REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constanța: un polițist aflat în timpul liber a URMĂRIT un hoț de mașini în TRAFIC și l-a IMOBILIZAT!

Constanța: un polițist aflat în timpul liber a URMĂRIT un hoț de mașini în TRAFIC și l-a IMOBILIZAT!

Replica API 18 iunie 2019 | 00:02 349

Agentul șef adjunct de Poliție Marin Ciprian, din cadrul Poliției Mangalia, nu a stat pe gânduri când a auzit un om că a sunat la 112 și relatând că i-a fost furat autoturismul. Acesta, care se pregătea să plece la serviciu, s-a apucat să caute, cu mașina personală, în trafic și, la scurt timp, a dat peste hoț. A reușit să-l blocheze, după care l-a imobilizat. Și, surpriză! Suspectul se afla sub influența băuturilor alcoolice: 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat!

”Culmea ghinionului. De asta a avut parte un individ care s-a hotărât ieri să fure un autoturism în localitatea 2 Mai. Mai exact, un cetățean a apelat în dimineața zilei de 16.06.2019 Serviciul Național Apeluri de Urgență 112, anunțând că i-a fost furat autoturismul. Colegul meu, agent șef adjunct de poliție Marin Ciprian, din cadrul Poliției Mun. Mangalia, tocmai se pregătea să plece spre serviciu și a asistat fără să vrea la apelul omului. Deși nu își începuse serviciul, colegul meu a început să caute cu mașina personală autoturismul furat și, la scurt timp, a dat în trafic de individul care se plimba nestingherit cu mașina furată. Polițistul l-a blocat în trafic, l-a imobilizat și și-a anunțat colegii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai. Hoțul s-a dovedit și consumator de alcool la volan. Acesta este pentru mine azi #polițistul zilei. Bravo, Ciprian!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Polițiștii au umor, administrată de către un om al legii de la malul mării.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 07.30, poliţişti din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în momentul în care ar fi intrat într-un magazin din localitatea 2 Mai, persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat în fața societății comerciale, lăsat neasigurat și cu cheile în contact. La scurt timp, polițiștii constănțeni au identificat autoturismul în cauză pe raza localității 2 Mai, iar la volanul acestuia se afla un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul poseda permis de conducere, însă se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciprian ,un taran increzut,ajuns militian din bucatar.
3
0
Respect, Ciprian! Profesionist.
2
2
...nu se asorteaza cu ochelarii de pe frunte...
3
0
Agentule, esti de Campina, nu? Nu ai de gand sa respecti, totusi, si regulamentele interioare si sa porti sapcuta pe cap de cum cobori din masina? Asa tu cum dai amenda dupa ce pandesti soferii, ar fi corect si tu sa primesti amenda 10% din salariu pentru o luna, poate asa vei purta si tu sapca. Ce zici?
6
3
Sunt atati Nitoi cristinei in sistem incat atunci cand unul isi face datoria cu totii suntem uimiti. Toti militienii conduc limuzi e si se scalda in banii tiganilor pesti iar noi ne bucuram ca avem Bani de microbuz ca ne dor genunchii
1
3
daca esti asa smecher prinde-ma si pe mine in flagrant cand iau bilele in gura lui nas
1
3
"verde"...oparit ...
0
1
mi-au spart hotii casa si au furat bijuterii de auer din 2011, nici pana acum POL Cta nu ma chemat sa imi dea vreo informatie despre paguba suferita niste neputinciosi
3
5
escule,tare prost esti!
12
1
Am ajuns sa laudam politia ca isi face treaba.Domnilor cum este juramantul de polist:jur sa apar proprietatea statului si a persoanei private chiar si cu pretul vietii doar in timpul orelor de program.Daca este asa adica in afara orelor de program nu ai treaba cu infractori sau infractiunile chiar daca se petrec sub ochi tai atunci politistul merita felicitari.
6
4
Lazia Daniela este nora lui Lazia Dorin?
0
2
In politia constanteana conceptia sefilor este ca politistii cu activitate sunt si corupti,asa ca vedeti cum il dati si pe asta pe mana DGA-ului! Nu-i asa Costele?
1
2
Cand il veti dovedi pe acest escroc mondial pe nume Lazia Dorin Mihai cel care nu le-a dat salariile muncitorilor ani de zile.Un escroc de talie mondiala care trebuie sa mearga la puscarie urgent.
2
2
merita o prima si o tresa la grad !!!
11
3
cel mai destept a fost proprietarul care si-a lasat masina in fata magazinului cu motorul pornit cel mai probabil.
11
1
Facut peste noapte gabor,va dati seama cati neuroni are
7
21
Un politist a urmarit un hot de masini si l-a talharit...
9
8
Pe tine te prinde ma-ta in baie cand o freci !
12
3
Bravo ciprian. Numai pe mine nu poti sa ma prinzi
4
15

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920