altcineva.
4
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614